Şimdi Ara

Most Wanted Vs Carbon ( Değerlendirme ) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
17.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Most Wanted Vs Carbon ( Değerlendirme )

(En Son Oy Tarihi: 16.2.2022)
Giriş
  • bence most wanted carbona beş çeker!most wanted'te sorun yok denecek kadar azdı ama carbona bakın herşeyi bir problem zaten mw.taki güneşin gözümü alması yeterdi beeee!!!!!
  • Benim oyum az farkla Most Wanted'a gidiyor.

Gece yarışları sux

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 20 Kasım 2006; 12:19:22 >
  • Need For Speed Carbon diyorum!!!
  • MW daha iyi. Ayrıca bu seriler bitsin artık. Her yeni oyunda gittikçe kaltite düşüyor.
  • bence mw çok daha iyi....
    carbon bitsin diye oynatıyor kendisini...canyonda son boss'u geçemiyorum zati
  • tabikede Most Wanted ......Yok bide Carbon mu olucakti.... MW super !!!
    CARBON
  • benimde oyum mw a gitti.
    aslında her ikisinin de ayrı güzellikleri var ama bilmiyorum mw taki tadı bir türlü alamadım. sonlarına doru alırım belki derken oyun bitti zaten ama her arabanın performansındaki fark açıkçası çok güzel olmuş. mesela önceki serilerde ilk araba ile son arabanın son son süratini ve hızlanmalarını eşit olması son derce saçmaydı.
    ayrıca carbonda sanki polisler süs olarak konulmuş. tüm oyun süresince 3 yıldız bile olmadı ayrıca konusu da bi o kadar garip olmuş carbonun. yani o mw daki razor(sanırım ismi buydu unutmuşum) arada bir arayıp konuşması bile beni gaza getirir ve hep onun altından arabamı almak isterdim
    sonuç itibariyle böyle bir oyunun 2 günde bitmesi bana biraz aceleye gelmiş gibi geldi. ve bu yüzden de oyum mw a gitti

• Yahu tamam MW hikeye yi anladik peki Carbonun ne yaa Bi kirmizi canta var ne oluyor yani biri aciklasin.CAREER KONUSU NE YAW?
  • kesinlikle most wanted ama ikisi arasında yoksa ikisinide salla

(benim favorim flatout 2)
  • Most Wanted'da en uyuz olduğum şey, güçlü arkadan itişli bir arabayla kalkış yapmanın işkence olmasıydı. Gaz veriyorum araba boşta patinaja düşüyo, gazı kesiyorum bu sefer fren yapıp duruyo. Ey allahım kaç defa polislerin yanında kalkış yapamayıp tutuklandım hatırlamıyorum. Carbonda bu daha iyi.

Ayrıca Carbonda grafiklerin akıcılığı çok daha iyi ki bu da benim için büyük bir artı.

Birde gündüz yarışlarınada pek ısınamamıştım. Yarış dediğin gece olur, ne o öyle patronun arabasını yıkatmaya götürmüşümde arada gazlıyorum gibi

Ama Most Wanted oyun konusu ve uzunluğu açısından Carbona beş basar. 10 saat gibi bir sürede bitiyor Carbon ve tekrar oynadığım bölüm sayısı 10'u geçmez. Corvette aldıktan sonra zaten 2. vitesten sonra birdaha karşılaşmıyoduk gençlerle

Son olarak dün dündür bugün bugündür, oyum CARBON'a.

• u1 deki tampon kamerasında araba hızlandıkça görüntünün sallanması olayının verdiği haz yeter bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahadirerenk

quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

MW'yi tercih ederim... Açıkçası MW'yide pek beğenmem... Neon olmadığı zaman işin zevki kalmıyo o yüzden NFSU2'yi çok severim... Ama Carbon hoşuma gitmedi... Drift'ler çok kötü olmuş :S

Katılıyorum Corvette le bi drift yapmayı deneyin saçma span savruluyo araba.

