|
Morutan???
-
-
Şimdi antrenmanlarda beğenmiyor diyecem de takımın antrenman yaptığından şüpheliyim :)
Teknik heyet neye göre karar veriyor anlamadım.
-
Üstat bu çocuğu galatasaray in en iyi orta saha bölgesinde görev yapan görmek istediğin oyuncuları say deseler.
Hatta beklentisi yüksek oyuncular kim sizce deseler.
Babel
Fegoli
Ömer
Barış
Bunların hepsinden önde gelir ki benim fikrim belki yanılıyorum. Cicaldao dan da iyi, geldiği yerde oynuyor idi rahat.
Ve son olarak madem kötü oynatmıyor eyvallah neden fener maçında ilk 11 başlatıyor? Neden malatya maçında hiç oynamıyor?
Adam gol atıyor attığı maçın sonrası yedek.
Takımda dikine giden sol ayaklı şut çekebilen kaç kişi var ki bunu kesiyor? -
Kendisi de ne yaptığını bilmiyordur.
-
Yav her hafta aynı şeyi görüyorum.
Alanya 6 tane atıyor malatya Ya sen şut çekemiyorsun.
Kimse de bir basın mensubu da sormuyor istifa düşünüyor musunuz diye? -
fatih hocam öldürdü bunları
-
Orta saha olarak oynamayıp bile bu istatistik bence mükemmel başarı.
Çoğu takımlara bakalım Avrupa'da orta saha gol sayısı kaç asist sayısı kaç ve kaç maç da bu istatistik sağlanmış. -
hocam takıma lafım yok lakin yaptığımız bazı transferlerde bu patlar bundan olur dediklerimiz nedense yedek kulübesinde çürür oldular
-
Romanya basininda bu haberlerin aynisi cikiyor takimin en iyisini yedek birakiyorlar diye tepki var Terime.
-
Terim dönemi çoktan kapandı bu gençlere yazık
Futbolcularda ışık var ama hoca yok -
Kesinlikle haklı.
Yahu adam 11 çıkıyor iyi oynuyor gol atılıyor bir sonra ki maç kesiliyor. -
Aynen hocam, Morutan ve Cikaldau yuzunden Gs maclari takip ediliyor ekstra baya ayni seyleri soyluyorlar.
-
Morutan cikaldau dan kalite olarak iyi inanın. -
Geldiğinden beri her maç full oynamaliydi hem sağ iç, hem sağ açık, hem on numara oynayabiliyor. Bir türlü form tutmasına izin vermiyoruz.
Terimin kafasında ön yargıları var "morutan defansa yardım etmiyor" diye bunun sebebi de boeyin sakatlığından sonra yedlinin hiç hazır baslamamasiydi. Morutan bir kez bile arkasında düzgün bir bek performansiyla oynamadı
Terimin kafasındaki bir diğer ön yargı da feghouilinin takımın oyun aklı olduğunu düşünmesi ki bu bir noktaya kadar doğru ama fizik olarak bitik feghouili, gerçek etkili performansı yarım saat
Şimdiye kadar feghouili morutan ile sağ iç sağ açık dengesini tutturmaliydi. İcabında halili çıkarır morutan ya da feghouliyi on numaraya çekerdi.
Morutanin keremden hız hariç tüm yetenek özellikleri daha iyi. Takım oyununa uyum, mantalite, takım savunmasına yardım, press, teknik, şut, çalım, pas, vizyon.
Gerçekten başta morutan, emre kılınc, luyindama ve diagne olmak üzere elimizdeki değerleri kullanmayı oyuncuların maksimumunu almayı asla beceremiyor
-
Mükemmel yorum forum tutmasını engelliyor.
Adam gol atıyor diyor hafta hiç yok.
Emre de Trabzona attı ki o maç da morutan mükemmel oynuyordu çıkarmıştı.
Emre yi de o maç dan sonra oynatmayıp kırdı -
Fatih Terim gsyi harcıyor sen ne diyorsun yemişim morutan o bu oynamış oynamamış. İsimler üzerinden gitmeyi bırakın ondan bir halt olmuyor 11 kişi ne yapıyor ona bak? Morutan dün oynadı ne oldu? Bunlar boş laflar.
Terim gs yi bitirdi, hem borç hem kalitesiz adamlar ile romen kazığı yedi çöp adamlar görürsünüz, o adamlar ile ligi rüyasında alır 70 yaşında fatih terim geliştiricekmis puhaha.
Fatihin olayı iyi kadro varsa işler yoksa fos, uzun süre de olmaz bu ortamda daha olan gs ye oldu başarı imkansız galiba ts ligi ambargo koyacak. -
Terim zaten berbat.
Sorun şu bu adamın istatistik olarak son 3 maç 4 maç oynatmadan bu maç da oynattı sadece. Biraz empati yap. -
Morutsan
Ben de oynaması taraftarıyım. Babel-Feghouli yerine Kerem-Morutan derim. Üstelik Feghouli ve Morutan aynı anda da oynayabilecek oyuncular. Defansa yardım etmiyor değil aslında pres de yapıyor. Bence sıkıntı çok fazla top kaybı yaşaması. Çalım denerken top kaybı yaşamasına çok kez denk geldim.
-
İlk defa denk geliyorum morutan ile mustafa aynı anda ilk 11 de.
Bu defa kadroyu beğendim.
Bana kalsa solda kerem orta morutan sağ halil forvet mustafa ile çıkarım -
Noldu ne dedim sana? 2 lig takımına hepsi sahadaydı, morutan komisyon yeme transferi olduğu belli, yaşı genç su bu diye anca keriz inanır buna. Çocuk futbolu bilmiyor kumaş var ama gerisi yok o zaman elde 0 var, fizikte yerlerde, Türkiye'de nah oyuncu yetişir hele terimde imkansız, başarısızlıklar loading
Benzer içerikler
- meşale nerede bulunur
- galatasaray taraftarı maç öncesi nerede toplanır
- forma imza kalemi
- stada saat sokulur mu
- ultraslan hangi tribünde
- football manager 2024 ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X