Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
192.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • steam ismim @mrthwk 3 temmuz gelsin artık
  • saol

şimdi arkadaşlarımı kafalamaya çalışıyorum tek ön siparişle alan ben olmayım diye

bu arada kod geçerli halen niye paniklediysem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 1 Temmuz 2013; 1:02:00 >
  • http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3111297

Konuya öyle yazmışlar 1 Temmuzda bitecek saat farkını hesap etmedin heralde

Ayreten yeni id leri yazım tekrardan konu sahibi anasayfada düzenler

mrthwk
    ctnky

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 1 Temmuz 2013; 1:56:07 >
  • tetikteyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skny

Konsolda kan efektleri piksel pikseldi. Umarım sorunu çözerler bende steam den alırım.

piksel piksel ?? hocam ps1'de mortal kombat 4 oynamadığına eminsin değil mi hayır mk9'da piksel piksel ise sen biraz fazla ileriden takip ediyorsun teknolojiyi
  • @denn1s33
    @Martykou
    @apexk7
    @samim341
    @mrthwk
    @ctnky
    @Thund3rass

Hepinizi steame ekledim arkadaşlar, ana sayfayada yazdım. Son 2 Gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Konsolda kan efektleri piksel pikseldi. Umarım sorunu çözerler bende steam den alırım.

piksel piksel ?? hocam ps1'de mortal kombat 4 oynamadığına eminsin değil mi hayır mk9'da piksel piksel ise sen biraz fazla ileriden takip ediyorsun teknolojiyi

Doğru söylüyor, konsolda yerdeki kan grafiği çok kötü, şu an ki teknolojiyle hiç alakası yok bariz hatalı, yani normal değil. Veya the wasteland bölümünde arkadaki yangın grafiği de aynı şekilde piksel piksel, xbox360 da normaldi mesela. Bakalım PC de nasıl olacak.

• DH lobisi kurup King of the Hill yaparız olmadı baya eğlenceli olur, Deniz lede konuşmuştuk yapalım diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heretique

quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Doğru söylüyor, konsolda yerdeki kan grafiği çok kötü, şu an ki teknolojiyle hiç alakası yok bariz hatalı, yani normal değil. Veya the wasteland bölümünde arkadaki yangın grafiği de aynı şekilde piksel piksel, xbox360 da normaldi mesela. Bakalım PC de nasıl olacak.

bende ps3 vardı, gözüme çarpan bir hata olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Heretique

DH lobisi kurup King of the Hill yaparız olmadı baya eğlenceli olur, Deniz lede konuşmuştuk yapalım diye

Evet,bana uyar ezile ezile öğrenecem artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 1 Temmuz 2013; 15:38:41 >
  • ŞŞŞ...Öğrenmeden ezdirmem kendimi sölim
  • Hocam benim ps3 kafede az oynamışlığım var benle oynayabilirsin
  • Önceki msjlari teker teker okumadım ama Steam'de yakında çıkacaklar arasında fln hiç görünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Önceki msjlari teker teker okumadım ama Steam'de yakında çıkacaklar arasında fln hiç görünmüyor.

Benimde dikkatimi çekti o durum gerçekten hiçbir yerde gözükmüyor.

• Kratos'a hiç ihtiyacınız olmayaak bende sırf kratos var diye xbox yerine ps3'e almıstım biheves kratos çok sıkıcı onlinede çöok güçsüz yapmıslar zaten tüm turnuvalarda yasak

dlclerden kenshi ve fredy oynamsı çok zevklidir söyleyeyim bende tekrar indirebilirim pc'yede benim laptop açarmnı hd5470 i3 3gbram var en düşükte oynasamda sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Önceki msjlari teker teker okumadım ama Steam'de yakında çıkacaklar arasında fln hiç görünmüyor.

Benimde dikkatimi çekti o durum gerçekten hiçbir yerde gözükmüyor.

Orya koyması için pre-order yapması lazım.Çıktığı gün eklenecektir birçok oyunda da buna benzer şeyler olmuştu.Hem steam'da olmicak bir oyun için GMG gibi bir site pre-order yapmaz,yapsada steam ibaresini eklemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

Kratos'a hiç ihtiyacınız olmayaak bende sırf kratos var diye xbox yerine ps3'e almıstım biheves kratos çok sıkıcı onlinede çöok güçsüz yapmıslar zaten tüm turnuvalarda yasak

dlclerden kenshi ve fredy oynamsı çok zevklidir söyleyeyim bende tekrar indirebilirim pc'yede benim laptop açarmnı hd5470 i3 3gbram var en düşükte oynasamda sorun olmaz

Kratos ta kimmiş ya benim adamım olsun gerisi hikaye. Forever Scorpion mk1 den beri tek adamım.

• Şimdi aklıma geldi. Ben müzisyenim ve zamanında Mortal Kombat fanlığı içinde yanıp tutuşurken ne yapsam da müziğine bir el atsam diye düşünürken ortaya bu güzel çalışmayı çıkardım. Herkes dinlesin oyunun arefesinde biraz daha gaza gelelim

• quote:

Orijinalden alıntı: saxblue

Şimdi aklıma geldi. Ben müzisyenim ve zamanında Mortal Kombat fanlığı içinde yanıp tutuşurken ne yapsam da müziğine bir el atsam diye düşünürken ortaya bu güzel çalışmayı çıkardım. Herkes dinlesin oyunun arefesinde biraz daha gaza gelelim

Sayende gaza geldik teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: murathawk

quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

Kratos'a hiç ihtiyacınız olmayaak bende sırf kratos var diye xbox yerine ps3'e almıstım biheves kratos çok sıkıcı onlinede çöok güçsüz yapmıslar zaten tüm turnuvalarda yasak

Kratos ta kimmiş ya benim adamım olsun gerisi hikaye. Forever Scorpion mk1 den beri tek adamım.

Oyunun ana karakterleriyle kıyaslamak doğru olmaz ama şu diğer dlc karakterlerindense Kratos'u görmeyi tercih ederdim. Skarlet yerine özellikle. Kratos oyuna çok güzel uyarlanmış. Gow'da kullandığı birçok silahına da yer vermişler. Oynaması keyifli bir karakter kısacası.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.