Supra ile de aynı sorun var ^^ Drift'leri yapmıyorum zaten PS2'de oynuyorum oyunu... PC'nin bozuk olması beni PS2'ye bağladı ^^
  • MW efsane Gunesin guzumu almasi bile bi baskaydi
    edit:Bu yuzden cook yaris keybettim
    FOREVER MOST WANTED

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 21 Kasım 2006; 12:50:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freddy Krueger

MW daha iyi. Ayrıca bu seriler bitsin artık. Her yeni oyunda gittikçe kaltite düşüyor.

Aynı fikirdeyim artık boss lara ulaşmak için basit yarışlar yapmak baymaya başladı Mw da bitmesi gerekiyodu tmm arabayı hayal gücümüzle tune yapmak güzel bişey ama bi yere kadar baydı artık aynı şeyleri tkrrlamak çok sıktı beni açıkcası bitirdikten sonra hiç oynamadım Carbon u gidişat hep aynı tek farkı arabalar ben Carbona değil Ea Games e

• ya arkadaşlar most wanted tam bir fiyaskoydu hiçbir beklentimi karşılamadı bir kere oyunun geçtiği mevsim insanı oynamaktan soğutuyor çok kasvetli bence oyun yazın miami sahillerinde fln geçmeliydi daha hoş olurdu nese ondan sonra oyunda drift yarışı yoktu ve sırf otomobiller var çok sıkıcı neyse bence en güzeli nfs undgrnd 1 ve 2
  • Most Wanted önce yuppi
  • dragsız nfs olmamalıydı. tamam canyonlar iyi olmuş ama draglarda olmalıydı...
  • most wanted tabiki..

çünki diğerini oynayamadım daha...
  • most wanted tabii ki.
    en büyük nedenlerden biri mw deki EA bebeği josie maran.

bu hatun kişiyi mw ile tanısak da aslında kendisi pek çok filmde bize göz kırptı. van helsing, the aviatör gibi. buraya başka fotoğrafını da eklemek isterdim ama site adabına uygun fotoğrafını bulamadım, hep çıplak geziyor bu baby
    ben carbondaki kızları beğenmedim

EA nın tekrar gece yarışlarına dönmesi beni gıcık etti. gece yarışını sevmiyorum. ayrıca carbondaki grafikler resmen kötü. mw çok daha iyiydi. arabalar neredeyse gerçek gibiydi. carbon da draft var ama , bu da onun hanesine bir artı.
    daha kötü grafiklere rağmen daha kastıran bir oyun olmuş.
    ama yine de kötü diyemem carbon için, iyi hem de oldukça iyi bir oyun.

EA nın hep yaptığı iş bu, nfs serileri, fifa, nba serileri hep birbirini tekrar eden oyunlar. nfs serisinde şu eski tozlu yollara dönseler iyi olur, yani deniz kenarında, ormanların içinde filan yarışırdık eskiden. şehir yarışları baymaya başladı gerçekten....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buffalo -- 23 Kasım 2006; 10:55:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ARone

benimde oyum mw a gitti.
    aslında her ikisinin de ayrı güzellikleri var ama bilmiyorum mw taki tadı bir türlü alamadım. sonlarına doru alırım belki derken oyun bitti zaten ama her arabanın performansındaki fark açıkçası çok güzel olmuş. mesela önceki serilerde ilk araba ile son arabanın son son süratini ve hızlanmalarını eşit olması son derce saçmaydı.
    ayrıca carbonda sanki polisler süs olarak konulmuş. tüm oyun süresince 3 yıldız bile olmadı ayrıca konusu da bi o kadar garip olmuş carbonun. yani o mw daki razor(sanırım ismi buydu unutmuşum) arada bir arayıp konuşması bile beni gaza getirir ve hep onun altından arabamı almak isterdim
    sonuç itibariyle böyle bir oyunun 2 günde bitmesi bana biraz aceleye gelmiş gibi geldi. ve bu yüzden de oyum mw a gitti

aynen ben de oyunun aceleye geldiğini düşünüyorum son adama geldiğimde lütfen oyun bitmesin bitemez bu kadar kısa sürede dedim içimden ama maalesf oyun bitti..Tuning ve canyon dışında yenilik göremedim ben..Ayrıca polisler gerçekten dediğin gibi 3yıldız olmadı bende de..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.