Şimdi Ara

PAOK FC ( ΠAOK - 1926 ) 'Dikefalos tou Vorra' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
5.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off'larında ilk maçta Schalke ile deplasmanda 1-1 berabere kaldık. Bugün iç sahada 2 kez beraberliği yakalamamıza rağmen 90. dakikada Szalai'nin golü ile 3-2 yenildik ve elendik.

Draxler olmayaydı ve tabi seyircisiz cezamız olmasaydı gruplara kalırdık çok büyük ihtimalle. Schalke'ye denk bir takım tabiki değiliz ancak takım gençleşmeye başladı. Vazgeçilmez santra**** Athanasiadis, taze kanlar Necid ve Stoch'la oyunumuz çok güzelleşmeye başladı. Schalke'ye karşı gerçekten çok iyi oynadık 2 maçta da. Artık UEFA'dan devam edeceğiz yolumuza.

Bu da 3-2'lik maçın özeti.

http://www.dailymotion.com/video/x13rvyb_paok-saloniki-vs-fc-schalke-04-2-3-highlights-27-08-2013_sport

İlk maçta golümüzü atan da Miro, bu maçta da Athanasiadis'in gole dikkat edin. Hep klas goller atıyor.

•  PAOK FC ( ΠAOK - 1926 ) 'Dikefalos tou Vorra'

• quote:

Orijinalden alıntı: RokeTatar1

PAOK FC ( ΠAOK - 1926 ) 'Dikefalos tou Vorra'

Ee kardeş? 1-2 taraftarın yaptığını hadi PAOK'a yükleyelim hadi yavrum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Doğru 1-2 kişi yapıyo

• quote:

quote:

quote:

Doğru 1-2 kişi yapıyo

Sen bakma hocam bunlara , 1-2 taraftarın yaptığını tüm takıma mâl edilemez vb. bunların hepsi avutma.

yunan taraftar gruplarının hepsi (Gate 4 , Gate 7 , Gate 13 , Süper3) bunların hepsi Türk düşmanıdır.

• 500 kere açıkladım PAOK taraftarını. Evet içlerinde ırkçılar var, şuanda sizin yaptığınız gibi ırkçı davranışları olan.

Tek şey söyleyeceğim, PAOK taraftarının τούρκος είναι ο μπαμπάς σας marşının anlamını öğrenin gelin. Tamam mı?
  • quote:

500 kere açıkladım PAOK taraftarını. Evet içlerinde ırkçılar var, şuanda sizin yaptığınız gibi ırkçı davranışları olan.

Tek şey söyleyeceğim, PAOK taraftarının τούρκος είναι ο μπαμπάς σας marşının anlamını öğrenin gelin. Tamam mı?

kaç saat uğraştın o yazıyı yazmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RokeTatar1 -- 30 Ağustos 2013; 19:52:53 >
  • quote:

quote:

500 kere açıkladım PAOK taraftarını. Evet içlerinde ırkçılar var, şuanda sizin yaptığınız gibi ırkçı davranışları olan.

kaç saat uğraştın o yazıyı yazmak için

Uğraşmadım hazır aldım internetten. Yunan alfabesi bilgisayarımda yok olsa yazarım. Marşın telaffuzu da Turkos ine o mpapas(babas) sas. (Tourkos eine o mpapas sas)

• Bu sene hep iyi transferler yaptık, takım gençleşti. Hepsi kiralık ama olsun.

Miroslav Stoch
    Tomas Necid
    Sotiris Ninis
  • UEFA'da L Grubu'nda; AZ Alkmaar, Shakter Karagany ve Maccabi Haifa ile eşleştik. Gruptan çıkmamıza kesin gözüyle bakıyorum, lider olmamız da bu form grafiği devam ederse çok yüksek ihtimal.

Ligde ilk 3 hafta sonunda;

1. Hafta PAOK 3-0 Xanthi
    2. Hafta Panaitolikos 2-0 PAOK
    3. Hafta PAOK 4-1 Panionios

sonuçlarıyla 3 haftada 6 puan toplayarak 3. sıradayız. 1. Olympiakos 3'te 3'le gidiyor yine.

Formumuz düşmezse bu sezon şampiyonluğu bayağı zorlarız. Stoch reyiz uçuruyor bizi.

MVP Stoch'a

• paok ne la olympiakos panathinaikos fanı olun bari
  • Arkadaslar S ve A eskiler bilir

Gecen yaz meslek itibariyle Atina'ya bagli Piraeus'taydim ve hala PAOK formasi alamadim

Forza OYPA 4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PAOK maçında Galatasaray'ımıza başarılar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.