Şimdi Ara

PAOK FC ( ΠAOK - 1926 ) 'Dikefalos tou Vorra' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
5.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

9. hafta sonunda 2. (şimdiki 3.) Panionios'u deplasmanda mağlup ederek 2.liğe yükseldik. Olympiakos 25 puan ile 1., PAOK 20 puan ile 2. ve Panionios 18 puan ile 3. sırada bulunuyor. Formumuzu bozmazsak seneye Avrupa görürüz. Athanasiadis 2 gol attı bugün, 1'i penaltıdan olmak üzere. Gol krallığı sıralamasında Raphik Tzibour'un ardından 7 gol ile 2. sırada geliyor.
  • Tebrikler
  • 10. hafta

Maç sonucu PAOK 2-0 Platanias

68' Salpingidis (pen.)
    73' Lino

bu sonuçla puanımızı 23'e çıkararak 2. sıradaki yerimizi sağlamlaştırdık.

Maç özeti burda;http://www.dailymotion.com/video/xv0kn8_yyyy-yyyyyyyyy-2-0-yy-yyyy_sport

Haftaya Pana deplasmanına gidiyoruz, hayırlısı.
  • Banlıydım yazamadım;

Ligin 11. haftasında Olympiakos'a deplasmanda 2-0 yenildik.

Ligin 12. haftasında Panathinaikos ile evimizde 1-1 berabere kaldık.

Şuanda 24 puan ile 12 hafta sonunda 2. sırada bulunuyoruz. Hemen arkamızda 23 puan ile Asteras Tripolis var. 1. Olympiakos'un 32 puanı bulunuyor ve henüz erken olmasına rağmen büyük ihtimalle şampiyon olacaklarını düşünüyorum. Biz ligi 2. bitirebilirsek eğer bu başarıdır, önemli bir başarıdır hem de. Bu hafta 10 puan ile 12 sırada bulunan Veria deplasmanına çıkacağız. Maç pazar günü saat 17:15'te oynanacak. Umarım 3 puanı kaparız.
  • Sen yaşıyor musun Cazador Bu sene şampiyonsunuz galiba.
  • Bugün Toumba'da Levadiakos'u 69. dakikada Lino'nu attığı gol ile mağlup ederek puanımızı 28'e çıkardık ve 2.liğimizi koruduk. Bu sene CL elemelerine kalırız büyük bir ihtimalle fakat gruplara kalmak imkansız gibi, tabi henüz çok erken. En azından seneye UEFA'da gruplara kalmamız iyi olur. Athanasiadis çok başarılı bir forvet, 3 milyon eur'a serbest kalma maddesi var, elden kaçabilir.

@Ambarad yaşıyorum ya, ama pek ilgilenemiyorum buralarla. Olymiakos bu sene kanırta kanırta şampiyon olur, 13 haftada 35 puan topladılar, mağlubiyetleri yok, 2 beraberlikleri var ki o da olsun yani nazar boncuğu. O kadar oyuncu kaybetmelerine rağmen CL'de de UEFA'ya kaldılar, adamlar direniyor haklarını vermek lazım.
  • Biri paoklularin actigi besiktas ve turk bayraginida koysunda sussun su irkci fasistler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Biri paoklularin actigi besiktas ve turk bayraginida koysunda sussun su irkci fasistler.

Valla ben genelde cevap vermeden şikâyet ediyorum. Öyle zâtları muhattap almaya gerek yok.
  • Dün deplasmanda oynadığımız Panthrakikos maçının ilk yarısını 1-0 geride bitirmemize rağmen son 20 dakikada bulduğumuz 4 gol ile 1-4 galip geldik ve ligin 2. yarısına galibiyetle başladık.

16 hafta sonunda ilk 3 sıra

1.Olympiakos 42
    2.PAOK 34
    3.Asteras Tripolis 28

Bu seneyi 2. bitireceğimize inanıyorum. Panathinaikos büyük krizde, 14 puan önlerindeyiz.

Ve bazı haberlerim var;

Twitter'da açtığım PAOK TR hesabı sayesinde Yunanistan'da yaşayan bir Türk kardeşimizle tanıştım. Kendisi PAOK taraftarı ve sıkça maçlara gidiyor + olarak da yönetime yakın.

