Şimdi Ara

>MORTAL ONLİNE <Sandbox geri dönüyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet selamlar arkadaşlar tekrardan,şimdi size tanıtacağım oyun,ultima online gibi sandbox tarzında bana göre çığır açmış bir oyun olan mortal online,darkfall'ı duyan arkadaşlar varsa işte o oyunun grafikleri unreal engine la yapılmış olanı diyeyim size de anlayın yani,oyunun özellikleri sandbox dedik ama anlamayan daha iyi anlasın

1 .skill sınırlaması var,1000 skill puanı ,eğer warriorsanız meslek seçemezsiniz,meslekçiyseniz warrior olamazsınız

2 .oyunda ölürseniz,don gömlek bankanızdaki item gear para hariç yeniden oyuna başlarsınız,herşeyinizi,petinizi,mountunuzu bile kaybetmiş olarak

3.oyunda gece gündüz döngüsü var 2saat gece 2 saat gündüz,ve sağolsun hırsızlar karanlıkta şehir dışındaysanız,donunuzu bile çalabilirler

4.oyun tamamen gerçek dünyadaki yapılan gerçek zamanlı işler üzerine kurulmuştur,örnek:balıkçılıkta,balık tutarken oltanın ipinin kopma ihtimali dağın başında gölden balık tutmaya giderken,insanı tedirgin etmiyo değil

5.oyunda her an her yerde ölebilirsiniz,pk lar yani katiller gibi diyim,herifler fellik fellik gariban adam arıyorlarD:

6.hatta o kadar gerçekçidir ki,batıdan güneş doğan oyunda,doğuda arkadaşınız varsa sordugunuzda aynı anda,orada halen güneş doğmamış oluyor genelde:D

7.auction house ve benzeri ecnebi sistemleri oyunda yok,yapabileceğiniz tek şey /yell yazarak satış yapmak veya npc lere satış yapmak

8.oyundaki housing sistemi:oyunda kendi evinizi alabiliyorsunuz,tabii para lazım buna ve politik mapte anlaşiabileceğiniz clanlara rüşvet vermenizi gerektirebilir

9.kurduğunuz evinizi yıkabilirler,bunun için bir koalisyona veya gruba katılmanız nefsi müdafaanız açısından 10 numaradır,

10.oyunda şehir kurabileceğiniz alanlar,etrafı surlu şekilde kale şeklinde yer alıyor,ve elinizden gidebilme ihtimali clanları devamlı 3.5 vaziyetinde tutar

11.wow,age of conan,warhammer,rift ve türevlerinde gördüğünüz pvp,pvp değildir mortal online ı denemeniz tavsiye edilir

12.pve de örnek veriyorum cooking mesleğinde recipe,formül ıvır zıvır yoktur,tamamen deneme yanılma yöntemiyle yemek yapabilirsiniz,örnek veriyorum tencereye,şeftali ve et attığınızda iğrenç tadlı şeftali yahnisi diye bir şey çıkabilir ve yemeye çalıştığınız da kusabilirsiniz.

13.oyunda görebileceğiniz her taşı,her madeni her ağacı,her yaratığı kesebilir veya tameliyebilirsiniz

14.sabır gerektirir,yoksa insanı hayatından bezdirir,ama MORTAL ONLİNE HAYATIN TA KENDİSİDİR....

RESMİ SİTE

• ilginç. hemen deniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 12 Temmuz 2011; 21:15:49 >
  • Free Trial'ı aktive ettim,indirip denemek istiyorum eğer beğenirsem aylık ödeme yapabilirim,ancak indirme yeri bulamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 12 Temmuz 2011; 21:44:40 >
  • üstte account tabında download client yazıyor oradan indiriyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: portalkal

üstte account tabında download client yazıyor oradan indiriyorsun

Teşekkürler,ancak gamershell'den buldum, 40dk sonra oyundayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 12 Temmuz 2011; 21:50:03 >
  • bu arada arkadaşlar teamspeak adresimiz var isteyen olursa şifresiyle beraber gönderebilirim öm atarsanız sevinirim ts için
  • Bende indiriyorum bakalım 3-5 saate oyundayım

Edit:Hız problemleri felan böyle giderse 10 saati bulucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellAxion -- 13 Temmuz 2011; 18:14:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu çok önceden gördüm ama fazla ilgimi çekmedi sen böyle anlatınca ağzım sulandı hemen denicem
  • Oyun tam hata oyunu. Laucher'ı indirdim,yaklaşık 4-5 saat update'lerin tamamlanmasını bekledim ve sonunda bir dosyanın hatalı olduğunu söyledi . Scan yapmama da izin vermedi saçma sapan bir sebepten dolayı. İsterse dünyanın en güzel oyunu olsun,böyle hatalara tahammül edemiyorum.
  • ne hatası olduğunu söyle yardımcı olalım,tam hata oyunu demen yanlış,piyasada çoğu oyunun yapamadığını yapan bir oyuna böyle konuşman yakışıksız olmuş
  • quote:

