Şimdi Ara

PAOK FC ( ΠAOK - 1926 ) 'Dikefalos tou Vorra'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
5.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  PAOK FC ( ΠAOK - 1926 ) 'Dikefalos tou Vorra'

PAOK FC (Π.Α.Ο.Κ., tam adı: Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών / Panthessalonikeios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton, anlamı: "İstanbulluların Pan-Thessaloniki Spor Kulübü"), Yunanistan'ın Selanik kentinde kurulmuş bir futbol kulübüdür. Siyah-beyaz renklere sahip olan kulüp, maçlarını 29.800 kişilik Toumba Stadı'nda oynar. Takım şu anda Alpha Ethniki'de mücadele etmektedir.
    1875 yılında İstanbul'da Hermes adıyla kuruldu ve Türk-Yunan Savaşının etkisiyle Yunanistan'a Selanik'e taşınıp 1926 yılında şu anki adı alan PAOK Thessaloniki Spor Kulübü'nün futbol dalıdır.

PAOK 2012-2013

Stadımız: Toumba (28.701)

Başarılarımız

Yunanistan Ligi

Şampiyon: 1976, 1985
    İkincilik: 1937, 1940, 1973, 1978, 2010

Yunanistan Kupası

Şampiyon: 1972, 1974, 2001, 2003
    İkincilik: 1939, 1951, 1955, 1970, 1971, 1973, 1977, 1978, 1981, 1983, 1985, 1992

GATE 4

Gate 4 yani PAOK taraftarları dünyanın en iyi taraftarlarından biridir.

Arkadaşlar biliyorum PAOK taraftarlarının yaptığı eylemler vesaire hep ülkemiz karşıtı hareketler fakat ben bu deli gibi takımını destekleyen taraftara hayranım. Ve bu konuyu açma amacım takımdan çok taraftarlarını sevmemdir, Türkiyemiz'e karşı yaptıkları hiçbir olayı bende desteklemiyorum doğal olarak fakat takımlarını desteklemelerine hayranım ve marşlarına tabiki. Eğer varsa Yunan tribünü seven arkadaşlar, onlarla burada resimler, videolar paylaşırsak güzel olur. Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Cazador -- 22 Ekim 2012; 18:14:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Yunanlıları sevmek yasak mı kardeşim bende bunu anlamıyorum. İki ülkeninde yıllardır hep devletin başındaki adamların halkı kışkırtmasıyla birbirine düşman yetişiyor nesiller, buna son vermek lazım. Onlar bizden çok daha kinci elbette ve hala İstanbul'u istiyorlar buda bir gerçek ama bu kini sonlandırmak için iki ülkenin de adım atması lazım. Bence çok zor değil bunları yapmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Yunanlıları sevmek yasak mı kardeşim bende bunu anlamıyorum. İki ülkeninde yıllardır hep devletin başındaki adamların halkı kışkırtmasıyla birbirine düşman yetişiyor nesiller, buna son vermek lazım. Onlar bizden çok daha kinci elbette ve hala İstanbul'u istiyorlar buda bir gerçek ama bu kini sonlandırmak için iki ülkenin de adım atması lazım. Bence çok zor değil bunları yapmak.

Alıntıları Göster
    Artık darısı San Marino'nun başına.Andy Levka onurumuz San Marino gururumuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

Artık darısı San Marino'nun başına.Andy Levka onurumuz San Marino gururumuz.

Alıntıları Göster
    her gittikleri yere paok w.s yazıyolar w.s nin anlamı nedir bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick-Mesaj

her gittikleri yere paok w.s yazıyolar w.s nin anlamı nedir bilen var mı

İlk defa senden duydum hocam görmedim daha önce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

Türkiye karşıtı ne yapmışlar ki bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VogAumTaR

Türkiye karşıtı ne yapmışlar ki bunlar?

Alıntıları Göster
    Benim formam bile var :D Bir ara açalım demiştik de neredeyse banlanacaktık FENERBAHÇE ile maç yaptıkları için.
  • quote:

quote:

- Ülkende gözü olsun
    - AB için komşusunu veto etsin
    - Teröre destek versin
    - Ataları bayrağımızı çiğnesin

Kolay değil bunları unutmak. Yunanlılar ve Ermeniler'e sempati duymak için başıma büyük bir şeyin düşmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Campeón

quote:

quote:

- Ülkende gözü olsun
    - AB için komşusunu veto etsin
    - Teröre destek versin
    - Ataları bayrağımızı çiğnesin

Kolay değil bunları unutmak. Yunanlılar ve Ermeniler'e sempati duymak için başıma büyük bir şeyin düşmesi lazım

Alıntıları Göster
    Aynı duyarlılığı diğer milletlere, diğer halklara, diğer ülke takımlarına gösterin de en azından sadece "IRKÇI" diyelim. Bu bakış açınıza söyleyecek laf bile bulamıyorum ben. Ayrıca o zamanlarda Yunan halkının da çoğunun desteğini almamışlardır.

