Şimdi Ara

Most Wanted Vs Carbon ( Değerlendirme ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
17.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Most Wanted Vs Carbon ( Değerlendirme )

(En Son Oy Tarihi: 16.2.2022)
Giriş
  • grafiksel anlamda carbon daha iyi özellikle araba modelllemeri daha gerçekçi ama most wanted hem zevk bakımından hem de hız hissini alma bakımından bir adım önde diyebilirim
  • most wanted çok daha iyi bence..carbonda araba abartı parlıyor direk kapattım zaten reflectionı.most wanted'ta güneş falan parlıyodu daha iyidi yani grafikleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: combata

ikisininde birbirinden üstün özellikleri var ama genel olarak most wantedın artısı carbondan daha çok

Kesinlikle katılıyorum.Most Wanted'in grafikleri daha hoş , güzel geliyor banada.Asfaltın parlaması bile bir hoş MW'de
  • Bence carbon guzel olmus
  • EA Games gelen gideni aratır lafını çürütmüş bence "Carbon" daha başarılı...
  • bence carbon çünkü dirft var benim en çok sevdiğim yarış tipi
    oyunların bu kadar kısa olmasının sebebi her sene çıkartılması olabilir bence 2 günde bitti oyun...
  • tabiki carbon most wanted bitti ama bu daha guzel gibi çete fln daha çekici ve yenilikçi
  • Harita ,arabalar , araç tepkimeleri ve yarış türleri (drift dışında )
    gayet iyi olmuş.Helede 8 araç birden start almak eski özlediğim
    nfs starlarına götürdü beni.
    Oyun biraz hızlı bitmesine karşın most wantedtaki gibi uzun olup insanı sıkmıyor.
    Kesinlike EA undergrand işine başladığından beri en iyi işini yapmış.
  • İkiside değil serinin en iyi oyunu nfsIII hot pursuit bence. Nfs, undergraund serisi ile bambaşka bir oyun yapısına büründü ve benim gibi eski nfs hayranlarından eksi puan aldı o nedenle ben bu undergraund, most wandet ve carbon a pek alışamadım. Tek oynama nedenim merak ve oyunda bolca amerikan arabası olması en önemlisi de dodge viper olması onun dışında pek çekici bir oyun değil benim için. Test drive gelsin başka bir şey istemem valla.
  • Carbonun daha zevkli olmasında hem fikiriz. Beni şaşırtan şey bu kadar güzel bi oyunun grafikleri neden bi önceki serisinden düşük kalıyo değerlendirmede bunun üstüne zaten. Ama yorumlarınız çok açık ve net hepinize tşk. ederim paylaşımlarınız için.

Hepinize benden +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadirerenk -- 17 Kasım 2006; 22:24:24 >
  • Carbon forever
  • zevkinize hayran kaldım valla carbonun hangi grafiği most wanteddan iyimiş

lolipop gibi parlayan arabalarımı
    çok mat olan dünya detaylarımı
    halı gibi çok az çatlakları olan yollarımı

most wantedda ise gözümüzü alan güneş
    gerçekçi çatlakları ve parlamaları olan yolları
    geniş derinliği ile dünya detayları vardı
  • bence most wanted daha iyi hem kariyerde hemen bitmiyor bence değişilmez most wanted
  • quote:

Orjinalden alıntı: combata

zevkinize hayran kaldım valla carbonun hangi grafiği most wanteddan iyimiş

lolipop gibi parlayan arabalarımı
    çok mat olan dünya detaylarımı
    halı gibi çok az çatlakları olan yollarımı

most wantedda ise gözümüzü alan güneş
    gerçekçi çatlakları ve parlamaları olan yolları
    geniş derinliği ile dünya detayları vardı

İşte gözlemci kutluyorum arkadaşım seni
  • Aslında şöyle desek daha doğru olacak sanırım most wandet ta çevre grafikleri sanki daha iyi gibi carbona göre. Carbonda da araba modellemeleri most wandet a göre daha iyi ama tam olarak her yönüyle şu diğerinden iyi diyemiyorum maalesef.
  • Araba hızlanınca zaten motion blur'un etkisiyle ne çevre grafiği kalıyo ne bişey. Most Wanted da güzel değildi, Carbon da pek güzel olmamış ama ikisi arasından seçim yapacaksam, Carbon daha güzel derim.
  • Ben Most Wanted dan daha memnun um oyunu Most Wanted için kullanmak istiyorum :)
  • most wanted ın nesi güzeldi be. %40 tan sonra oynamak için silah zoru gerekiyordu. carbonun driftleri çok hoşuma gitti sardı beni baya. bence oynanabilirlik zevk grafikten çok daha önce gelirki carbonun grafikleri çokta kötü değil, ve drift bakımından u2 ile kıyas ettiğinize şaşıyorum arada çok fark var. carbonun driftleri haricinde %50 den sonra her yarışta polislerin yarışa burnunu sokması çok uyuz olmuş. ve ayrıcana carbona kötü deyip most wanted i beğenenler o zaman gidin u1 oynayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

bence carbon daha iyi

ayrıca biraz önce corvette ile oyunu tam bitirdim son dueli de yaptım oyundan attı

offffff
  • carbon + sı drift oda gercekten alısınca güsel... mostwanted tada sıkılmıordum yarıstıkca yarısasım geliodu gelicek arabayı heycanla bekliordum carbonda öle deil sıkıldıgım zaman lar oldu gerce tamam bitirdik ama mostwanted kadar zevk alamadım ... ha birden carbonda kendi modifiyeni yapabilmen cok güsel bi özellik yigidi öldür hakını yeme ;) ama sonra kararım MOSTWANTED
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.