Şimdi Ara

Most Wanted Vs Carbon ( Değerlendirme ) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
17.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

Most Wanted Vs Carbon ( Değerlendirme )

(En Son Oy Tarihi: 16.2.2022)
Giriş
  • bu ankettende anlaşılacağı gibi carbon tam bir fiyasko çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigsoldier

bu ankettende anlaşılacağı gibi carbon tam bir fiyasko çıktı

Aynen
  • Carbon'da kontrolleri beğenmedim ben birde geceye dönüş olmuş yine.
    Oysaki ben Carbon çıkmadan önce muhtemelen hem gece hem gündüz olur diye düşünmüştüm ki Most Wanted'da havanın bulutlanması vs. gibi olaylar vardı.

Ayrıca Carbon fazla bir grafik farkı olmamasına rağmen (Most Wanted'a göre) sistemi sömürüyor.

Buna ek olarak Carbon'un kariyer modunu bitirdim ama toplamda 3-4 kere polis kovaladı ve bu bolislerden 1dk'dan daha kısa bir sürede kurtuldum.

Bence Most Wanted'daki polisten kaçma olayı mükemmeldi. Gerçi onda da drift yoktu ama... Aslında ikisinin de yoğun olduğu bir oyun yapsalarmış...

• quote:

Orjinalden alıntı: koksalsoy

most wanted tabii ki.
    en büyük nedenlerden biri mw deki EA bebeği josie maran.

bulabildiğim adaplılarından...

Bu da Emmanuelle Vaugier... (Carbon'un güzeli)
    Ama ben yine de oylamada Most Wanted'ı seçtim.

• Şu bi gerçekki most wanted carbondan sonra çıkmış olsaydı böyle bir anketin açılmasına bile gerek kalmazdı açılsa bile açık ara most wanted önde giderdi.Carbonun bu kadar oy toplamasının sebebi ise most wanteddan daha sonra çıktığı için ama alakası yok.
  • Emmanuelle isimden kazanıyo gibi görünsede () ben josie diyorum. bu durumda most wanted fikrim devam ediyo....

quote:

Orjinalden alıntı: Doobly

quote:

Orjinalden alıntı: koksalsoy

most wanted tabii ki.
    en büyük nedenlerden biri mw deki EA bebeği josie maran.

bulabildiğim adaplılarından...

Bu da Emmanuelle Vaugier... (Carbon'un güzeli)
    Ama ben yine de oylamada Most Wanted'ı seçtim.

• Carbonun sadece arabaları iyi.Mw nin hepsi iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahadirerenk

Arkadaşlar gerçekten birazda olsa EA Games beni hayal kırıklığına uğrattı. Çünkü Carbondan beklediğim sadelik ve grafik görüntüsü açıkcası beni tatmin edemedi. Most Wanted ' da ( skyline hariç ) gerçekten gerek grafikler olsun gerek sadelik olsun gerek hızı playerlara iyi bi şekilde yansıtma olsun çok güzel bir oynanış ve grafik motoruna sahipti. Carbon da oynanış zevkli ona bi lafım yok hatta clasic arabaları koymaları çok hoş bi düşünce. Sadece grafiksel olarak birazcık Most Wanted dan ezik kaldı. Full performance da oynuyorum Carbon u banamısın demiyo özelliklede o shadders olayı tamamen bozmuş açıkcası ben kapatıyorum araba gereksiz parlamalara giriyo. Sizinle paylaşmak istedim sizce bu 2 güzel oyun arasında nasıl bi değerlendirme yapılır. Buyrun tartışalım.... Saygılarr...

sonuna kadar Most Wanted... Mia yeter be

• most wanted oynanabilirlik ve kontroller yüzünden iyiydi.modifiye sınırlaması kötüydü.carbon modifiye iyi oyun kötü.carbon da en uyuz olay ise polise arka çamurluğundan kenara doğru ittinmi araç kımıldamıyor bile en uyuz olduğum şey bu.bu yüzden polis peşine bir takıldımı 10 dakika kurtulamıyorsun.polis için tuzakta çok az.mw'da polise dokundunmu 50 takla atardı.carbonda mübarek çarpsanda birşey olmuyor.

aslında nfs bir sonraki seride underground1 deki görüntü akıcılığı underground2'deki modifiye most wanted'daki polis kovalamacası ve carbondaki mod parçaları üzerinde oynama imkanı gibi özellikleri bir oyunda toplasa o zaman oyumu veririm.ama şu an benim için forever underground1

• most wanted
  • Fazla soze gerek yok
    Gordunuz gibi FOREVER MW !!!!

• Carbon yeni olabilir ama geçende bir arkadaşta gördüm onun fx 5200 ünde aldığı grafikler most wantedda benim 7600GS sonicle aldıklarımdan daha bile iyidi sanki yani diyeceğim most wanted grafik olarak daha üstün ve oyun daha zevkki ve uzundu.

