Şimdi Ara

Mortal Kombat Rehber [Tüm hareketler, Gizli karakterler ve Krypt tam Liste] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
11
Favori
302.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RIDANES

Krypt'te zoeken var beyler dikkat edin. Dün akşam oynarken yüksek seste denk geldim iyi sövdüm Ed Boon'a.

http://www.youtube.com/watch?v=aE4liyjl7NM
  • quote:

Krypt'te zoeken var beyler dikkat edin. Dün akşam oynarken yüksek seste denk geldim iyi sövdüm Ed Boon'a.

İlk gün çıktı karşıma ama iyiki ses orta seviyedeydi. Son ses olsa ben de söverdim.
  • arkadaslar bunları cıkarıcam kagıda ama Y, gibi harfler var yon tuslarının sonunda onlar hangi tuş oluyor ps3 de? hepsini bi yazabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

arkadaslar bunları cıkarıcam kagıda ama Y, gibi harfler var yon tuslarının sonunda onlar hangi tuş oluyor ps3 de? hepsini bi yazabilir misiniz

Sırasıyla;

A=X

X=KARE

B=Yuvarlak

Y=Üçgen

LB=L1

RB=R1

LT=L2

RT=R2
  • İnfection teşekkürler kardeşim zahmet oldu sana yazayım hemen şunları :)
  • hocam emeğine sağlık.aynı fatality leri yapmaktan gına gelmişti.tekrar teşekkürler
  • quote:

mezarlıkta ne güzel güle oynaya dolaşıyordum, nerden çıktı da zıplattı beni ya akşam akşam iyi sövdüm
  • jade nin 2.fatality sweep değil,full scren olcak..
  • cyrax ilk fatality....ileri aşağı ileri geri Y olacak...onuda düzeltmeliyiz..

sektor un 1i fatality de de bir yön tuşu yanlış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesemre -- 28 Nisan 2011; 0:49:51 >
  • Arkadaşlar Krypt'ta bazı karakterlerin alternatif kıyafetlerini açtım.Necromen... :) gibi bi yere girdim açtığım karakterlere baktım ordada alternatif kostüm açtın dedi fakat bunları oyun içinde kullanamıyomuyum sadece galeride mi bakabiliyorum.Select Player Menü fln lafı geçiyo ama bulup beceremedim bi bilgisi olan varmı bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odesca

Arkadaşlar Krypt'ta bazı karakterlerin alternatif kıyafetlerini açtım.Necromen... :) gibi bi yere girdim açtığım karakterlere baktım ordada alternatif kostüm açtın dedi fakat bunları oyun içinde kullanamıyomuyum sadece galeride mi bakabiliyorum.Select Player Menü fln lafı geçiyo ama bulup beceremedim bi bilgisi olan varmı bu konuda?

kardeş karakter üzerinde 'start' tuşuna bastığında kıyafetlerini değiştirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

quote:

Orijinalden alıntı: Odesca

Arkadaşlar Krypt'ta bazı karakterlerin alternatif kıyafetlerini açtım.Necromen... :) gibi bi yere girdim açtığım karakterlere baktım ordada alternatif kostüm açtın dedi fakat bunları oyun içinde kullanamıyomuyum sadece galeride mi bakabiliyorum.Select Player Menü fln lafı geçiyo ama bulup beceremedim bi bilgisi olan varmı bu konuda?

kardeş karakter üzerinde 'start' tuşuna bastığında kıyafetlerini değiştirebilirsin

Çok teşekkürler dostum.

• Online free trial ımın süresi bitti, açıkcası lag olayını saymazsak tadı damağımda kaldı, gerçekten eğlenceliydi. Lag olayını düzelttikleri an bir password alacağım kesin.. kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar ancak lag dan dolayı şu an için değil:)
  • Düzeltmeler yapılmıştır arkadaşlar. Gördüğünüz hataları bildirmeye devam edin lütfen.
  • var ağaca atıyo ağaç yiyor bir güzel atılan elemanı
  • Skarlet

• bu bahsedilen lady in red galiba, keşke special moves larınıda gösterseymiş.... bir de sormak istediğim challenge tower kaçta bitiyor. 101 e geldim ama sonu yok gibi....

edit: 300 müş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 28 Nisan 2011; 20:45:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

bu bahsedilen lady in red galiba, keşke special moves larınıda gösterseymiş.... bir de sormak istediğim challenge tower kaçta bitiyor. 101 e geldim ama sonu yok gibi....

edit: 300 müş

300 mü oynmaktan soğudum walla bitmez bu
  • sonunda netherrealm dan açiklama geldi

Thank you for supporting Mortal Kombat! Due to the overwhelmingly positive reception to the game, Mortal Kombat has millions of online matches being initiated worldwide every day, and we have run into some unanticipated technical issues. Warner Bros. Interactive Entertainment and NetherRealm Studios are aware of the issues with the online gameplay – specifically with "King of the Hill" and Ranked 1 v. 1 matches - and we want to assure our fans that we are focused on resolving online issues ASAP. We have added a “Technical Issues” section to our forum so please be sure to let us know what issues you are having so we can address those as soon as possible. Users will begin seeing improvements in online play over the course of the next two weeks. In the meantime please note that none of this will impact the single-player or offline multiplayer experience, and we greatly appreciate your patience!"

umarim duzeltilerle soz verdikleri gibi yoksa online mk oynanmaz ya cok kotu bir durum bakalim...

• en azından durumdan haberdar olmaları, ve kafa kafaya verip sorun için çözüm çalışmalarına başlamaları güzel bir şey. dün gold'um bitti güncelleme gelene kadarda yenisini almam herhalde, o sıra da crysis 2 supersoldier ve mortal kombat, ladder ve tower kasarım

edit: ayrıca silver gamepad şart. inanın oynarken hem hareketleri tam olarak yapamıyorsunuz hemde baş parmağınız fena bir şekilde kullanılamaz hale geliyor. ayrıca evo_4 hocam sende psn ve live listelerini hazırlasan hiç fena olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 28 Nisan 2011; 23:54:27 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.