Şimdi Ara

Mortal Kombat Rehber [Tüm hareketler, Gizli karakterler ve Krypt tam Liste] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
11
Favori
302.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online oynayanlar bir liste yapalım mı ne dersiniz? Gamertag: LEONHEART76

ekleyin arkadaşlar, kapışırız.Tabi eklerken burdan haber verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 5 Mayıs 2011; 0:27:51 >
  • Dün DLC gelecek deniliyordu. Balon haber çıktı sanırım. Hala oyuna DLC gelmedi. Varmı bilgisi olan ?
  • ya o değilde sub zeronun 3. fatalitysi dlcylemi alınıyor bir türlü yapamadım varmı bi bilgisi olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Ben de bir türlü Goro - Shao Kahn - Kintaro'yu bebeğe çeviremedim. Ladder da her maçı babality yaparak tamamlarsak Boss'lar otomatik bebek oluyor demişlerdi ama bu tez çürüdü.

Bu karakterlere Fatalityde Babalityde yapamazsın diye biliyorum.
  • @ZaptoZ

Kıyafetler ebay'da satılıyor. Yakın zamanda Xbox'a da gelicektir DLC olarak.

@DaMN_Y0U

Yapılıyor fakat bazı şeyler yapılması gerek. Tüm rakiplerine Babality yapmalısın bossları yendiğinde otomatikman bebeğe dönüşüyor. Henüz kendim yapamadım ama videolardan gördüğüm kadarıyla bu mümkün. Sanırım Tag Team Ladderda yapılıyor. Çünkü gördüğüm video da yapan kişi Sektor ve Cyrax'i almıştı.
  • 300. olacak gibi değil birde sonuncu test your might ın bir kolay yolu var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooO RACE Ooo

300. olacak gibi değil birde sonuncu test your might ın bir kolay yolu var mı

Ben yaptım 300. Tower'ı Evo'nun da dediği gibi 6 - 7 kere yenildikten sonra saçmalıyor yapay zeka. Havada 8 combo çakan Mileena 3 combo dan fazla yapmıyo Health de yükseliyor ayrıca Test Your Might'ı geçmen için şöyle bi dene. Sağ elininin baş ve orda parmağını A ve B ye sol elininkileri de X ve Y'y. Aynı anda 4 tuşa'a değil de 2 şer tuşa aynı anda bas. Yani Y ile B ye basarken X ile de A ya bas Kırmak için de RT'yi artık bi yere dokundurtman lazım. O bir yeri de sen bul

• o.k
  • leonheart ile cok guzel kapistik bir ara lagsiz idi
    son macta nedense lag girdi ama gayet akici cok keyfli maclar yaptik beyler
    kapisalm ya liwe oynayan varsa liste cikartalim gt leri yazalim :))
  • Xbox 360 gamepadiyle oynanış nasıl? Başta çok şikayet vardı şu an durum nedir
  • @ Cirrus Ice, ben hala beceremiyorum, tam oturtamıyorum yön tuşlarını ama aynı gamepad ile fena oynayanlarda var, örn : paypay88
  • quote:

Orijinalden alıntı: conerland

leonheart ile cok guzel kapistik bir ara lagsiz idi
    son macta nedense lag girdi ama gayet akici cok keyfli maclar yaptik beyler
    kapisalm ya liwe oynayan varsa liste cikartalim gt leri yazalim :))

Aynen çok keyifliydi. Concerland sen çıktıkdan sonra bende gece 3 e kadar takıldım, bir king of hill da inanırmısın kopmadan tam 1 buçuk saat durdum.Olayın yoğunlukla alakası çok fazla, online alt yapı bu kadar ilgiyi kaldıramıyor belliki. Benim kanaatim private maçlar roomlara göre daha lagsız durumda.Nitekim sen çıkarken feci derecede lag vardı, en azından seninle laglı oynayabilirken sen çıktıkdan sonra kopmalardan ötürü 1 saat kendime rakip bulamadım, ardından yogunluk azaldıkça lag ve connection kopmaları düzeldi:)

Online oynayan arkadaşlar gamertaglarinizi yazın oynayalım, gerçekten keyifli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 7 Mayıs 2011; 11:52:06 >

• Y s F tR ekleyin
  • bu actığımız codlar neye yarıyor arkadaşlar 26002600 falan codlar nerde kullanıyoruz bunları
  • Ya arkadaşlar benim gibi Live da sürekli "The game session is no longer available." hatası alan var mı 10 maçın 8 inde bu hatayı alıyorum.Sırf bu yüz den king of the hill oynayamıyorum.
  • hocam o genel bir sorun, private match hariç odalarda alırsın bu hatayı, yapımcılar bunun farkında olduğunu ve yeni bir güncelleme için çalıştıklarını belirtmişlerdi, ancak hala ses seda yok bekliyoruz
  • Yaw lütfen biri yardım ettin liu kang in stage fatality sini yapamıyorum.Butun karakterlerin fatalıtyleri yaptım bi o kaldı.Olmuyor 100 kere denedim kafayı yicem.Yapabilen varmı lutfen bi yardım edin :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odesca

Ya arkadaşlar benim gibi Live da sürekli "The game session is no longer available." hatası alan var mı 10 maçın 8 inde bu hatayı alıyorum.Sırf bu yüz den king of the hill oynayamıyorum.

Bu hata önceki MK oyununda da vardı. Klasik yoldan devam yani.
  • en kısa zamanda online için sıkı bir güncelleme gelmesi gerekli,yoksa yazık olucak güzelim oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezka44
    bu actığımız codlar neye yarıyor arkadaşlar 26002600 falan codlar nerde kullanıyoruz bunları

Evet arkadaşlar bende bilmiyorum bu kodlar ne işe yarıyo ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.