Bildirim
Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (34. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Smoke hanginiz de len daha ilk giriş ne çabuk kavradınız oyunu
neye uğradığımı şaşırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buda benden gelsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Teknogezgin
Oyunun single player'ı nasıl arkadaşlar?
efsane. oyunu edinmeden youtube'da film gibi izlemiştim -
quote:
Orijinalden alıntı: Man Down
quote:
efsane. oyunu edinmeden youtube'da film gibi izlemiştim
Oyunu indirmeyi başardınız demek tebrik ederim.Ben hala 100 kb ile indirmeye devam ediyorum.
-
quote:
quote:
quote:
efsane. oyunu edinmeden youtube'da film gibi izlemiştim
Oyunu indirmeyi başardınız demek tebrik ederim.Ben hala 100 kb ile indirmeye devam ediyorum.
yok hocam halen iniyor %88deyim
-
Buna da şükür yani sonunda pc ye gelebildi -
Mp gayet akıcı birkaç kişiyle oynadım herahangi bir lag sorunu yok.
Leader mod oynadım gayet zevkli olmuş
Yarında hikaye modunu dener yazarım.
Onun dışında tuş kombinasyonları biraz karışık ama sorun yok oyunda.Klavyeden ayarladıktan sonra oyuna gireceğinizde bi kutu geliyor içinde ( G , 4 ) diyor 4 ü seçerseniz ayarladığınız harfleri kullandırmaz yön tuşlarını kullandırır. G yi seçerseniz ayarladığınız harfleri kullanabilirsiniz böyle bir detay.Esc ile çıkmıyor select tuşuna neyi atarsanız onla menü gelir.Şimdilik bu kadar.
Alacak olan arkadaşlar oyun 4 4 lük port oyun olduğu hiç belli değil rahatça alabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 4 Temmuz 2013; 3:05:37 > -
En son ben oynarım diye düşünüyordum ben yine iyi indirmişim. Story mode da cyrax&sektor ikilisini geçmeye uğraşıyorum. Scorpion sever olarak zoruma gidiyor ama laptop tan oynayarak anca bu kadar oluyor acil bir joystick almam lazım
abi gamepad almayı niye son ana bırakıyorsunuz ki
hiç mi pes oynama ihtiyacı duymadınız laptoptan -
story mode da ara videolarda sıkıntı var diğer yandan tatmin oldum. -
Arkadaşlar ben oyunu indirip kurdum fakat bir sorunum var. Oyunu 1280x1024 çözünürlükte oynuyorum ama 16:9 oranındaymış gibi görünüyor. Ekranın altında ve üstünde siyah boşluklar var. Oyunun grafik ayarlarında Aspect Ratio seçeneği de yok.
-
-
bi saattir arenaları oyuncuları falan deniyorum. bence mükemmel olmuş. grafikler şahane. herhangi bi oynanış hatasına da denk gelmedim henüz. -
quote:
bi saattir arenaları oyuncuları falan deniyorum. bence mükemmel olmuş. grafikler şahane. herhangi bi oynanış hatasına da denk gelmedim henüz.
Single playerı, hikaye modu falan nasıl hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 4 Temmuz 2013; 5:00:09 >
Oyun süper olmuş yahu, kaç saattir oynuyorum çok zevkli. -
hocam hikaye modunu ps3'ten biliyorum, ilk 3 oyunun remake'i gibi fakat çok güzel ayrıntılar var. spoiler vermiyim şimdi:)
grafik kalitesi büyüledi beni bu kadarını beklemiyodum cidden -
İndirmeyi açık bırakmıştım, gece gece kalkıp birkaç el atayım dedim de oyuna alışması bayağı zor geldi bana. Özellikle eski MK'ları oynamış biri için Liu Kang'ın uçan tekmesini yumruk ile yapmak aşırı garipti. Ne alaka lan yumruk ile uçan tekme? Hele Scorpion'un teleport yumruğunu da tekme ile yapmak... Onun dışında teknik olarak oyunda hiçbir hataya denk gelmedim. Shao Khan'ı Noob ile ladder modda yendim ama diğer karakterler ile nasıl yenilir bu adam bilmiyorum. Kombolar da garip geldi biraz, eski MK'lardaki kadar uzun kombolar yok. Bakalım, alışacağız inşallah. -
Gelmis gecmisnen iyi dovusbounu nasil oliyoe cok guldimmboyle olafagi bastan belliydi bu oyunun net code beerbat online oynanmiyor basta demistimm single icin gizel ama bir haftaya s ıkılıcaksımız
quote:
Orijinalden alıntı: Opricnik
Gelmis gecmisnen iyi dovusbounu nasil oliyoe cok guldimmboyle olafagi bastan belliydi bu oyunun net code beerbat online oynanmiyor basta demistimm single icin gizel ama bir haftaya s ıkılıcaksımız
Dur soluklan bi birader çıkalı 24 saat olmadı daha bi sıkıntısı varsa elbet el atilir. Düzelmezse yaparsın atarını paşa paşa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X