• Bakin sizlere babamin bizzat anlattigi birseyi anlatacagim inanirsiniz inanmazsiniz orasi ayri konu. Benim babam tir soforu, bilirsiniz illa tir soforleri de uyumak icin vs. sapa yerler yerine, benzin istasyonlari yada tir parklarinda dururlar. Avrupa'da hirsizlik inanilmaz derecede yuksek, Bulgaristan'dan tutun Fransa'ya Ispanya'ya kadar. Ayrica diger ulkelerin soforleri hatta kendi ulkemizin soforleri bile diger tirlarin yiyecek dolabini patlatiyo, mazot caliyor. Babamin genel olarak gordugu de su, ne zaman bir yerde dursalar sadece gelip Yunanlar selam verirmis ve gayet guleryuzle, hepside selam komsu dermis. Yardima ihtiyaciniz oldugunda hic cekinmeden yardim ederlermis. Ve kardesimiz dedigimiz Azeriler bile Turk soforlerden en cok birseyler calanlarmis. Takdir sizin, ben direk olanlari anlattim size. Butun kulturumuz ayni, insanlarimiz hep birbirine benziyor, inaniyorum ki elbet bu iki ulke dost olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bakin sizlere babamin bizzat anlattigi birseyi anlatacagim inanirsiniz inanmazsiniz orasi ayri konu. Benim babam tir soforu, bilirsiniz illa tir soforleri de uyumak icin vs. sapa yerler yerine, benzin istasyonlari yada tir parklarinda dururlar. Avrupa'da hirsizlik inanilmaz derecede yuksek, Bulgaristan'dan tutun Fransa'ya Ispanya'ya kadar. Ayrica diger ulkelerin soforleri hatta kendi ulkemizin soforleri bile diger tirlarin yiyecek dolabini patlatiyo, mazot caliyor. Babamin genel olarak gordugu de su, ne zaman bir yerde dursalar sadece gelip Yunanlar selam verirmis ve gayet guleryuzle, hepside selam komsu dermis. Yardima ihtiyaciniz oldugunda hic cekinmeden yardim ederlermis. Ve kardesimiz dedigimiz Azeriler bile Turk soforlerden en cok birseyler calanlarmis. Takdir sizin, ben direk olanlari anlattim size. Butun kulturumuz ayni, insanlarimiz hep birbirine benziyor, inaniyorum ki elbet bu iki ulke dost olacak.

Yunan halkı ile Türk halkı dünya üzerinde birbirine en çok benzeyen iki medeniyet denilebilir. Yemek kültürümüzden tut, şarkı türkülere kadar, hat da tribüne kadar herşeyimiz benziyor. İki medeniyeti birbirine düşman eden politikacılar oldu maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: WITCHER

quote:

Bakin sizlere babamin bizzat anlattigi birseyi anlatacagim inanirsiniz inanmazsiniz orasi ayri konu. Benim babam tir soforu, bilirsiniz illa tir soforleri de uyumak icin vs. sapa yerler yerine, benzin istasyonlari yada tir parklarinda dururlar. Avrupa'da hirsizlik inanilmaz derecede yuksek, Bulgaristan'dan tutun Fransa'ya Ispanya'ya kadar. Ayrica diger ulkelerin soforleri hatta kendi ulkemizin soforleri bile diger tirlarin yiyecek dolabini patlatiyo, mazot caliyor. Babamin genel olarak gordugu de su, ne zaman bir yerde dursalar sadece gelip Yunanlar selam verirmis ve gayet guleryuzle, hepside selam komsu dermis. Yardima ihtiyaciniz oldugunda hic cekinmeden yardim ederlermis. Ve kardesimiz dedigimiz Azeriler bile Turk soforlerden en cok birseyler calanlarmis. Takdir sizin, ben direk olanlari anlattim size. Butun kulturumuz ayni, insanlarimiz hep birbirine benziyor, inaniyorum ki elbet bu iki ulke dost olacak.

Yunan halkı ile Türk halkı dünya üzerinde birbirine en çok benzeyen iki medeniyet denilebilir. Yemek kültürümüzden tut, şarkı türkülere kadar, hat da tribüne kadar herşeyimiz benziyor. İki medeniyeti birbirine düşman eden politikacılar oldu maalesef.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Alıntıları Göster
    Milliyetçi bir insan değilim fakat 90 yıl önce dedeni öldüren bir adamın torununun tuttuğu takıma destek veriyorsun. Karar senin ama genişmişsin baya. Bunları hazmetmek kolay değil bravo.

• quote:

Orijinalden alıntı: AhaKafasıYarıldi

Milliyetçi bir insan değilim fakat 90 yıl önce dedeni öldüren bir adamın torununun tuttuğu takıma destek veriyorsun. Karar senin ama genişmişsin baya. Bunları hazmetmek kolay değil bravo.

Bu dediğinin futbol ile ne alakası var? İngilizler, Fransızlar da Türk topraklarına fındık toplamaya gelmişlerdi değil mi?
    Bu forumda birçok insan yabancı takımlara sempati duyuyor. Futbol ile bürokrasiyi birbirine karıştırmak senin için zor olmasa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WITCHER

quote:

Bu dediğinin futbol ile ne alakası var? İngilizler, Fransızlar da Türk topraklarına fındık toplamaya gelmişlerdi değil mi?
    Bu forumda birçok insan yabancı takımlara sempati duyuyor. Futbol ile bürokrasiyi birbirine karıştırmak senin için zor olmasa gerek.

Alıntıları Göster
    Futbolla siyaset karışmasın derler hep ama konu Yunan takımı olunca auuvvv.

@ORION'un dediği gibi sen İngiliz takımlarına sempati duyarken sorun yok Yunan'a auvv.

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Futbolla siyaseti karıştıran takımlardır. Birçok takım bunu karıştırmaz. Ama Livorno St. Pauli Lazio gibi takımlar da karıştırır. Paok da bunlardan biridir 2010 yılında İstanbul'da neler yaptıklarını öğrenmek bu kadar zor olmasa gerek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Futbolla siyaseti karıştıran takımlardır. Birçok takım bunu karıştırmaz. Ama Livorno St. Pauli Lazio gibi takımlar da karıştırır. Paok da bunlardan biridir 2010 yılında İstanbul'da neler yaptıklarını öğrenmek bu kadar zor olmasa gerek.

Alıntıları Göster
    selanikli olduğum için biraz sempatim vardır .

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Romanoviç

selanikli olduğum için biraz sempatim vardır .

Alıntıları Göster
    bu günleride gördük
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.