Bildirim
Mortal Kombat Rehber [Tüm hareketler, Gizli karakterler ve Krypt tam Liste] (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bende d&r aldim simdi psn kapaliyken hareketlere alisiyim -
ne kadar d%r da. -
Tum kiyafetleri ve fatalityleri actim, birde psn i acabilsek -
-
Mesela ninja smoke la karsilastiktan sonra yenersek o ninja kostumunu kullanabilecek miyiz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: DarkCoskun
Bende d&r aldim simdi psn kapaliyken hareketlere alisiyim
D&R fiyatı nedir acaba hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk ufuk
breaker tam olarak nasıl yapılıyor? birde 2vs 2 oynarken 2. dövüşçü arada vur kaç yapıyo o nasıl yapılıyor?
Altda xray bar varya, 2 tanesini dolu olmasi lazim , yani zirt pirt breaker yapamiyorsun, r2 ve atagin geldigi tarafa dogru ileri ayni anda bas. -
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
quote:
Orijinalden alıntı: DarkCoskun
Bende d&r aldim simdi psn kapaliyken hareketlere alisiyim
D&R fiyatı nedir acaba hocam?
Satis 149 ytl bende d&r kartla aldim puanlari kullandim 100 geldi -
-
@odesca
19/04 sipariş tarihli oyunum henüz türkiyeye giriş yapmadı, (first class shipping) büyük ihtimal salı yada çarşamba elimde olur sanırım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 24 Nisan 2011; 0:05:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: R.Rondo9
@odesca
19/04 sipariş tarihli oyunum henüz türkiyeye giriş yapmadı, (first class shipping) büyük ihtimal salı yada çarşamba elimde olur sanırım...
Benimde aynı senin durumunda sadece 18/04 sipariş tarihi ikimizin oyunununda bir an önce gelmesi dileğiyle . -
@Odesca
Shopto'dan kargo dahil 38 euro tuttu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mahs3R
@Odesca
Shopto'dan kargo dahil 38 euro tuttu.
Hangi tarihte postalanmıştı sizin kargo acaba bende shoptodan aldımda ses seda yok hala. -
quote:
Orijinalden alıntı: Odesca
quote:
@Odesca
Hangi tarihte postalanmıştı sizin kargo acaba bende shoptodan aldımda ses seda yok hala.
Ben yurtdisindayim yalniz, o nedenle bana ortalama 3 günde geliyor oyunlar. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Odesca
quote:
@Odesca
Hangi tarihte postalanmıştı sizin kargo acaba bende shoptodan aldımda ses seda yok hala.
Ben yurtdisindayim yalniz, o nedenle bana ortalama 3 günde geliyor oyunlar.
Hmm anladım teşekkür ederim yinede. -
-
Bability yapamiyorum,ilk sayfayada baktim,anlatabilecek biri var mi. -
-
Arkadaslar onlinede ranked match da rakip bulamiyorum bazen uzun sure beklersem bir tane belki buluyorum niye boyle acaba sizdede durum aynimi?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X