Şimdi Ara

PAOK FC ( ΠAOK - 1926 ) 'Dikefalos tou Vorra' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
5.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  PAOK FC ( ΠAOK - 1926 ) 'Dikefalos tou Vorra'
  •  PAOK FC ( ΠAOK - 1926 ) 'Dikefalos tou Vorra'

PAOK FC ( ΠAOK - 1926 ) 'Dikefalos tou Vorra'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Cazador -- 10 Eylül 2012; 1:34:49 >

• Bu klubü desteklenmende yanlış birşey yok ancak;bu klübün taraftarları aynı seviyeyi gösterebilirler mi acaba ?Yani sen bu başlığı açtın ve sporun siyaset olmadığını göstermek istedin bir nevi.Bende aynı görüşteyim.Ama PAOK taraftarları bu konu hakkında ne düşünüyor ?Ben yunan taraftarının Türk taraftarından çok daha geri olduğunu biliyorum.Sadece Türk olduğun için bile seni klüp taraftarlığına kabul etmezler.Genelleme yapmamak lazım ama çoğunluğu böyle.Bizde de onlardan az kalır yanımız yok.Bu forumda gelen tepkiler örnek olabilir.Her türlü yabancı klübü destekleyen insanlar yunan klübü olduğu zaman milliyetçi oluyorlar.

Chelsea,Manu,Liverpool fanları da bi zahmet uzak dursunlar bu milliyetçilik konularından.İngiltere'nin çok daha büyük zararları oldu Türk tarihine yunanlardan.Rusların da aynı şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Bu klubü desteklenmende yanlış birşey yok ancak;bu klübün taraftarları aynı seviyeyi gösterebilirler mi acaba ?Yani sen bu başlığı açtın ve sporun siyaset olmadığını göstermek istedin bir nevi.Bende aynı görüşteyim.Ama PAOK taraftarları bu konu hakkında ne düşünüyor ?Ben yunan taraftarının Türk taraftarından çok daha geri olduğunu biliyorum.Sadece Türk olduğun için bile seni klüp taraftarlığına kabul etmezler.Genelleme yapmamak lazım ama çoğunluğu böyle.Bizde de onlardan az kalır yanımız yok.Bu forumda gelen tepkiler örnek olabilir.Her türlü yabancı klübü destekleyen insanlar yunan klübü olduğu zaman milliyetçi oluyorlar.

Chelsea,Manu,Liverpool fanları da bi zahmet uzak dursunlar bu milliyetçilik konularından.İngiltere'nin çok daha büyük zararları oldu Türk tarihine yunanlardan.Rusların da aynı şekilde.

• Arkadaşlar yapmayın ya o zaman hiç kimse takım tutmasın.Futbol evrensel bir spor dalıdır isteyen istediği takımı tutar Yunan,İngiliz,Fransız farketmez.
    Milliyetçilik duygularını kattığınızda objektif yorum yapabilmeniz imkansız hale gelir
  • PAOK'u hep sevmişimdir. Daha önce 4 kere Selanik'e gittim ama maçlara denkgelmediği için gidememiştim. Bu hafta cumartesi 18.15te Asteras Tripolis maçı var ama 21'de de otobüsüm var yetişebilecek olursam maça gitmeyi planlıyorum. Var mı forumda Selanik'te yaşayan maçlara giden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

PAOK'u hep sevmişimdir. Daha önce 4 kere Selanik'e gittim ama maçlara denkgelmediği için gidememiştim. Bu hafta cumartesi 18.15te Asteras Tripolis maçı var ama 21'de de otobüsüm var yetişebilecek olursam maça gitmeyi planlıyorum. Var mı forumda Selanik'te yaşayan maçlara giden?

Vay be Selanik :)

Yunanistan'ı çok görmek istiyorum ama şuanda şartlar olgun değil

Toumba'da mutlaka en azından 1 kez maç izlemek istiyorum. Gate 4'te tabi ki
  • PAOK 0-1 Asteras Tripolis

Dakika 25
  • Dışarıdaydım yazamadım, A. Tripolis'e karşı 1-0'dan gelip 2-1 aldık maçı.

3. hafta itibariyle oluşan puan durumu

1.Olympiakos
    2.Atromitos
    3.Asteras Tripolis
    4.Panionios
    5.PAOK
    6.Xanthi Skoda
    7.Platanias
    8.Panthrakikos
    9.OFI
    10.Pas Giannina
    11.Panathinaikos
    12.Aris
    13.Veria
    14.Levadiakos
    15.Kerkyra
    16.AEK

Bu senenin süpriz takımı Atromitos gibi gözüküyor.

• Şanlı Paok !
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Dışarıdaydım yazamadım, A. Tripolis'e karşı 1-0'dan gelip 2-1 aldık maçı.

3. hafta itibariyle oluşan puan durumu

1.Olympiakos
    2.Atromitos
    3.Asteras Tripolis
    4.Panionios
    5.PAOK
    6.Xanthi Skoda
    7.Platanias
    8.Panthrakikos
    9.OFI
    10.Pas Giannina
    11.Panathinaikos
    12.Aris
    13.Veria
    14.Levadiakos
    15.Kerkyra
    16.AEK

Bu senenin süpriz takımı Atromitos gibi gözüküyor.

Atromitos'un sağlam kadrosu var. Yani ilk 4'e girmeleri sürpriz olmaz.

• https://twitter.com/PAOK_TR

Twitter sayfasını da açtım.
  • Bugün dışarıda olduğum için yazamadım;

Xanthi SKODA ile deplasmanda oynadığımız maçı Stefanos Athanasiadis, Bertnard Robert ve Costin Lazar'ın golleriyle 3-0 kazandık ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturduk.

Stefanos Athanasiadis bu akşam attığı gol ile 4 haftada 3 gole ulaştı.

Haftaya Aris ile Toumba'da oynayacağız, çok zevkli ve ateşli bir maç geliyor.

Ligde son durum

• Burada çok fazla bilgi paylaşamıyorum malesef, twitter'a mobilden de çok rahat girebildiğim için @PAOK_TR sayfasında takım hakkında detaylı analizler yapıyorum. Eğer gerçekten PAOK'u seven, sempati duyan varsa orada güzel bilgileri bulabilir. :)
  • 1 saattir derbiyi mobilden ancak gollerle takip edebildim. Şimdi açabildim maçı. İlk yarı 4-1 önde kapattık, Aris'e karşı. Derbi şahane geçiyor şuanda dakika 73 hala 4-1 önde götürüyoruz. Bu maçı aldık sayıyorum, 5'te 4'le gidiyoruz şahane gidiyor lig.

Goller;

11' Liam Lawrence
    23' Katsikas
    30' Fotakis
    43' Stefanos Athanasiadis

39' Aganzo
  • 4-1 bitti

Kayıpsız giden Olimpiakos'un arkasında 2.yiz 12 puanla.

Dakika 90'dan sonra ortalık karıştı, PAOK'ta Katsikas ve Lawrence kırmızı kart görürken, Aris'te de Yianniotas kırmızı kart gören oyuncu oldu.
  • Yakarız bu gezegeni galibiyet gelince!

Toumba'da bu akşam neler oldu izleyelim.

• Maçın özeti; Athanasiadis'in attığı -son gole- dikiz :)

http://www.dailymotion.com/video/xtzjli_yyyy-yyyy-4-1-highlights_sport
  • PAOK 1-0 AEK

gol yine Stefanos Athanasiadis

7 hafta sonunda 16 puanla 2. sıradayız. 1. puan kaybı olmayan Olympiakos.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.