Şimdi Ara

Moskwitsch Aleko

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
9.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Lada ya benziyor ilk defa duydum adını
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercan_84

Lada ya benziyor ilk defa duydum adını
    bildiğim kadarıyla soğuk iklime daynıklı bir rus aracı,bir çok parçası da lada ile uyumlu diye biliyorum..ancak fiyatı gerçekten çok ucuz,bu da insanı düşündürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

bildiğim kadarıyla soğuk iklime daynıklı bir rus aracı,bir çok parçası da lada ile uyumlu diye biliyorum..ancak fiyatı gerçekten çok ucuz,bu da insanı düşündürüyor.

Alıntıları Göster
    hiç bulaşmayın bu araca :)çok yakıyor
    1500cc motoru var ve sorunlu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelbs

Kullandınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bionic.

quote:

Kullandınız mı?

Alıntıları Göster
    hocam lada bakın daha iyi.
    Türkiye de moskovich fazla yok.
  • Yahu arkadasın araba ne marka dediğinde bunu nasıl telaffuz edeceksiniz.

Sırf bu neden dahi almamaya yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Feuerens Kimdir?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: katzedie

Yahu arkadasın araba ne marka dediğinde bunu nasıl telaffuz edeceksiniz.

yanılmıyorsam azlk dı fabrikasının ismi battı. terk edilmiş fabrikaya ait fotoğraflarhttp://englishrussia.com/index.php/2007/08/30/abandoned-azlk-car-factory/ da
  • quote:

Orijinalden alıntı: fulsac

yanılmıyorsam azlk dı fabrikasının ismi battı. terk edilmiş fabrikaya ait fotoğraflarhttp://englishrussia.com/index.php/2007/08/30/abandoned-azlk-car-factory/ da

Alıntıları Göster
    motosikletten daha iyidir,bu fiyata bu araba üstelik resimlerinde oldukça diri görünüyor.reno yada lada ustaları anlıyorsa bu arabadan bu fiyata kaçmaz.

• quote:

Vay be ne hale gelmiş tesis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katzedie

Yahu arkadasın araba ne marka dediğinde bunu nasıl telaffuz edeceksiniz.

moskoviç diye okunuyor :)

bir arkadaşım bulgaristanda bundan kullanmış.rivayete göre tekmelemesine rağmen 1. vitese takamamış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.i.o.n.i.c

quote:

Kullandınız mı?

bir önceki modelini kullanmıştım .
    bunu kullanmak için
    arabadan az biraz anlamanız lazım ,
    yoksa tamırcılerle kanka olursunuz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B.i.o.n.i.c

quote:

Kullandınız mı?

bir önceki modelini kullanmıştım .
    bunu kullanmak için
    arabadan az biraz anlamanız lazım ,
    yoksa tamırcılerle kanka olursunuz

Alıntıları Göster
    lada nın ürettigi arabalardan lada kadar sağlam oldugunu düşünüyorum piyasada çok tutulmaz ama binmek için illa son model araba olması gerekmiyo

paran neye yetiyosa ona bin kardeş ona buna bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: pre 67

lada nın ürettigi arabalardan lada kadar sağlam oldugunu düşünüyorum piyasada çok tutulmaz ama binmek için illa son model araba olması gerekmiyo

paran neye yetiyosa ona bin kardeş ona buna bakma

Alıntıları Göster
    Artık cevap vermenize gerek yok arkadaşlar, kuzen bu fiyata araba olmadığını anladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bionic. -- 27 Eylül 2014; 12:21:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bionic.

Artık cevap vermenize gerek yok arkadaşlar, kuzen bu fiyata araba olmadığını anladı.

Alıntıları Göster
    bencede bu fiyata arba almak en az iki katını gözden cıkartmak demek. en aından 4 5 lira olmalı araba almak için en azından diyorum. tesise baktım.. çok kötü olmus gercekten.. rus işi .. duygulandm sebepsiz yere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

bencede bu fiyata arba almak en az iki katını gözden cıkartmak demek. en aından 4 5 lira olmalı araba almak için en azından diyorum. tesise baktım.. çok kötü olmus gercekten.. rus işi .. duygulandm sebepsiz yere

Alıntıları Göster
    vahşi batı medediyeti kendi karşısına kendisine alternatif olacak hiçbir medeniyete yaşam hakkı tanımıyor. bilmini sanatını ekonomisini hukuk sistemini çökertiyor soğuk bir savaş sürdürüyor. terk edilmiş azlk otomobil fabrikasının fotoğrafları bunları hatırlatıyor. geçmişte osmanlı devletini çökertiler ve sovyetler birliğini şimdi iranı düşürmeye çalışıyorlar hepsi kapitalist batı bedeniyetine alternatif olabilecek uygarlıklar

• quote:

vahşi batı medediyeti kendi karşısına kendisine alternatif olacak hiçbir medeniyete yaşam hakkı tanımıyor. bilmini sanatını ekonomisini hukuk sistemini çökertiyor soğuk bir savaş sürdürüyor. terk edilmiş azlk otomobil fabrikasının fotoğrafları bunları hatırlatıyor. geçmişte osmanlı devletini çökertiler ve sovyetler birliğini şimdi iranı düşürmeye çalışıyorlar hepsi kapitalist batı bedeniyetine alternatif olabilecek uygarlıklar

Alıntıları Göster
    bilen bilmeyen kullana kullamayan herkes sallamış. benim ilk arabamdı fiyatını da çok uyguna bolu dan almıştım sivasta ve urfada kullandım urfada da sattım yalnız benimkine yeni rektefiye 131 motoru koymuşlardı diğer parçalar moskoviç. çok tatlı araba idi hidrolik gibi yumuşacıktı direksiyon sağlam ve oturaklıydı başka arabalarım da oldu ama 2141 alekonun kendine özgü bi keyfi vardı

• Konu hort ama yinede yazayım istedim.Bundan 22 sene önce ortaokulda sol görüşlü ingilizce hocamızda vardı.Adam tam sovyet hayranıydı. Mavi renk hb'di. O arabanın moskoviç olduğunu çok sonra öğrendim.Öyle aklıma geldi paylaşmak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuarslan

bilen bilmeyen kullana kullamayan herkes sallamış. benim ilk arabamdı fiyatını da çok uyguna bolu dan almıştım sivasta ve urfada kullandım urfada da sattım yalnız benimkine yeni rektefiye 131 motoru koymuşlardı diğer parçalar moskoviç. çok tatlı araba idi hidrolik gibi yumuşacıktı direksiyon sağlam ve oturaklıydı başka arabalarım da oldu ama 2141 alekonun kendine özgü bi keyfi vardı

Konuyu hortlatmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

quote:

Orijinalden alıntı: yuarslan

Konuyu hortlatmışsınız

Alıntıları Göster
    evet hort yaptım ama gerçekten o araba ile bir sürü yaşanmışlıklarım var nerelere gitmedim ben o araba ile hiç de yolda bırakmadı beni.yine söylüyom kendine özgü bir rahatlığı vardı. piyasası parçası özelliği yok ama o yıllarda üretilen muadili arabalara üstün gelir zaten lada samaranın üst sınıfı olarak düşünülmüş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.