Verdiği haberler;

-Mustafa: Vryzas ile Türkiye'deki PAOK taraftarlığı hakkında konuştum, twit üzerinden PAOK haberlerini vermemiz gerekiyor Türkçe (Vrizas PAOK Başkanı oluyor :) )

Ben de çok güzel olacağını söyledim çünkü Türkiye'de Yunan Liglerinin haberlerini veren bir portal bulunmamakta. Twitter'da Greek Football'dan sadece maçla ilgili şeyleri takip ediyordum. Arkadaş bana yazdıkça ben de paylaşıyorum haberleri. Şimdi bir kaç şeyi yazayım.

*Yunanlilar icin Noel gecti ama asil hediye Ocak'ta owner Savidis'in getirecegi Vierinha ile olucak.. #SantaSavidis ( Vierinha'yı Fenerbahçe'ye attığı golden hatırlayabilirsiniz, Portekizli ve Wolfsburg'da oynuyor. )
    *Genç oyuncumuz Kostas Panagiotudis sezon sonuna kadar Panionios'a kıralandı
    *IVAN SAVIDIS: "2013'ten beklentim Toumba'da artık CL muziğinin çalınması"

• Uzun zamandır yazamadım. Pek takip eden de yok gerçi burayı, neyse.

Normal sezonu tahmin edildiği gibi Olympiakos açık ara lider bitirdi ve şampiyon oldu. PAOK son 10 haftada 8 galibiyet 2 beraberlik ile ligi 2. sırada en yakın rakibi Asteras Tripolis'e 6 puan fark atarak bitirdi. Play-offlar yakında başlıyor, ben play-offta CL'ye katılım hakkı kazanacağımıza inanıyorum.

PAOK FC ( ΠAOK - 1926 ) 'Dikefalos tou Vorra'

Bu arada PAOK Megastore'dan forma alacaktım 24.5 euroya düşmüş ancak kargo 22 euro tuttu vazgeçtim. Yunanistan'da olan var mı hacılar ya.

• Yarın Uefa Şampiyonlar Ligi 3. tur kuraları çekiliyor. Muhtemel rakiplerimiz; Olympique de Lyonnais, Zenit Saint Petersburg, PSV Eindhoven, Metalist Kharkiv ve Fenerbahçe. Fenerbahçe'nin yeniden CL'ye alınmasıyla seri başı olmamızı kaybettik ve malesef güçlü takımlarla karşılaşacağız. Çek bi Fener diyorum, deplasman yaparım en azından
  • Şampiyonlar Ligi 3. turunda Metalist Kharkiv ile eşleştik, işimiz zor.
  • Paok taraftarı çıldırmış.fener UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemelerine alınınca.Eğer Paok'la fener eşleşseydi büyük katliam çıkarırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Paok taraftarı çıldırmış.fener UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemelerine alınınca.Eğer Paok'la fener eşleşseydi büyük katliam çıkarırdı

Daha önce olanların aynısı olurdu.
  • Armanız değişmiş. Eskisinden daha iyi ve toparlak olmuş. Altın sarısı çerçeve de gayet hoş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydroian

Armanız değişmiş. Eskisinden daha iyi ve toparlak olmuş. Altın sarısı çerçeve de gayet hoş.

Daha modern ama toparlak falan degil.

Stoch'u kiralamisiz, her turlu is yapar bizde iyi oldu bu ama CL elemelerine girmeden alsaydik daha iyiydi. Ilk macta evimizde Metalist'e kaybettik 2-0, bugun rovansi var ama gecemeyiz elendik diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Orijinalden alıntı: Hydroian

Armanız değişmiş. Eskisinden daha iyi ve toparlak olmuş. Altın sarısı çerçeve de gayet hoş.

Daha modern ama toparlak falan degil.

Stoch'u kiralamisiz, her turlu is yapar bizde iyi oldu bu ama CL elemelerine girmeden alsaydik daha iyiydi. Ilk macta evimizde Metalist'e kaybettik 2-0, bugun rovansi var ama gecemeyiz elendik diyebilirim.

Toparlak derken daha toplu olmuş manasında. Çok yer kaplayan bişey olmamış

• Ekle beni de. Aziz Yıldırım illeti Fenerbahçenin başından gidene kadar bu takımı takip edeceğim. Zaten en sevdiğim adam Stoch buraya kiralanmış.
  • Yunanistanda Arisi destekliyorum ama Schalke karsisindaki oyun cok iyidi. Stoch gitti zaten

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.