Şimdi Ara

Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
23
Favori
193.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melih714

quote:

Orijinalden alıntı: Nabossa

Kutulu sürümün fiyatı belli mi ?

steam deki fiyatı 58 lira son derece makul bence :D

Fiyat iyi fakat kutulu sürümün tadı bir başka oluyor ondan soruyorum. Kutulu sürümün fiyatıda bu fiyatta mı olacak ?
  • quote:

quote:

quote:

Kutulu sürümün fiyatı belli mi ?

steam deki fiyatı 58 lira son derece makul bence :D

Fiyat iyi fakat kutulu sürümün tadı bir başka oluyor ondan soruyorum. Kutulu sürümün fiyatıda bu fiyatta mı olacak ?

Kutulu sürümün içinden tanıtım bile çıkmıyor sadece kod ve resim ps3 kutusu öyle en azından :D
  • Oyun ne yazikki hayal kirikligi.Ayni MK arcade kollectionda oldugu gibi sorun yumagi.Netten oynamak zaten imkansiz.Tuslar ayarlanmiyor.Ayrica training modunda kilitleniyor.Egilip aparkata bas diyor basdiginiz halde gecmiyor.Esc vs baska tuslarda calismiyor mecbur windowsa donup kapatiyorsunuz.Oyundaki tek arti kesinlikle grafikler.Grafikleri hakikaten guzel yapmislar.Ama oynanis tam bir rezalet.Ayarlanmayan tuslar , lagli bir oyun yapisi vs...

Sonuc bu oyuna daha cok yama lazim ki bu testerler tamamen bu isten anlamayan torpilli adamlar.Bunu birkez daha anladim.Bu adamlar PC yerine konsolda oynamislar sanirim oyunu.Boyle cikacaksa hic cikmasin PC ye.Veya Street Fighterden ders alsinlar.Gece gece sinirlerimi bozdu oyun.Neyse ben yatar iyi geceler herkese.
  • Çözünürlük sorunu yaşayan arkadaşların dikkatine masa üstü çözünürlüğünüz neyse oyunun çözünürlüğü o oluyor ayrıca 1 saattir oynuyorum bir sorun görmedim logitech f 710 gamaped ile çok rahat oynanıyor titreşimde çabası
  • quote:

Son 10 dk

dostum oyun çalıştımı izlenimlerin neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

Çözünürlük sorunu yaşayan arkadaşların dikkatine masa üstü çözünürlüğünüz neyse oyunun çözünürlüğü o oluyor ayrıca 1 saattir oynuyorum bir sorun görmedim logitech f 710 gamaped ile çok rahat oynanıyor titreşimde çabası

lag dan bahsetmişler sende olmuyoırmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skny

Gmg kartımı kabul etmiyor lanet olsun ya.

ediyor kopyala yapıştır yaparsanız kupon kodunu aktif edemiyorsunuz sadece, tek tek yazın kodu ben aldım 22,5'a geldi indirimle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo1209

quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

Çözünürlük sorunu yaşayan arkadaşların dikkatine masa üstü çözünürlüğünüz neyse oyunun çözünürlüğü o oluyor ayrıca 1 saattir oynuyorum bir sorun görmedim logitech f 710 gamaped ile çok rahat oynanıyor titreşimde çabası

lag dan bahsetmişler sende olmuyoırmu?

Hayır arkadaşım en ufak bir lag veya sorun olmadı bende gayet akıcı daha önce ps3 te oynamıştım pc grafikleri çok bariz üstün grafiklere hasta kaldım.
  • killnOd kullanıcısına yanıt
    Hocam klavyeyi bilmiyorum ama Logitech marka gamepadimi oyuna girmeden taktım, tanıdı ve tuşları ayarladı en ufak bir sorun yok. Netten oynamak malesef konsolda da pek iç açıcı değil, PS3'te de lag sorunları var. PC'yi denemedim daha. Trainingde de hiçbir sorun yaşamadım, Achievement için yaptım.

Bahsettiğiniz sorunlar yamayla düzelebilecek şeyler fakat testerlar buna hiç mi bakmadı diyorsanız haklısınız.
  • ya arkadaşlar oyun müthiş ama online da şöyle bir sorunum var 4 maç denedim 3 ünde oyun 1 dkka sonra dondu ve "the game session no longer avaible" hatasi verdi neden kaynaklanıyor bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: betadragon

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Orijinalden alıntı: Heretique

Yahu tamam orjinal oyun illaki alıyorsundur ona bir lafım yok, ama benim demek istediğim başka birşeydi. 16 sene üzerine çıkmış bir oyundan bahsediyoruz ve 22 dolar. Bu oyun bundan fazlasını bile hakediyor. Korsana kurban gitmesini istemem bundan dolayı biraz hassaslık gösteriyorum

haklısın fakat şuan alışık olmadığım bir türe şak diye 22 dolar sayacak halim yok

naruto shippuuden ultimate ninja storm 3 bekliyorum PC için, steam registryde var oyun fakat kaç aydır ses seda yok ps2 de diğer oyunlarını oynadığımdan oyunun nasıl olduğunu biliyorum, 50 dolar olsun direk öderim fakat mortal kombat için aynısını yapamıyorum çünkü en son mk oynadığımda ataride oynuyordum.

hacı gerçekten şimdi gördüm narutoyu bazı sitelerde de yazıyo steam linki varsa bi yollabilirmisin bi bu oyunu istedim bu güne kadar pc ye 21 kasımda geliyomuş doğrumudur acaba bu arada mortal kombat hayırlı olsun sevenlerine

link yok hocam şuan ortalarda.21 kasım hakkındada bilgim yok.

