Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
193.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

beni de ekleyin

Bu arada bana aktivasyon için gerekli key GMG'den e-mail yoluyla geldi. Steam üzerinden key i aktive ettim. Ama oyun steam e şu anda çıkmadığı için download listeme eklenmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasTek -- 3 Temmuz 2013; 5:38:34 >
  • Aynen, steam'e ekledim ama oyun yok yarım saattir mk'ı arıyorum steam de
  • Dövüş oyunlarında bir denge olması oldukça saçma zaten. Herkesin gücü birbirinden farklı. Bazılarının daha iyi olması gayet normal.
  • Bir tester oyunun portunun çok güzel olduğunu söylemiş, her hareket 2 farklı tuşa atanabiliyormuş, fight stick 'i PC ye bağlayıp oynayabilmiş. Grafiklere freakin' amazing diyor
    16X AA ile birlikte bile çakılı olarak sabit 60 FPS veriyormuş. (Tabiki iyi bir GPU ile ) Buda portun sorunsuz olduğunu gösterir bence.
  • Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU]

Alın size resim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heretique -- 3 Temmuz 2013; 8:11:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakuragi Hanamichi

Dövüş oyunlarında bir denge olması oldukça saçma zaten. Herkesin gücü birbirinden farklı. Bazılarının daha iyi olması gayet normal.

Herkesin gücü birbirinden tabiki farklı eşit güçte elbet yapılamaz fakat bu fark minimuma inmelidir.Ha sen dengenin de minimum olmasını istemiyorsan dövüş oyunu oynamayı bırak fifa falan oyna.

Neyse umarım online'da çok güzel spam yapanlara denk gelirsiniz de görürüm ben sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 3 Temmuz 2013; 8:12:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heretique

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU]

Alın size resim bu arada

Haber için çok teşekkürler. Aslında oyunun Xbox 360 ve PS3 versiyonları bildiğimiz gibi Directx 9 tabanlıydı. (X360 ve PS3 GPU ları DX10 ve DX11 teknolojilerini desteklemiyor) Eğer basit port olsa minimum sistem gereksinimlerinde DX9 olurdu.

Mortal Kombat'ımız en az DX10 istediğine göre grafiksel olarak oldukça iyileştirme yapmışlar. Hatta nvidia ekran kartına özel AA modları resimde açıkça görülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasTek -- 3 Temmuz 2013; 8:49:54 >

• Steam'in Yakında Gelecekler bölümünde bu oyun yok? Demekki steame çıkmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

Steam'in Yakında Gelecekler bölümünde bu oyun yok? Demekki steame çıkmayacak.

Steam'in huyudur. Bazı oyunları aylar öncesinden ekler ve ön siparişe açar. Bazı oyunlar aniden çıkıverir. Hatta görünce şaşırırım. Mesela eski Duke Nukem oyunları aniden dün steam e gelmiş

Oyun kesin steam e gelecek. Dün Mortal Kombat'ın PC çıkış videosunu bile izledim. Kocaman Steam logosunu yerleştirmişler.
  • Hatta buyrun size PC videosu

http://www.youtube.com/watch?v=qndua6H3CVA
  • çıksa 50 kere çıkardı steam'e ! dediğin gibi bir oyun geleceği zaman gelecek oyunlar arasında listeleniyor ama neden yok bende anlamadım ! en azından indirmeyi başlatsak,ok serverlar açık diyince de oynayabilsek, çok saçma bir fail çıkış!
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkankok

çıksa 50 kere çıkardı steam'e ! dediğin gibi bir oyun geleceği zaman gelecek oyunlar arasında listeleniyor ama neden yok bende anlamadım ! en azından indirmeyi başlatsak,ok serverlar açık diyince de oynayabilsek, çok saçma bir fail çıkış!

Yahu oyun steam olacak, hala neden steame çıksa çıkardı diyorsunuz anlamadım ki ?
    Fail bir çıkış olduğuna katılıyorum ama gerçekten, çok aptalca bir olay, en azından bir preorder yapabilirlerdi.
  • darlandım çıksın artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heretique

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU]

Alın size resim bu arada

Gelişmiş ayar yok gibi. Sadece texture ve shadow. Antialiasing'i kapatıp, shadow'u low texture'ı da medium yaptıkmı tamamdır :) :(

• galaxymess G kullanıcısına yanıt
    öyle, antialiasingi kapatıp shadow u low yapsam yeter bana, texture vs hepsi high'da yağ gibi kayar oyun
  • Grafiklerin hepsini kapatayım. Çubuk adamlar olsun ama mortal kombat 9 olsun. Fighting oyunlara açız.
    Ama tabi en az mediumda oynamak isterim.
    @MasTek Umarım steam bir an önce çıkarır. Yaptıkları hiç hoş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrioVentus -- 3 Temmuz 2013; 9:28:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

öyle, antialiasingi kapatıp shadow u low yapsam yeter bana, texture vs hepsi high'da yağ gibi kayar oyun

Bir ihtimal texture yüksek ayarda da kaldırabilir. Öyle umuyorum ben de.

• Hâlâ görünmüyor steam'da. İlginç valla...
  • http://www.greenmangaming.com/s/tr/tr/pc/games/action/mortal-kombat-komplete-edition/

Buradan almaktan başka şansımız var mı? Birde indirme linki göremedim mail olarak mı gelecek alan var mı ? steam üzerinden sabah kalkar alırım diyordum olmadı ps3'ü sattıktan sonra içimde kaldıydı 2-3 fatality atarız diyordum akşam

Not :Oyunu yukarıdaki adresten aldım indirim kodu hala çalışıyor 22 dolara aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 3 Temmuz 2013; 10:04:12 >

• galaxymess G kullanıcısına yanıt
    İnşallah.. low'da medium'da sarmaz zaten.. ama high'da takılarak oynayacağına mediumda oyna daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.