Şimdi Ara

Mortal Kombat Rehber [Tüm hareketler, Gizli karakterler ve Krypt tam Liste] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
11
Favori
302.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LiuKang

Yaw lütfen biri yardım ettin liu kang in stage fatality sini yapamıyorum.Butun karakterlerin fatalıtyleri yaptım bi o kaldı.Olmuyor 100 kere denedim kafayı yicem.Yapabilen varmı lutfen bi yardım edin :(

Kombinasyonu düzelttim, yanlışlık için kusura bakmayın. Tekrar dene hocam bu kez olacaktır.
  • Önemli degil yaw ama 1 haftadır ugrasıyorum uyuz olmustum neyseki oldu artık tskler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

quote:

Orijinalden alıntı: sezka44
    bu actığımız codlar neye yarıyor arkadaşlar 26002600 falan codlar nerde kullanıyoruz bunları

Evet arkadaşlar bende bilmiyorum bu kodlar ne işe yarıyo ?

@evo_4 hocam bu kodlar ne işe yarıyo bi türlü çözemedik ?
  • @evo_4 hocam kodları bu gece çözdüm na cahil adam olduğumu cümle alem burdanda duymuş oldu
    bu arada kratosun stage fatalıty haraketi 3 aşagı çarpı olacak hocam düzeltirsen iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximum54 -- 13 Mayıs 2011; 1:11:55 >
  • quote:

@evo_4 hocam kodları bu gece çözdüm na cahil adam olduğumu cümle alem burdanda duymuş oldu
    bu arada kratosun stage fatalıty haraketi 3 aşagı çarpı olacak hocam düzeltirsen iyi olur

ne işe yarıyolarmış peki
  • Bu hareketlerin tamamını ezberleyen var mıdır
  • Arkadaşlar öncelikle oyuna bir kaç gün önce başladım. Noob ve Raidenle baya bir alıştırma yaptım ama story modda scorpionla oynayınca karekterdeki akıcılıga kolay hareketlere felan hayran kaldım. Burdaki sorun ise şu kombo listesindeki hareketleri yapabiliyorum ancak komboları birbirine ekleyip 11 12 131 4 hitli kombolar yapamıyorum scorpion ve noobla. Bu yüzden yapabilen arkadaşlar video koymak yerine kombonun tuşlarını yazarsa süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz9696

Bu hareketlerin tamamını ezberleyen var mıdır

Benim arkadaşın scorpion ezberinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anne Boleyn

Arkadaşlar öncelikle oyuna bir kaç gün önce başladım. Noob ve Raidenle baya bir alıştırma yaptım ama story modda scorpionla oynayınca karekterdeki akıcılıga kolay hareketlere felan hayran kaldım. Burdaki sorun ise şu kombo listesindeki hareketleri yapabiliyorum ancak komboları birbirine ekleyip 11 12 131 4 hitli kombolar yapamıyorum scorpion ve noobla. Bu yüzden yapabilen arkadaşlar video koymak yerine kombonun tuşlarını yazarsa süper olur

Bende o konuda sıkıntı çekiyodum youtube dan videolar izlemeye başladım yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum max. %33 damage yapabildim şimdilik
  • mortak kombatta en sevdıgınız karakter hangisi beyşler sıız onu soyleyın bırde arkadaslar mortal kombatta sanırım bugun yarın psn açılacak belkıde açıldı kod falan istiryormu acaba..ben aldım ama mk ama herhangi bir kod falan goremedım bılgılendırırsenız sevınırım bu arada benım en sevfııgım karakter JOHNNY CAGE
  • noob stage fatalıty ileri aşagı ileri olacak
  • Noob Saibotta Stage Fatality hatalı
    ileri aşağı ileri RT (xbox) R2 (PS3) olacak.
  • kano babalıty ileri aşagı asagı
    quote:

noob stage fatalıty ileri aşagı ileri olacak
  • Yalnız tower da 250 den sonra çok küfür ettim.Adamlar üşenmemişler bu adamları nası sinir etsek diye uğraşmışlar.300 e geldim geçemiyorum haliyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odesca

Yalnız tower da 250 den sonra çok küfür ettim.Adamlar üşenmemişler bu adamları nası sinir etsek diye uğraşmışlar.300 e geldim geçemiyorum haliyle

6 - 7 kere öl ama kendin retry deme. Oyun sorduğunda retry yap hep. 6 - 7 elden sonra yapay zeka salaklaşıcak ve health seviyen artıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Orijinalden alıntı: Odesca

Yalnız tower da 250 den sonra çok küfür ettim.Adamlar üşenmemişler bu adamları nası sinir etsek diye uğraşmışlar.300 e geldim geçemiyorum haliyle

6 - 7 kere öl ama kendin retry deme. Oyun sorduğunda retry yap hep. 6 - 7 elden sonra yapay zeka salaklaşıcak ve health seviyen artıcak

Eyv dostum denerim artık yarın

• Arkadaşlar live da oynuyanınız varmı? Lag durumu ne alemde, varmı bir düzeltme online da??
  • Gizli karakteri cheat code ile açamıyormuyuz?
  • Yeniyimde çok saçma bi' soru sorucam
    Örneğin PES'teki Exhibition gibi normal maç yapabiliyomuyuz, yapıyorsak nasıl?
  • dostum yine yardırmışsın eline,emeğine sağlık çok güzel olmuş.Devamını bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.