Şimdi Ara

Mortal Kombat Rehber [Tüm hareketler, Gizli karakterler ve Krypt tam Liste] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
11
Favori
301.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: harmonyoa

Arkadaslar onlinede ranked match da rakip bulamiyorum bazen uzun sure beklersem bir tane belki buluyorum niye boyle acaba sizdede durum aynimi?

Oyun resmi olarak çıkmadan önce anında ranked'da adam bulabiliyorduk. Oyun ne zaman resmi olarak çıktı o saatten sonra online'da adam bulamama ve lag baş gösterdi.

Acil bir update gelmesi şart oyuna.

Bu arada online oynuyorsan ekle beni, kapışalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

Arkadaslar onlinede ranked match da rakip bulamiyorum bazen uzun sure beklersem bir tane belki buluyorum niye boyle acaba sizdede durum aynimi?

Oyun resmi olarak çıkmadan önce anında ranked'da adam bulabiliyorduk. Oyun ne zaman resmi olarak çıktı o saatten sonra online'da adam bulamama ve lag baş gösterdi.

Acil bir update gelmesi şart oyuna.

Bu arada online oynuyorsan ekle beni, kapışalım.

Aynen hocam girse bile cok lag oluyor ve 8 lik internetle girmeme ragmen aksam eklicem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

@odesca

19/04 sipariş tarihli oyunum henüz türkiyeye giriş yapmadı, (first class shipping) büyük ihtimal salı yada çarşamba elimde olur sanırım...

Benim oyun PTT'nin sitesinde gözüküyo artık seninkide gelmiştir muhtemelen gözümüz aydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odesca

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

@odesca

19/04 sipariş tarihli oyunum henüz türkiyeye giriş yapmadı, (first class shipping) büyük ihtimal salı yada çarşamba elimde olur sanırım...

Benim oyun PTT'nin sitesinde gözüküyo artık seninkide gelmiştir muhtemelen gözümüz aydın

evet hocam gelmiş, en kötü yarın elimizde, gelsede fatalty dünyasına bizde aksak artık

• Vay işte benim listem

Eskiden Brutality vardı oda süperdi, ben en çok onu seviyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Vay işte benim listem

Eskiden Brutality vardı oda süperdi, ben en çok onu seviyordum

@R.Rondo9

Yarın çok büyük ihtimal elimizde.Benim oyun dağıtıcıya verilmiş bugün gelemezse bile yarın kesin elimde tekrardan gözümüz aydın

Benim oyunun gelmesini beklerken Mortal Kombat Trilogy indirdim de o Brutalityleri gerçekten yapabiliyosan bravo 15-20 tane tuş kombinasyonu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odesca -- 25 Nisan 2011; 14:15:17 >

• @Evo

Jade'in 1. Fatality'si aslında 2 ve Full Screen olucak. 2.Fatality'si ise Sweep: Geri - Aşağı - Geri - Aşağı - B şeklinde olucak düzeltirsin artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 26 Nisan 2011; 16:13:48 >
  • Ya bu online oyundaki lag durumu resmen deli ediyor beni. Tuşa basıyorum mubarek 1 sn sonra algılıyor, çıldırttı beni, bir ton maç kaybettirdi bana
  • yine evo yine süper bir rehber teşekkürler dostum
  • oyun sonunda ulaştı

Mortal Kombat Rehber [Tüm hareketler, Gizli karakterler ve Krypt tam Liste]
  • Arkadaşlar online modunda 2 günlük free trial bittikten sonra aynı şekilde online oynuyamıyormuyuz? Oynamak için ne yapmak lazım bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

Arkadaşlar online modunda 2 günlük free trial bittikten sonra aynı şekilde online oynuyamıyormuyuz? Oynamak için ne yapmak lazım bilgisi olan varmı?
    Combat Pass satın alman lazım, 800 MS puanına.
    Ama tavsiye etmem, hala rezalet durumda Online.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Arkadaşlar online modunda 2 günlük free trial bittikten sonra aynı şekilde online oynuyamıyormuyuz? Oynamak için ne yapmak lazım bilgisi olan varmı?

Peki hocam sana bir soru daha sorsam olurmu? Ben live a ilk defa giriyorumda, bu MS puanı nasıl elde ediliyor? Anlamdı nedir? Kusura bakmayın bu konuda pek bilgim olmadıgı için soruyorum:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Peki hocam sana bir soru daha sorsam olurmu? Ben live a ilk defa giriyorumda, bu MS puanı nasıl elde ediliyor? Anlamdı nedir? Kusura bakmayın bu konuda pek bilgim olmadıgı için soruyorum:)

Live'dan herhangi bir ek içerik alman için gerekli puanlar. Sony'nin Psn kartları gibi. Sanal para yani.
    maximuscards.com , gittigidiyor veya cheapxboxlivepoints.com gibi sitelerden k. kartın varsa alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Infection

@Evo

Jade'in 1. Fatality'si aslında 2 ve Full Screen olucak. 2.Fatality'si ise Sweep: Geri - Aşağı - Geri - Aşağı - B şeklinde olucak düzeltirsin artık

Hatırlatma

Fatality 1 : (Full Screen)

Fatality 2 : (Sweep)

• Ya şu enhanced atakları (süper atakları yaparken 1 barı kullanma olayı) nasıl yapıyoruz.. atak artı RT ye bas diyor ama bir türlü beceremedim...
  • Training de kas biraz. Aynı anda basıcaksın tuşlara. Bi hareket diyelim Aşağı + Ileri + B + RT ise Aşağı + Ileriyi yapıp B ve RT'ye aynı anda bas
  • quote:

quote:

@Evo

Hatırlatma

Fatality 1 : (Full Screen)

Fatality 2 : (Sweep)

Vakit bulunca yapacağım düzeltmeleri, sağol hatırlatma için.
    Dün biraz kalkıştım da, o kadar karışık ki çıkamadım içinden. 100000 tane karakter vardır en az.

• Krypt'te zoeken var beyler dikkat edin. Dün akşam oynarken yüksek seste denk geldim iyi sövdüm Ed Boon'a.
  • evo_4, teşekkür ederim cevabın için dostum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.