Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
193.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Off hala çıkmadı xbox um olmasına rağmen gtx 660 ekran kartımla pc de tadına varmak istiyorum oyunun pc de oyunların havası bir başka oluyor.
  • Oyunu steamden key ile ekledim oyun başarıyla hesabınıza eklendi dedi ama steam library de gözükmüyor.İndiremiyorum yani steam oyunu daha aktifleştirmedi mi?
    Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
  • Amazonda "This item will be available to download on July 3, 2013 at 12:00 AM (US/Pacific) yazıyordu. şimdilerde gelmesi lazım yada 12 saat daha var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRegular -- 3 Temmuz 2013; 10:01:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyraxus

Oyunu steamden key ile ekledim oyun başarıyla hesabınıza eklendi dedi ama steam library de gözükmüyor.İndiremiyorum yani steam oyunu daha aktifleştirmedi mi?
    Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

Aynen GMG keyi verdi bende ekledim ama steam de görünmüyor henüz. Bi dolap dönüyor ama hayırlısı
  • Bana geldi key. Şu an kurcalıyorum.
  • Mail olarak geliyor greenmanden cd key maili okudum şayet listenizde gözükmüyorsa steamde oyun aktif edilmemiştir diyor ama keyi başarılı bir şekilde tanıdı mk retail olarak hesabıma ekledi ama indiremiyorum library de gözükmüyor.Sanırım daha aktif değil download için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ragon

Bana geldi key. Şu an kurcalıyorum.

Bende indirim kodu ile aldım steam eklendi dedi ama bir numara yok gerçi işten akşam 7 den önce çıkamayacağım ama olsun leptop'da da 2 tane fatality atardım ben.
  • En azından işte indirip dosyaları kendi makinama atardım.sonuçta 7-8 gb beklemeyeyim demiştim evde
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRegular

Amazonda "This item will be available to download on July 3, 2013 at 12:00 AM (US/Pacific) yazıyordu. şimdilerde gelmesi lazım yada 12 saat daha var

orası bizden 10 saat geri.
  • halen çıkmamış ya la
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathawk

quote:

Orijinalden alıntı: TRegular

Amazonda "This item will be available to download on July 3, 2013 at 12:00 AM (US/Pacific) yazıyordu. şimdilerde gelmesi lazım yada 12 saat daha var

orası bizden 10 saat geri.

Yani akşama doğru anca gelecek
  • Pasifik saatine göre 12:00 AM'ye yaklaşık 40 dakika kaldı ama kod geldi sonuçta. Steam'de gözükmüyor. İlginç.
  • eğer bi açıklama yapmadan çıkış tarihini ertelerlerse küfredicem.

edit: ed boon trollemiş.

https://twitter.com/noobde/status/352195909016227840

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 3 Temmuz 2013; 10:25:24 >
  • herhalde steam hatasi yuzunden bekliyoruz .ed boon ince gormus :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada injustice için scorpion dlc yapmışlar.

http://www.youtube.com/watch?v=qZeVG0ieMn0
  • Hala gelmemiş Valve son dk.ları oynuyor heralde nedir bu ısrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 3 Temmuz 2013; 10:52:20 >
  • Arkadaşlar şunu söyleyeyim; STEAM normalde Amerika saati ile 12:00 da yani bize göre 20:00'da yeni oyunlarını ve duyurularını sitesine ekler. Yani Amerika saatiyle bugün 12:00 bizim saatimize göre akşam saat 20:00'da oyunumuza kavuşacağız.

Bir erteleme olsa zaten önce GMG mail atardı.

Son saatler az daha sabır
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasTek

Arkadaşlar şunu söyleyeyim; STEAM normalde Amerika saati ile 12:00 da yani bize göre 20:00'da yeni oyunlarını ve duyurularını sitesine ekler. Yani Amerika saatiyle bugün 12:00 bizim saatimize göre akşam saat 20:00'da oyunumuza kavuşacağız.

Bir erteleme olsa zaten önce GMG mail atardı.

Son saatler az daha sabır

Oyun pasifik saatine göre 12:00 AM'de çıkacak. 1 dakika kaldı normalde.
  • beyler pasifik saatine göre daha saat 00:07 yani 12 saat falan var daha.

http://tr.thetimenow.com/pst/pacific_standard_time
  • Senin dediğin öğlen saati oluyor. Normalde gün değişiminde yenileme yapılır. Geçti yani zamanı. Artık tamamen Steam'in keyfine kaldı oyunun çıkışı.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.