ne hatası olduğunu söyle yardımcı olalım,tam hata oyunu demen yanlış,piyasada çoğu oyunun yapamadığını yapan bir oyuna böyle konuşman yakışıksız olmuş

hemen indirmeye başlayip deniyorum.İndirme linkini bulamayanlar
    http://www.mortalonline.com/download-game-client burdan indirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PabLo Martin Batalla -- 14 Temmuz 2011; 19:51:11 >
  • beyler bu oyun fail olmadımı yoksa benmi yanlış biliyorum en son oyuncu kıtlığı çekiyodu?
  • o senin dediğin darkfall ,populasyon gayet sağlam valla,bu arada karakter açanlar bakti de açarsa belli bir türk populasyonu oluştu yardımcı oluruz her türlü
  • az önce yükledim oyunu. göruntü kalitesi baya güzel ve ılk ılgınc gelen olay oyunda harita yok .. sankı gercek hayatta nasıl ezberlemen gerekıyorsa buda öyle olmalıymıs gıbı. ılk dogdugum sehırde evlerın az dısarsında bırını gordum ezık oldugum ıcın vurmaz dıye bu kac balta salladım vurmadıda ama adam guards! guards! dıe yazdı normal chatten 3 dk sonra guardlar geldı benı öldurdu :D bıde benı gorduklerınde katılı bulduk dıe yazıyordu :D

ve sleep diye dinlenme skili var ona bastım adam yere uzandı gözleri kapattı ekran kap karanlık uyumaya başladı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asitutkum -- 16 Temmuz 2011; 1:14:48 >
  • oyunda inanılmaz şeyler var dostlar,mesela ham et yediğinizde kusmaya başlıyorsunuz açlığınızı,pişirilmiş yemeklerle veya meyvelerle geçiiştirmeniz lazım :D guard olayı ise,hırsızlık yapanlar için bile geçerli,ama sadece şehir içlerinde:D biz ev kastık ev yaptırıcaz bir kaç güne,siyasi problemler var oyunda,yani isteidğin yere yaptıramıyorsun evi,ayrıca herifler evi yıkabiliyor,anlaşıp rüşvet vermezsen guilde,biz bir guildle anlaiştık architect elemanı var ev yapacak bize bizde onlara pvp lerde koruma sağlıcaz gibi duruyo, :D bu arada başlamak isteyenler bak-ti şehrinden başlarsa yardımcı oluruz tekrar söylyiyeyimde tek oynanacak oyun değil yani totodan yararlar :D

http://www.navemap.com/pages.php?pageid=4 buradan haritaya bakarak,ve dağ dere ırmak göl şekillerini oyun icinden ezberleyerek yönü pusula vasıtasıyla bulabilirsiniz,yani herşey gerçek hayattaki gibi,yakında oyuna haritacılık mesleği gelecek,harita yapıp satılabilecek,ve devamlı arazi şartları değişecek öyle biliyorum :D

buda son politik haritahttps://store.donanimhaber.com/07/1f/2f/071f2f95101ed98eb85a70288d931130.jpeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portalkal -- 16 Temmuz 2011; 11:31:41 >

• oyunda cok sorulacak soru var lvl nasıl kasılır ne kesılır gorev varmı .yanı karakterı olusturdum ama ne yapıcam bılmıyorum.birde karakter oluştururken ırkı sectıkten sonra tekrar ırk secımı gıbı 2 solda 2 sagda secım yerı var o ne ıse yarar anlamadım . skype vent gıbı bır bulusma mekanınız var ıse soracagım cok soru var :D
    başla sehırlerı olarak 1 ->Fabernum 2-> Meduli 3->Gaul^kor var senn dediğin yeri bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asitutkum -- 16 Temmuz 2011; 15:52:54 >
  • abi oyunda lvl mantığı yok,görev yok,tamamen karakteri kendin gerçek hayattaki gibi kasıyorsun,odun kesersen dexterity gelişir,maden kasarsan güçlenirsin strength in gelişir,teamspeak var merak eden varsa atsın öm veririm bilgileri,oyun karakter oluşturmayı da deneme yanılma olarak bulabilirsin ama bakti şehrine gelmelisin yani mekanımız orası,ayrıca bir clanla anlaşma yaptık,evimizi yapacaklar koruma sağlayacaklar,bizde onlara savaş çıktığında ve düşmanlarını gördüğümüzde savaşarak yardımcı olacağız,grup adımızıda vessex clanının haricinde galatians olarak seçtik işimiz çok başımızdan aşkın,ama oyunda zor olan para kasmayı bulduk sonunda paraya para demioz :p
  • COk güzel bir tanıtım olmuş merak ettim deniyorum hemen
  • oyun p2p sanırım b2p olsa oynardım
  • quote:

o senin dediğin darkfall ,populasyon gayet sağlam valla,bu arada karakter açanlar bakti de açarsa belli bir türk populasyonu oluştu yardımcı oluruz her türlü

Mortal da çıkışındaki komik buglar yüzünden epey oyuncu kaybetti. Oynamadığımdan 'fail' oldu mu kısmına değinemeyeceğim fakat..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.