Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
192.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

Kratos sadece Playstation konsollarına çıkmış bir karakter olduğu için ne xbox'ta nede pc'de Kratos beklemeyin

biliyorum, keşke olsa dedim zaten.
  • arkadaşlar steamde aratiyorum mortqal kombat diye çıkmıyor oyun ! satın alma linkini gönderirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkankok

arkadaşlar steamde aratiyorum mortqal kombat diye çıkmıyor oyun ! satın alma linkini gönderirmisiniz ?

Steamde halen çıkmadı preorder olarak,
    http://www.greenmangaming.com/s/tr/tr/pc/games/action/mortal-kombat-komplete-edition/

Buradan alabilirsin ama bence bekle çünkü yarın steamden direk alırsın indirim olmadığı için bir anlamı yok artık.
  • Bu arada steamdb.com da nihayet gözüktü.

http://steamdb.info/sub/29006/#section_info
  • Oyunun kaç gb olduğunu bilen var mı acaba? Benim bilgisayarda çok az yer kaldı da. 5 gb'ın üzerinde midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxymess

Oyunun kaç gb olduğunu bilen var mı acaba? Benim bilgisayarda çok az yer kaldı da. 5 gb'ın üzerinde midir?

Oyunun ps3 versiyonu 9 küsür gb idi yanlış hatırlamıyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: galaxymess

Oyunun kaç gb olduğunu bilen var mı acaba? Benim bilgisayarda çok az yer kaldı da. 5 gb'ın üzerinde midir?

7-9 gb arası olur diye tahmin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heretique

Bu arada steamdb.com da nihayet gözüktü.

http://steamdb.info/sub/29006/#section_info

edit: bi de early access diye bi şey gelmişhttp://steamdb.info/sub/28925/

bir sonraki mortal kombat oyununa early access olmasın bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 2 Temmuz 2013; 12:42:46 >

• steam çıksın korsana düşer hemen
  • quote:

steam çıksın korsana düşer hemen

Bu oyun korsan oynanmayi haketmiyor ama retail surum cikana kadar malesef korsan oynayacagim.Sonra burdan kutulu alirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

quote:

Bu oyun korsan oynanmayi haketmiyor ama retail surum cikana kadar malesef korsan oynayacagim.Sonra burdan kutulu alirim.

dostum ben bu oyunu zamanında amerikadan getirttim.. orjinal tabi, ps3 için.. region farklılığından dolayı içinden çıkan online code'u kabul etmedi, bir süre online maç yapabildim sonra ona da giremedim.. neden, farklı ülkede yaşıyorum diye..

o kadar para veriyoruz, region farklı diye hiçbir şekilde network'e bağlanmama izin vermiyorlar.. paralar cukka tabi.. paramızla rezil oluyoruz.. bir daha para verir miyim sence ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

quote:

dostum ben bu oyunu zamanında amerikadan getirttim.. orjinal tabi, ps3 için.. region farklılığından dolayı içinden çıkan online code'u kabul etmedi, bir süre online maç yapabildim sonra ona da giremedim.. neden, farklı ülkede yaşıyorum diye..

o kadar para veriyoruz, region farklı diye hiçbir şekilde network'e bağlanmama izin vermiyorlar.. paralar cukka tabi.. paramızla rezil oluyoruz.. bir daha para verir miyim sence ?

Ona dikkat etmen gerekirdi.Region olayi tum konsollarda var neredeyse.Pc icin durum farkli.Ama tabi sen bilirsin.

• ha tabi o kadar ekstralardan da mahrum kaldık.. kostümler vs

aynı şekilde batman arkham city'i getirttim.. oyunu bitirdim. catwoman'la devam etmen gerekiyor.. ama online code'u kabul etmediği için oyuna devam edemedim..

parasını verip aldığım oyunu yarısına kadar oynayabildim..

kimse bana gelipte "orjinal alın korsan almayın" demesin..

hala ucuz bulduğum zaman 10-20TL verip orjinal oyun alıyorum ama o kadar.. batman arkham asylum'u pc'ye orjinal aldım mesela.. daha fazlasına kusura bakmasınlar
  • normalde orijinal almak için bu kadar acele etmezdim de bu oyun benim için bir pes bir cs gibidir yani ömürlük. almazsam ayıp olurdu
  • 80TL sayıp aldığı oyunu steam hesabındaki sorun yüzünden oynamayan arkadaş geldi aklıma.. o kadar parayı ver, o hevesle gel evine kur.. küfreder gibi kapansın suratına

bu yapımcılar seni beni çok umursuyorlar mı ki ben onları umursayayım.. gerekirse o oyunu hiç oynamam ama gidipte o parayı vermem.. bundan 10-15 sene önceki kalitede (grafik demiyorum, oyun kalitesi) oyun üretsinler sonra gelsinler
  • Sayılı saatler kaldı tüm gece beklerim Tr saatine göre kaçta çıkacaksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 2 Temmuz 2013; 14:17:11 >
  • iki de bi bakıyorum steame geldi mi diye. asıl soru steam'e geldiğinde aynı anda gmg'de key tanımlanacak mı. bi de key için beklemesek bari.
  • Oyunun çok satılması ileride çıkacak oyunların da pc'ye gelmesine vesile olabilir. Avrupa ve amerika satışları iyi olur umarım. Ben de alırsam kutulusunu alırım ama kaç ay sonra alırım bilmiyorum. Bir soru daha sorayım. Acaba oyunun multiplayerı hızlı bir internet bağlantısı mı gerektirir yoksa düşük hızda bir internet yeterli olur mu? Mesela far cry 2'ye 96 kbps'lik mobil internet bile yetiyor. GErçi onu oyun çıkınca anlayabiliriz.

• bu gece steame gelir mi arkadaşlar ben indirimi kaçırmıştım ama alabilirim belki steamden 30 dolara felan tabi birazda yorumlarınıza bakarak çıktıgında grafik-optimizasyon- multide lag- gibi durumlara bakıp paylaşırsanız güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

iki de bi bakıyorum steame geldi mi diye. asıl soru steam'e geldiğinde aynı anda gmg'de key tanımlanacak mı. bi de key için beklemesek bari.

Daha önceden gmg den pre-order almıştım steam'da çıktığı anda keyi vermişlerdi.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.