Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
193.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet az bir zaman kaldı hayırlısıyla oyunu oynamaya başladığınız zaman ilk hangi karakterle oynayacaksınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathawk

Evet az bir zaman kaldı hayırlısıyla oyunu oynamaya başladığınız zaman ilk hangi karakterle oynayacaksınız?

ben ps3te yalayıp yuttum üstüne vitada yalayıp yuttum şimdi tekra pc'de oynayacağım sırf mp için ama bu oyunun mp sorunlu size söyleyeyim konsodla 1 aydan sonra oyuncu kalmadı oyunda çünkü oyun çok dengesisz sizde goreceksınız

Kunglao -smoke cyrax bu 3 karakter özellikle kung lao inanılmaz dengesiz netherallam okadar dlc yaptı ama bir update ile düzeltmedi bunları bile bile yaptıgını dusunuyorum kung lao'da ustalaşan oyunun ıcıne ediyor tadı yok yani kung lao'nun her harekete bir karşılıgı var

ama sız oynamadıgınız ıcın onceden gayet dolu bı ıcerık var sıngle bekleyenlerı gayet uzun 10 saat cıvarı suruyor sıngle ustune ustluk tower modu var oda ayrı 7 saat civarı sürüyor çok zevkli ayrıca
    mpden bişi beklemeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Evet az bir zaman kaldı hayırlısıyla oyunu oynamaya başladığınız zaman ilk hangi karakterle oynayacaksınız?

ben ps3te yalayıp yuttum üstüne vitada yalayıp yuttum şimdi tekra pc'de oynayacağım sırf mp için ama bu oyunun mp sorunlu size söyleyeyim konsodla 1 aydan sonra oyuncu kalmadı oyunda çünkü oyun çok dengesisz sizde goreceksınız

Kunglao -smoke cyrax bu 3 karakter özellikle kung lao inanılmaz dengesiz netherallam okadar dlc yaptı ama bir update ile düzeltmedi bunları bile bile yaptıgını dusunuyorum kung lao'da ustalaşan oyunun ıcıne ediyor tadı yok yani kung lao'nun her harekete bir karşılıgı var

ama sız oynamadıgınız ıcın onceden gayet dolu bı ıcerık var sıngle bekleyenlerı gayet uzun 10 saat cıvarı suruyor sıngle ustune ustluk tower modu var oda ayrı 7 saat civarı sürüyor çok zevkli ayrıca
    mpden bişi beklemeyin

Cyrax ın kombo reseti dışında çok ta abartılacak bir durum yok, istediğin kadar kung lao yu al sheeva ile bile yenebilirim seni. Oyunda MP den birşey beklemeyin demişsin, aksine MP den herşeyi beklemeli insanlar, esas single da 1 kere oynayıp bitirdikten sonra bir daha oynamassın. (Ladder ve Practice hariç) Online da da 100 kişiden az olmuyor hiç bir zaman, her gün neredeyse oynuyorum. Dediğin gibi öyle bir boşluk söz konusu değil.

• quote:

Scorpion ve sub zero
  • Gece 24:00 steame ekleme ve eğlence . Finish him rehberi var mı bildiğiniz art arda hangi tuşlara basıcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Sportsx90

Gece 24:00 steame ekleme ve eğlence . Finish him rehberi var mı bildiğiniz art arda hangi tuşlara basıcaz

Rehber oyun içinde mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

quote:

Orijinalden alıntı: Sportsx90

Gece 24:00 steame ekleme ve eğlence . Finish him rehberi var mı bildiğiniz art arda hangi tuşlara basıcaz

Rehber oyun içinde mevcut

oyun içinde tek fatality mevcut.. her karakterin 2 fatality'si var.. internetten veya android telefonda uygulaması var, ordan bakarsınız.. telefondaki uygulama çok başarılı, MK1'den itibaren tüm hareketler ve fatality'ler mevcut tavsiye ederim

• evet bende o android uygulamasını kullanıyorum tüm mk serileri mevcut tabi bende de tüm seriler mevcur :D dolayısıyla çok işime yarıyor. bende 12 günden beri bekliyorum oyunu çok sabırsızlanmaya başladım
  • mk3 - trilogy zamanlarından beri noob almışımdır. geleneği bozmam sanıyorum:) bunun dışında cyrax sektor ikilisine ayrı bi sempatim olmuştur hep :)

• Pre-order yaptım.

MK1: Cage - Kano
    MK2: Baraka
    MK3 ve türevleri: Kabal
    MK4: Scorpion - Sub Zero - Quan Chi
    MK DA: Kung Lao - Sub Zero
    MK D: Ashrah
    MK A: Ashrah - Reiko

Bu oyunda da favori karakterim Cyrax ve Kabal olacak gibi duruyor. Hadi hayırlısı.
  • mortal kombat ultimate yi ust duzey oynamama ragmen su oyuna alisamadim ozelikle ermac in cok seyi degismis . ultimate de assagi yukari tum oyuncularla oynarken burda nightwolf ve sub zero ile oynayabiliyiruz :)
    mk3u fav karakter: 1- maskeli subzero 2- ermac 3-nightwolf

• hocam multi sorun demişsiniz de steam ps3e de xbox360a da benzemez ayrıca yılların mortal kombat özlemi var counter-strike gibi yıllarca oynanacaktır bu oyun.
  • arkadaşlar saat 00:00 da steame gelecek mi yoksa saat farkı felan olup 1 de felan mı gelicek varmı bilgisi olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

hocam multi sorun demişsiniz de steam ps3e de xbox360a da benzemez ayrıca yılların mortal kombat özlemi var counter-strike gibi yıllarca oynanacaktır bu oyun.

:) görücez mk arkade kollektionda öyle olacaktı güya 2 gün sürmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

hocam multi sorun demişsiniz de steam ps3e de xbox360a da benzemez ayrıca yılların mortal kombat özlemi var counter-strike gibi yıllarca oynanacaktır bu oyun.

onda noldu ki? oyunu steam serverlerine güvenip alıcam inşallah
    multi laglı olursa çok kötü olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakaveLiVII -- 2 Temmuz 2013; 22:24:42 >
  • quote:

quote:

hocam kollektionla bu bir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

arkadaşlar saat 00:00 da steame gelecek mi yoksa saat farkı felan olup 1 de felan mı gelicek varmı bilgisi olan ?

Saat farkı ile gelir.
  • quote:

quote:

arkadaşlar saat 00:00 da steame gelecek mi yoksa saat farkı felan olup 1 de felan mı gelicek varmı bilgisi olan ?

Saat farkı ile gelir.

tam olarak kaçta gelicek peki ?
  • quote:

quote:

quote:

Saat farkı ile gelir.

Onu bilemiyorum en az 7 saat fark var arada.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Saat farkı ile gelir.

Onu bilemiyorum en az 7 saat fark var arada.

o zaman bosunamı bekliyoruz yada siz bekliceniz mi erken düşer diye ?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.