Şimdi Ara

PAOK FC ( ΠAOK - 1926 ) 'Dikefalos tou Vorra' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
5.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  PAOK FC ( ΠAOK - 1926 ) 'Dikefalos tou Vorra'

Rapid Wien taraftari PAOK'un stadinda sahaya girdi.
  • Ben de gördüm bu Rapidlileri ayar oldum ya.

Neyse lig bugün başladı geçen gün oynanan maç hazırlıkmış yanlış biliyormuşum.

Panthrakikos'a karşı Toumba'da Athanasiadis'in golüyle 1-0 kazandık ve lige galibiyet ile başladık. Devamı gelir inşallah.

Bu arada Athanasiadis'e dikkat, 24 yaşında ve form grafiği git gide yükseliyor.
  • PAOK Fan Club
  • Maçlarını izliyorsan bir kaç hafta sonra sana iddaa'da tahmin sorarım. Takip et.
  • UEFA'dan diskalifiye edildik, Rapidliler kavgayı başlattı sonra kabak bize de patladı. Ben daha ne diyeyim ki bu UEFA'ya. O maçta 1-0'dan what a come back yapıp 2-1 almıştık maçı. Yarın da Avusturya'da turlayacaktık ama herşeyi berbat ettiler. Selanik'e gelirsiniz UEFA heyeti.
  • UEFA, PAOK ile R.Wien arasında oynanan Avrupa Ligi maçında yaşanan saha dışı ve içi olaylar sebebiyle Yunanistan takımını bir yıl müsabakalardan men etme kararı aldı. Ancak UEFA, verilen bu cezayı 3 yıl boyunca askıya aldı ve aynı durumun tekrarlanması halinde cezanın kesin uygulanacağını ifade etti. 150 bin euro ceza ödeyecek olan PAOK Avrupa’da 3 maçını seyircisiz oynayacak.

• 3-0 yenildik ve elendik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Yunanlıları sevmek yasak mı kardeşim bende bunu anlamıyorum. İki ülkeninde yıllardır hep devletin başındaki adamların halkı kışkırtmasıyla birbirine düşman yetişiyor nesiller, buna son vermek lazım. Onlar bizden çok daha kinci elbette ve hala İstanbul'u istiyorlar buda bir gerçek ama bu kini sonlandırmak için iki ülkenin de adım atması lazım. Bence çok zor değil bunları yapmak.

- Ülkende gözü olsun
    - AB için komşusunu veto etsin
    - Teröre destek versin
    - Ataları bayrağımızı çiğnesin

Kolay değil bunları unutmak. Yunanlılar ve Ermeniler'e sempati duymak için başıma büyük bir şeyin düşmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: SchweinsBöhjizrich

KAPANSIN ŞU KONU YA! BÖYLE SAÇMA TARAFTARLIK MI OLUR!

Arkadaşın hangi takımı tutmasını arzu edersiniz çok muhterem yabancı nickli milliyetçi kardeşimiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü Nemlendirici

quote:

Orijinalden alıntı: SchweinsBöhjizrich

KAPANSIN ŞU KONU YA! BÖYLE SAÇMA TARAFTARLIK MI OLUR!

Arkadaşın hangi takımı tutmasını arzu edersiniz çok muhterem yabancı nickli milliyetçi kardeşimiz?

yunan, ermeni ve sırp takımınlarından başka hangi takım varsa.
  • elenmedi mi bu
  • Yine milliyetçilik duyguları kabarmış ergenler konuyu basmış
    Bu arada hocam PAOK konusu Dünyadan Futbol bölümüne taşıtsanız olmazmı çoğu kulübün taraftar sayfası orda
  • @fburakd malesef elendi :(

@ONERİNG67 hocam ilk başta buraya açtım yani taşınsada çok problem olmaz, farketmez

@Hüsnü Nemlendirici sağolasın kardeşim

Provoke mesajlara cevap vermiyorum amacım tartışma çıkarmak değil.
  • Elendiğimiz Wien deplasmanından;

PAOK FC ( ΠAOK - 1926 ) 'Dikefalos tou Vorra'

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=yWIy8kYRyVA&feature=player_embedded#!]

• Rapid maçı öncesi çıkan olaylar.

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=IGHgGgoMmA8&feature=player_embedded#!]
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Rapid maçı öncesi çıkan olaylar.

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=IGHgGgoMmA8&feature=player_embedded#!]

Hiç övünülecek birşey değil.
  • Övünen yok ki zaten
  • Serseriler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Puskevit

Serseriler...

De get lan Arisli

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.