• ilk fatality ss benden gelsin
    Mortal Kombat Komplete Edition (2011) [ANA KONU]
  • lag var ilerde füzelir inşallah.

stem id : feritemre55
  • Oynayanlar düşüncelerini belirtsin ona göre bizimde kafamızda fikir oluşsun
  • Oyunun single player'ı nasıl arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Oyun ne yazikki hayal kirikligi.Ayni MK arcade kollectionda oldugu gibi sorun yumagi.Netten oynamak zaten imkansiz.Tuslar ayarlanmiyor.Ayrica training modunda kilitleniyor.Egilip aparkata bas diyor basdiginiz halde gecmiyor.Esc vs baska tuslarda calismiyor mecbur windowsa donup kapatiyorsunuz.Oyundaki tek arti kesinlikle grafikler.Grafikleri hakikaten guzel yapmislar.Ama oynanis tam bir rezalet.Ayarlanmayan tuslar , lagli bir oyun yapisi vs...

Sonuc bu oyuna daha cok yama lazim ki bu testerler tamamen bu isten anlamayan torpilli adamlar.Bunu birkez daha anladim.Bu adamlar PC yerine konsolda oynamislar sanirim oyunu.Boyle cikacaksa hic cikmasin PC ye.Veya Street Fighterden ders alsinlar.Gece gece sinirlerimi bozdu oyun.Neyse ben yatar iyi geceler herkese.

Oyunda hayal kırıklığı yaratan herhangi bir durumla karşılaşmadım. yaklaşık olarak 3 saattir oynadım aralıksız. hikaye modu, ladder modu, krytp gibi özel içerikleri barındıran modlara girdim. hiç bir sorun yaşamadım. oyun donmadı/kilitlenmedi, herhangi bir grafik hatası ile karşılaşmadım. imza da yazılı olan sisteme sahibim. 1920*1080 çözünürlükte her şey en üst seviye ayarlarda temiz 60 fps ile oynadım. online moduna henüz girmedim lag var demiş bir kaç kişi ama normaldir oyun bugün çıktı. oluşan bu online hatalar için yama illaki gelecektir. Şu an için her şey kusursuz. Ayrıca grafiklerini ben bu kadar iddialı beklemiyordum hayretler içerisindeyim şu an. Oyunun içinde bir çok farklı oyun modları var. ana senaryo modu dışında ladder modunda birde karakterlerin bilindik oyun sonlarını görebiliyoruz. Oyun beklenenden fazlasını veriyor. Ayrıca yaşadığın sorunlar için üzüldüm ama yazdıklarının bir tanesi bile başıma gelmedi. Bu sebeple genel yorumlara bak o şekilde yorumla durumu. Öyle bir söylemişsin ki sanki herkeste aynı şey olacak

Yüklediğim resmi ben yakaladım oyun içinden. Fikir edinmek için bakabilirsiniz. Her şey mükemmel

• Oyun herşeyiyle yağ gibi arkadaşlar, port olduğunu hiç belli etmiyor, seneler sonra adam akıllı bir Mortal Kombat oyunu geldi PC'ye. Online dışında herşey mükemmel, online lagli biraz. Düzeltilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saxblue

quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Oyun ne yazikki hayal kirikligi.Ayni MK arcade kollectionda oldugu gibi sorun yumagi.Netten oynamak zaten imkansiz.Tuslar ayarlanmiyor.Ayrica training modunda kilitleniyor.Egilip aparkata bas diyor basdiginiz halde gecmiyor.Esc vs baska tuslarda calismiyor mecbur windowsa donup kapatiyorsunuz.Oyundaki tek arti kesinlikle grafikler.Grafikleri hakikaten guzel yapmislar.Ama oynanis tam bir rezalet.Ayarlanmayan tuslar , lagli bir oyun yapisi vs...

Oyunda hayal kırıklığı yaratan herhangi bir durumla karşılaşmadım. yaklaşık olarak 3 saattir oynadım aralıksız. hikaye modu, ladder modu, krytp gibi özel içerikleri barındıran modlara girdim. hiç bir sorun yaşamadım. oyun donmadı/kilitlenmedi, herhangi bir grafik hatası ile karşılaşmadım. imza da yazılı olan sisteme sahibim. 1920*1080 çözünürlükte her şey en üst seviye ayarlarda temiz 60 fps ile oynadım. online moduna henüz girmedim lag var demiş bir kaç kişi ama normaldir oyun bugün çıktı. oluşan bu online hatalar için yama illaki gelecektir. Şu an için her şey kusursuz. Ayrıca grafiklerini ben bu kadar iddialı beklemiyordum hayretler içerisindeyim şu an. Oyunun içinde bir çok farklı oyun modları var. ana senaryo modu dışında ladder modunda birde karakterlerin bilindik oyun sonlarını görebiliyoruz. Oyun beklenenden fazlasını veriyor. Ayrıca yaşadığın sorunlar için üzüldüm ama yazdıklarının bir tanesi bile başıma gelmedi. Bu sebeple genel yorumlara bak o şekilde yorumla durumu. Öyle bir söylemişsin ki sanki herkeste aynı şey olacak

Yüklediğim resmi ben yakaladım oyun içinden. Fikir edinmek için bakabilirsiniz. Her şey mükemmel

aynen su an için single player da tek bir hata bile görmedim,multiplayerda oyun donuyordu connection lost gibisinden bişey diyodu multiplayerdan atıyodu,onuda battleping isimli programı kullanarak çözdüm

• quote:

Orijinalden alıntı: murathawk

ilk fatality ss benden gelsin

Normalde ağzından ateş etmesi gerekmiyor mu? Resmen gözünden ateş ediyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyun çıktığından beri indiriyorum halen %75.

adaletini seveyim ttnet.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.