Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
192.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne varsa eskilerde var ben UMK3'ü Sega Mega Drive'da oynardım.

DHIntruder ekleyin daha acemiyim
  • facebook sayfasında bile en ufak bi hareketlenme yok sinir olmaya başladım. neden son dk'ya bırakıyorlarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Ne varsa eskilerde var ben UMK3'ü Sega Mega Drive'da oynardım.

DHIntruder ekleyin daha acemiyim

9 uda alsan iyi olur
  • arkadaşlar bu gmg olayına yabancıyım, nedir bu sitenin olayı ?

satın alıyorsunuz hard diskinize oyunu mu kuruyor, yoksa steam gibi client aracılığı ile mi çekiyorsunuz oyunu ?

özellikle steam'de yer almayan batman oyunları var ama emin olamadım, satın alsam ne olur ne yapmma gerekir kavrayamadım.

hakeza mk da öyle, satın alsak steam kütüphanemize ekleyebilir miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyboymosia

arkadaşlar bu gmg olayına yabancıyım, nedir bu sitenin olayı ?

satın alıyorsunuz hard diskinize oyunu mu kuruyor, yoksa steam gibi client aracılığı ile mi çekiyorsunuz oyunu ?

özellikle steam'de yer almayan batman oyunları var ama emin olamadım, satın alsam ne olur ne yapmma gerekir kavrayamadım.

hakeza mk da öyle, satın alsak steam kütüphanemize ekleyebilir miyiz ?

GMG den aldığında sana steam kodu veriyor o kodu steamda aktif edip,kütüphanene ekleyip client aracılığıyla indiriyorsun.Satın alman için pre-purchase tıklayıp k.kartınla alabilirsin.
  • heycanla bekliyorum :)
  • ihtimal vermiyorum fakat pc sürümüne mod yapılabilme ihtimali beni heyecanlandırıyor şimdiden. yeni karakterler, arenalar, kostümler vs eklenebilse mesela. en azından kratos'u ps3 oyunundan çekip çıkartsalar yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

ihtimal vermiyorum fakat pc sürümüne mod yapılabilme ihtimali beni heyecanlandırıyor şimdiden. yeni karakterler, arenalar, kostümler vs eklenebilse mesela. en azından kratos'u ps3 oyunundan çekip çıkartsalar yeter

+1 Kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 gün kaldı
  • Herkes Kratos diye tutturmuş gidiyor. Kratos kadar taş düşsün başınıza. Mortal Kombat oyununu atari salonlarında oynamamış zamane bebelerinden de ne beklenir zaten
  • Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

son durum nedir?

Maalesef yeni haber yok. Oyunun çıkmasını bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 2 Temmuz 2013; 2:00:42 >
  • Bulunsun.
  • o değilde GMG nin sitesi açılmıyor. kazıklandık mı lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: saxblue

o değilde GMG nin sitesi açılmıyor. kazıklandık mı lan

Yok artık GMG den bahsediyoruz steam kadar güvenilir biyer orası.Bende açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

quote:

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU]

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

quote:

tamam panik yok her şey kontrol altında... site açıldı bu gece rahat uyucam ama yarından itibaren uyku yok bunu hepimiz biliyoruz sabaha kadar mk

• quote:

Orijinalden alıntı: kenan9593

Herkes Kratos diye tutturmuş gidiyor. Kratos kadar taş düşsün başınıza. Mortal Kombat oyununu atari salonlarında oynamamış zamane bebelerinden de ne beklenir zaten

niye trollüyosun ki hocam sen şimdi

zamane bebesi falan değilim şahsen atari salonlarında mk oynamış, filmlerini video kasete çekip tekrar tekrar izlemiş, mk ile ilgili her haltı ezbere bilen biriyim.

ben her zaman bi şeyin tam olmasını isterim. olay kratos değil yani. madem bi exclusive içerik çıkarmışlar, pc sürümüne de isterim ben onu

bu yüzdendir ki mk 4'ten sonra pcye çıkmayan mk özlemimi yan sanayi ürünler olan mugenlerle gidermeye çalışırdım. her karakteri eklerdi adamlar :)

hem benim hiç uzun uzun gow oynamışlığım yoktur ama mk evreni dışından bi karakter anca bu kadar yakışabilirdi herhalde. freddy'den iyidir bence.

neyse şurada zaten bi gün kalmış, çıksın da hele bi

• Man Down kullanıcısına yanıt
    Kratos sadece Playstation konsollarına çıkmış bir karakter olduğu için ne xbox'ta nede pc'de Kratos beklemeyin
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.