Şimdi Ara

Mortal Kombat Rehber [Tüm hareketler, Gizli karakterler ve Krypt tam Liste] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
11
Favori
302.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Ben de bir türlü Goro - Shao Kahn - Kintaro'yu bebeğe çeviremedim. Ladder da her maçı babality yaparak tamamlarsak Boss'lar otomatik bebek oluyor demişlerdi ama bu tez çürüdü.

Normal zorlukta mı oynuyorsun?

2 kere denedim onlar da Mediumdu. Ulan yoksa Expert mi seçicez

• quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

Selamlar kuzeninizin oyun içinde yerinize geçmesi için sadece L1 tuşuna basıyorsunuz tag hakkı kuzeninize geçiyor oda aynı şekilde aynı tuşa basarak sizi çağırabiliyor

Üstat saolasın...
  • Rica ederim, eğer online da da 2 ye 2 kapışmalar olursa çok zevkli olur..
  • dün geldi oyunum ama 5- 10 dk' da bir disconnect hatası alıyorum. multiplayer-single ikisinde de oynasam çıkıyor ve sadece bu oyunda yapıyor bu sorunu.bağlantım 1mbit acaba o yüzden mi ?
  • off çok güzel olmuş ellerine sağlık
  • Oyunu çok beğendim sürekli oynuorm, challenge towe çok zevkli, son challenge zorladı biraz ama :D

En beğendiim karakterler Kung Lao, Ermac ve Raiden oldu, gerçi hepsi zevkli. Kombo sistemi bu sefer olmuş, eskini havasını verebilmişler bu sefer, uzun bir süre oynarım gibi oyunu
  • Online lag durumu ne alemde beyler? MS harcamaya değermi??
  • Mesajım bulunmaı on numara konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetinKulle

dün geldi oyunum ama 5- 10 dk' da bir disconnect hatası alıyorum. multiplayer-single ikisinde de oynasam çıkıyor ve sadece bu oyunda yapıyor bu sorunu.bağlantım 1mbit acaba o yüzden mi ?

bu sorunu yaşayan yok mu ? orjinal kullanıyorum ama duruma bak
  • Yha arkadaslar ben liu kang in stage fataliyt sini, yapamıyorum kaç saat ugrastım olmadı ben mı yanlıs yapıyorum yoksa burda mı yanlıs yazıyor.Quan chi nin de stage fatality sini yapamıyorum sol sag asaşı yazmıssını sonunda üçgen kare yuvarlak x falan yokmu yoksa ben mi yapamıyorum.Kano nunda babality sini yapamıyorum çok ugrastım olmuyor.Bide ladderda kintaro ya kadar babality yaptım butun karakterlere ama kıntaro ve shao kahn otomatik olmadı acaba goro mu oluyor yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

quote:

dün geldi oyunum ama 5- 10 dk' da bir disconnect hatası alıyorum. multiplayer-single ikisinde de oynasam çıkıyor ve sadece bu oyunda yapıyor bu sorunu.bağlantım 1mbit acaba o yüzden mi ?

hocam o mp da genel bir sorun, yeni güncelleme üstünde çalışıyorlar, giderilmesini bekliyeceğiz. yapabileceğimiz bir şey yok. ancak arkadaş listenden private match yaparsan herhangi bir lag ve server sorunu yaşamıyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

quote:

hocam o mp da genel bir sorun, yeni güncelleme üstünde çalışıyorlar, giderilmesini bekliyeceğiz. yapabileceğimiz bir şey yok. ancak arkadaş listenden private match yaparsan herhangi bir lag ve server sorunu yaşamıyorsun...

ama single oynarken de disconnect oluyorum . mesela story mod da her 5-10 dk da bir kopuyorum

• 300. tower görevini hangi karakterle yapayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooO RACE Ooo

300. tower görevini hangi karakterle yapayım?

Scorpion.

Arkadaşlar pm atıp Stage Fatality ve Babality'ler nasıl yapılıyor diye sormayın lütfen.
    Herşey rehberde detaylıca mevcut.
  • Ben de 300.Tower dayım. Bıktırdılar yahu Goro'yu güçlü sanırdım ama Kintaro Goro'ya 10000 çeker

Edit: Baktım nasıl geçildiğine de rakibi yenince health seviyesi yükseliyor. Ben de öyle bişey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 4 Mayıs 2011; 16:46:22 >
  • çok zor
  • hiç bir seyin yükseldiği yok
  • 6-7 kere üst üste yenilip Retry deyin. Ama ölmek üzereyken start' a basıp retry değil, öldürmelerini bekleyin.
    Bu şekilde üst üste kaybettikten sonra düşman yapay zekası beyin mıncıklaması geçiriyor ve enerji barınız doluyor her dövdüğünüz rakipten sonra. Bu şekilde rahatlıkla yenersiniz.
    Shao Kahn' da da Scorpion teleport veaşağı geri kombosu patlatın.

• ya arkadaşlar şu story modda raiden ile shao kahn ile karşılaşıyorum yok ne yaptıysam yenemedim var mı bir yolu?
  • Eline sağlık gerçekten güzel olmuş :D
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.