Mülayim, kolay gelsin üstat,eve bakarken mutlaka müteahitini araştır,komşularla görüş,su ve elektrik tesisatının durumunu sor,dış cephe yalıtımına dikkat et,kapı ve pencerelerin pvc olması önemli,ilerde kapı pencere masrafına girme.Çünkü büyük ihtimal doğalgaz kullanacaksın ve kapı pencere pvc değilse paracıkların cebinden uçup gitmesin.Tapunun durumunu belediyeden,tapudan mutlaka sor,ödenmemiş vergisi vs var mı öğren.Yerlerin parke olmasına,duvarların saten alçı olmasına dikkat et.Bunlar yoksa bile müteahite bunları şart koş.Üç beş fazla ver ama bu özellikleri iste.Biliyorsun benim ciğerim yandı bu işten aman çok dikkatli ol.Saygılar.
teşkürler arkadaşlar emeginize sağlık hemen almaya karar verdim allah hayırlısını versin Diabrek hocam eee pazardan perşembeye kadar boşum gelsende şu konut işini beraber baksak nası olur senden daha iyi bir danışmanı nerden bulayım (konutzede hocam) :)
quote:
Orijinalden alıntı: mülayim sert
teşkürler arkadaşlar emeginize sağlık hemen almaya karar verdim allah hayırlısını versin Diabrek hocam eee pazardan perşembeye kadar boşum gelsende şu konut işini beraber baksak nası olur senden daha iyi bir danışmanı nerden bulayım (konutzede hocam) :)
haklısın valla,inşallah c.tesi günü görüşelim üstat.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme