Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
193.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

Gelmis gecmisnen iyi dovusbounu nasil oliyoe cok guldimmboyle olafagi bastan belliydi bu oyunun net code beerbat online oynanmiyor basta demistimm single icin gizel ama bir haftaya s ıkılıcaksımız

Dur soluklan bi birader çıkalı 24 saat olmadı daha bi sıkıntısı varsa elbet el atilir. Düzelmezse yaparsın atarını paşa paşa.

Ben ps3e ilk gun koleksiyoncu versiyon aldim hic bir soun duzeltilmedi midway netherrealmin umrunda defilnzatenncp pcde dogus oynanayan az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyunu oynamak için oyun kolu mu gerekiyor yada klavyeyle oynuyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okidoki_1976

arkadaşlar oyunu oynamak için oyun kolu mu gerekiyor yada klavyeyle oynuyormu?

Elinde ne varsa kullanabilirsin. Çoğu oyun PC'ye portlanırken hâlâ Xbox'taki tuşları gösteriyor. Bunda klavye ile oynarken adamlar rakibin sağına ya da soluna göre bile ok tuşlarını farklı gösteriyor.
  • ben zaten single play için alırım.. o zaman sıkıntı yok

korsana düştü mü bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Arkadaşlar oynayanlar yorumlarını yazabilir mi. Nasıl oyun MP'de lag oluyor mu vs. optimizasyon nasıl...

İmzadaki sistem ile ne varsa açık tık yok hatta nvidia panelinden de kurcalıyorum şuan ps3 de oynama şansım olmuştu dağlar katar fark var pc de oyun oynamak bir başka taktım xbox kolumu oh yalnız online daha girmedim alışmak lazım direk dayak yemeyelim.

Xbox koluyla fovusmu ounanir ;)))

Bende sevmem pek oynamayı ama klavye tuşlarını ayarlamak vakit alır diye taktım geçtim multı fena halde sıkıntılı şuan düzelene kadar klavyeyide ayarlarım artık.İlk Fatality mi attım ama oyunu ezbere oynuyorum tuş tepkileri çok geçikmeli.

ayarları düşür bence tuşlar gecikmeli oluyorsa özellikle ağır oynuyorsa oyun senin ayarlarına yetmiyordur sanırsam gpu

Oyunla ilgili sıkıntı değil fraps 60 altına oynadığı bile yok delay var ama lag kıvamında bazı maçlarda çok kötü oluyor.

onlinedemi oluyor bu sadece yoksa singledede oluyormu ?

Online oynarken oluyor sıkıntı büyük ben ps3 ile oynarkende vardı bu hatta konsolu satma sebeblerimden biriydi bu multi oyun oynıyamıyacaksam napayım ben konsolu dedim sattım.Şimdi gene pc'de sıkıtı var düzelmez bu arkadaşlarla filan oynarım artık evde ama multi yalan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 4 Temmuz 2013; 8:58:43 >

• ilginc ben haric herkes memnun.Sanirim sizler daha once PC de mk oynamadiniz veya MAME de.Neyse ben yeni bir yama cikana kadar birdaha oynamayacam cunku oynanmiyor.Dedigim gibi zamaninda PC de ve MAME de MK oynamis biri olarak soyluyorum bunlari.Ayrica bu sorunlari street fighter 4 de yasamadim.Tabi cogu kisi gamepad la oynadigi icinde sorun yasamiyor olabilir.Ama klavye ayarlarinda sorun var.Ayrica lag da var.
  • Klavyede ne gibi sorun var ki? Ben çok rahat oynuyorum klavye ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ragon

Klavyede ne gibi sorun var ki? Ben çok rahat oynuyorum klavye ile.

Klavye ile competetive ounatamazsin

• quote:

quote:

Klavyede ne gibi sorun var ki? Ben çok rahat oynuyorum klavye ile.

Klavye ile competetive ounatamazsin

Klavye ayarlarında sorun var demiş. Onu sordum. Competitive oynamakla alakası yok.
  • Ne zaman cikti bu oyun ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rikudou

Ne zaman cikti bu oyun ya?

2.5 sene once

• quote:

quote:

2.5 sene once

Nasil ya, bende yeni mortal kombat pc ye cikti sandim. :(
    Bu komplete edition hangisi acaba, aksam masaustunden bir bakayim.

• Arkadaşlar oyunun kutulu versiyonu sizce ne kadar olur? Steamden 58 TL/ye geliyor. Normali de o civarda olursa makul bir fiyat olur.
  • quote:

quote:

quote:

2.5 sene once

PC'ye dün çıktı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2.5 sene once

PC'ye dün çıktı.

Vayyy bu super haberdi iste. İyiyse satin almak lazim.

• oyunun inmesine yarım saat kaldı beni steamden arkadaş eklerseniz beraber oynayabiliriz.

steam nickim: Nükleik Asit
  • Steamde ne kadar oyun, mobilim.

• quote:

Steamde ne kadar oyun, mobilim.

Steam'de 29$. Greenmangaming'de indirim kuponu var, 22,5$'a geliyor.

http://www.greenmangaming.com/

--

Arkadaşlar oyun biraz kastı bende, çözünürlüğü düşürünce rahatlıyor ama şöyle bir sorun var;

Monitör çözünürlüğüm 1440*900. Masaüstü çözünürlüğüm bu ayardayken girersem oyunun içinden en az 1280*768'e kadar çekebiliyorum. Masaüstü çözünürlüğünü 1024*768 yapıp girersem oyunun içinden de daha alt değerlere inebiliyor. Her girişimde masaüstünü değiştirmek istemiyorum, masaüstü 1440*900'deyken oyun içinden daha aşağı çekmenin yolu var mıdır?

(Kastı derken, alacak olanlar tereddüt etmesin, benim ekran kartım minimum gereksinimlerin bile altında. Nvidia GeForce 8600GT)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapley48 -- 4 Temmuz 2013; 11:18:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rapley48

quote:

Steamde ne kadar oyun, mobilim.

Steam'de 29$. Greenmangaming'de indirim kuponu var, 22,5$'a geliyor.

http://www.greenmangaming.com/

--

Arkadaşlar oyun biraz kastı bende, çözünürlüğü düşürünce rahatlıyor ama şöyle bir sorun var;

Monitör çözünürlüğüm 1440*900. Masaüstü çözünürlüğüm bu ayardayken girersem oyunun içinden en az 1280*768'e kadar çekebiliyorum. Masaüstü çözünürlüğünü 1024*768 yapıp girersem oyunun içinden de daha alt değerlere inebiliyor. Her girişimde masaüstünü değiştirmek istemiyorum, masaüstü 1440*900'deyken oyun içinden daha aşağı çekmenin yolu var mıdır?

(Kastı derken, alacak olanlar tereddüt etmesin, benim ekran kartım minimum gereksinimlerin bile altında. Nvidia GeForce 8600GT)

Tesekkurler hocam, umarim guzel bir oyun olmustur. Online da sorun yoksa gideri var her turlu, pc ye gelmesi buyuk bir surpriz.

• Arkadaşlar steamden almayı düşünüyorum. Steamden oynayanlar var mı memnun musunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.