Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
192.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canerx1234

quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar saat 00:00 da steame gelecek mi yoksa saat farkı felan olup 1 de felan mı gelicek varmı bilgisi olan ?

Saat farkı ile gelir.

tam olarak kaçta gelicek peki ?

Onu bilemiyorum en az 7 saat fark var arada.

o zaman bosunamı bekliyoruz yada siz bekliceniz mi erken düşer diye ?

Uykum olsa biran önce sabah olsun diye gidecem.Geleceği yokta insan bekliyor işte o hesap

Bu gece çıkması zor daha öğlen saatleridir orda muhtemelen.

• Arooooooo çıkıyomu laaaaaan efsaneeeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bileklerimi kesicem artık yeter çıkartın lan şu oyunu !!!!111
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar saat 00:00 da steame gelecek mi yoksa saat farkı felan olup 1 de felan mı gelicek varmı bilgisi olan ?

Saat farkı ile gelir.

nerenin saatine göre bu ya 7 saat nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: murathawk

quote:

quote:

quote:

quote:

Saat farkı ile gelir.

nerenin saatine göre bu ya 7 saat nedir

NY göre baktım ben deneme amaçlı ne hemen hemen ne kadar fark olduğunu görmek için daha azda olabilir yani.

• ya o değilde insan bi sitesine falan reklam koyar hiçbir sitesinde ne bi haber ne bi reklam
  • Yatsin uyusun herkes.Sabah kalkar kurariz hep beraber.

• pc için ps3 kolu falan alayımmı klavyeyle olur mu ?
  • @SellYourSoul
    Nasıl rahat ediyorsan öyle,klavye ile de rahat eden var kollada dene bir kendin elinde kötü bir kol varsa.

@Baran.
    Gidiyorum ben zaman geçmiyor sabah olsun biran önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 3 Temmuz 2013; 0:40:58 >
  • beyler bu arada aynı pc'de iki gamepad ile oynamak mümkün değil mi

canım sıkıldıkça kardeşimi dövmeyi planlıyorum da
  • Warner bros dağıtım yapıyordu diye biliyorum aynı batmanda ki gibi o yüzden 7 saat değil 10 saat ayarlayın wb oyun + film stüdyoları los angelesta

• Steam'de oyun gözükmüyor. Nasıl alacağız bu oyunu arkadaşlar?
  • istanbul maltepeye yakin ve fiber baglanti ile siki fiki olup haber vermeyen bizden degildir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sportsx90

Warner bros dağıtım yapıyordu diye biliyorum aynı batmanda ki gibi o yüzden 7 saat değil 10 saat ayarlayın wb oyun + film stüdyoları los angelesta

O zaman en geç öğle 10 - 12 arası steam'e gelecek gibi görünüyor. Oyunu bu gece bekleyen varsa boşuna beklemesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reverse.angle

Steam'de oyun gözükmüyor. Nasıl alacağız bu oyunu arkadaşlar?

green man gaming'den ön sipariş olarak alabilirsin. hatta oradan al %25 indirim kodunun geçerliliğini ayın 8'ine kadar uzattılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

quote:

Orijinalden alıntı: reverse.angle

Steam'de oyun gözükmüyor. Nasıl alacağız bu oyunu arkadaşlar?

green man gaming'den ön sipariş olarak alabilirsin. hatta oradan al %25 indirim kodunun geçerliliğini ayın 8'ine kadar uzattılar.

Teşekkürler dostum, sağol.
  • quote:

beyler bu arada aynı pc'de iki gamepad ile oynamak mümkün değil mi

Olmaması mümkün mü sence? Bence online kadar önemli bir şey o. pes'te iki kişi karşılıklı oynama olmadığını düşün mesela. Ne kadar berbat bir durum olur, değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxymess -- 3 Temmuz 2013; 1:38:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxymess

quote:

beyler bu arada aynı pc'de iki gamepad ile oynamak mümkün değil mi

Olmaması mümkün mü sence? Bence online kadar önemli bir şey o. pes'te iki kişi karşılıklı oynama olmadığını düşün mesela. Ne kadar berbat bir durum olur, değil mi?

Street Fighter 4 te olduğuna göre bu oyunda da mutlaka olur
  • multipalyer modu sadece aynı pc den 2 kişi mi yoksa online mı ? steam üzerinden diğerleriyle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heretique

quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: murathawk

Evet az bir zaman kaldı hayırlısıyla oyunu oynamaya başladığınız zaman ilk hangi karakterle oynayacaksınız?

ben ps3te yalayıp yuttum üstüne vitada yalayıp yuttum şimdi tekra pc'de oynayacağım sırf mp için ama bu oyunun mp sorunlu size söyleyeyim konsodla 1 aydan sonra oyuncu kalmadı oyunda çünkü oyun çok dengesisz sizde goreceksınız

Kunglao -smoke cyrax bu 3 karakter özellikle kung lao inanılmaz dengesiz netherallam okadar dlc yaptı ama bir update ile düzeltmedi bunları bile bile yaptıgını dusunuyorum kung lao'da ustalaşan oyunun ıcıne ediyor tadı yok yani kung lao'nun her harekete bir karşılıgı var

ama sız oynamadıgınız ıcın onceden gayet dolu bı ıcerık var sıngle bekleyenlerı gayet uzun 10 saat cıvarı suruyor sıngle ustune ustluk tower modu var oda ayrı 7 saat civarı sürüyor çok zevkli ayrıca
    mpden bişi beklemeyin

Cyrax ın kombo reseti dışında çok ta abartılacak bir durum yok, istediğin kadar kung lao yu al sheeva ile bile yenebilirim seni. Oyunda MP den birşey beklemeyin demişsin, aksine MP den herşeyi beklemeli insanlar, esas single da 1 kere oynayıp bitirdikten sonra bir daha oynamassın. (Ladder ve Practice hariç) Online da da 100 kişiden az olmuyor hiç bir zaman, her gün neredeyse oynuyorum. Dediğin gibi öyle bir boşluk söz konusu değil.

Lütfen 11:20'deki maçı izle ve oyunun ne halde olduğunu gör,karakterler arası dengesizlik çok saçma harbiden saçma sapan bir oyun konsolda 3 seneden beri oynayıp da konuşuyoruz Opricnik denen elemanı kaale alma oyuna patch geldi kung lao vs bazı karakterlerin hareketlerine kısıtlama geldi haberi yok adamın daha yaladım yuttum demiş bir de, fakat yeterli değil bu balans tabi kung lao açık ara 1.ydi şu an en iyiler kabal cyrax sanırım yine de oynayana göre değişir.

Oyunun tek iyi yani görselliği geri kalan herşey tırt, ssf4 ae'ye 3-4 kere balans ayarı geldi şu an oyun kusursuza yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 3 Temmuz 2013; 5:18:29 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.