Ama underground keyfini hiçbiri vermez
  • Bence Carbon, MW'ye göre daha iyi.
  • carbondaki modifiye ayarları çok güzel olmuş bence ve bütün arabalar max hıza ulaşamıyor daha gerçekci olmuş mountain bluru açınca biraz hız yaptıktan sonra yolu göremiyosun çok kötü olmuş dragı kaldırmaları çok kötü olmuş ama drift ve canyon çok güzel olmuş oyunu gece yapmışlar bana göre daha güzel polis olayına gelince polislerden kaçmak çok zevkliydi mw de bunda o zevki tadamıyorsun carbonda careeri full bitiriyorsun ama bütün parçalar ve arbalar açık olmuyor illa challenge series i bitirmek gerekiyor mw de eski arabalar yoktu bunu sevmemiştim
    yalnız mw deki o güneş parlaması çok hoştu birde mw de razoru zırt bırt görünce m3gtr yi almak için daha beter hırslanıyordum sanırım mw den sıkıldığımdan mıdır nedir carbona verdim

fakat mw deki polisler,grafikler,careerin uzunluğu,arabaları güzel aktarmaları,carbondaki gibi career bittikten sonra parçaların açık olmaması ve kontrollerin daha kolay olmasından dolayı(bana göre) mw yi tercih ederim
    caronda arabalar hakkaten çok parlıyor ve takometre çok kötü olmuş:D carbonun careeri sıkmıyor ama yaklaşık 6 st lik bir uzunluğu var ve bu çok kısa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 6 Aralık 2006; 20:35:08 >

• tabiki most wanted
  • carbon daki hikayeyi bilen varmı pek bişi anlamadım bi para var çalınıo polisler var felan şehirden kaçıoz anlayan bilen varsa bi zahmet....noolur
  • Carbounun hkayesi ne biçim ya mw nin daha güzeldi
  • Emmanuelle Vaugier çok daha güzel.E haliylede carbon daha güzel oluyor böylelikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuchan -- 6 Aralık 2006; 17:49:32 >
  • Ben de MW diyorum. Carbon biz modifiyecilerin efsane diye nitelendirdiği bazı arabaları geri getirmekte akılcı davranmış (skyline, 350z, 240sx vs ) drifti de geri getirmeye çalışmış ama becerememiş. çok kolay olmuş drift. Normlade sağ yöne drift yaparken direksiyonu da sağa yapmayız. sağa dönmek için arabayı kaydırıp sola çeviririz direksiyonu ama bunda öle diil.. oyun drifte yardım ediyor. Shader'ı "high" yapsan oyuncak gibi oluyo oyun, kapatsan canyon yarışlarında yol zor seçiliyo. Oyun hemen bitiyo ve bitirdikten sonra daha oynayası gelmiyo insanın. Autosculpt (amerikan arabaları ile birlikte en büyük artısı) ve yeni bazı aftermarket parçalar eksikleri kapatmakta yetersiz. Scout olan crew member hepimizden daha ii yarışıyo, drafter her zaman sizden daha hızlı olabiliyo. blocker tam bir sığır öne geçirdinmi yandın. çok sevdiğim bazı arabalar sadece quıck race de açıldı (eclipse gsx, lexus{lexus için online tecrübe gerekiyomuş , ya neden yaaa}...) modifiye etmek için ordan burdan bazı programlar indircende, hexlerle uraşcanda...... ohooo ooo. reward kartların istekleri de genelde çok saçma.
    Bunların haricinde ,,,yaw şu oyunlarda arabanın içini yapın artık be kardeşim. Yani illede "Test drive unlimited" ı mı beklicez.
    carbonun bence en büyük artısı surround ses desteği olmuş. yani heleşükür. onunda oyun bittikten sonra pek bi amacı kalmıyo zati. bu arada palmont city , rocport dan oldukça küçük geldi bana.
    Oyun madem gece geçiyo, neonlar nerde yaww.. özledik valla.
    carbon bi deişiklik oldu sadece benim için , mostwanted a devam. Selametle

• Ya bırak ne Carbon u yaa.. MW ta güneş gözümü yakardı, hız yaptığım zaman ayak parmaklarımı sıkardım hissedip... Ayrıca bu drift ne böyle tek kelmieyle rezalet... Tek oynama sebebim '67 Mustang ... Bi dün akşam oynadım %50deyim ve hala modifiyesiz araçlayım, bu nası oyun?! açıcası beni tatmin etmedi arkadaşlar, MW taki zevki alamıyorum, tek güzel yani amerikan kası diye anılan efsanelere yer vermişler bnce o çok iyi olmuş...

Şahsen %50ye geldim, buraya kadar bnden tavsiye ilk arabanıza dokunmayın bile Dodge Charger açılsın onu alın, bi de blocker alın yanınıza, modifiye etmeye bile gerek yok oyun gayet basit... Şu anda charger ımda sadece nitro var o da polislerden kaçarken kullanmak için...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.