Şimdi Ara

Most Wanted Vs Carbon ( Değerlendirme ) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
17.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

Most Wanted Vs Carbon ( Değerlendirme )

(En Son Oy Tarihi: 16.2.2022)
Giriş
  • Sonunda Carbona dayanamadim ikide bir masa ustune atiyor ,save etmiyor Career berbat,, bende sildim MW yukledim sizde ole yapin
  • bence carbon nedeni çok küçükte olsa yenilikleri
  • Bence olay hikayede bitiyo cabonda o kadar sürükleyici değil hikaye mw de ise bir intikam duygusuyla yapılan yarışlar vardı alıp götürüyodu.carbona güzel bi hikaye uydursalardı sürükleyici olurdu kız yok bişi yoksewgilini fln elinden alsalardı bundada keşke
  • Carbon biraz daha zevkli !
  • Carbonun konusu ne !!??
  • oyundan hiç zevk almadım herşey hemen gekişti.çok sinirim bozulu yaaaa
  • most wanted bile bundan iyidir gene . bu nasıl bir şeyse artık. 2 günde bitti nasıl dertse artık.bu oyunu alacaklara 1 daha düşünmelerini tavsiye edlir...

bide bu oyun çabucak bitti yaw olmazki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiko273 -- 23 Aralık 2006; 23:53:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiko273

most wanted bile bundan iyidir gene . bu nasıl bir şeyse artık. 2 günde bitti nasıl dertse artık.bu oyunu alacaklara 1 daha düşünmelerini tavsiye edlir...

12 saatte bitti oyun hakkaten çok iğrençççti carbon

• hadi artik yeni NFS cikti mi ??
  • Arkadaşlar most wanted 2. cd deki part 14 açamıyorum veri hatası veriyoo ne yapabilirim yüklüyemiyorum oyunu...
  • MW onde
  • Tabi ki de NFS 9: Most Wanted. NFS 10: Carbon'u 1 Kasım'a yetiştirebilmek için her şeyi NFS 9: Most Wanted'dan (ç)aldılar (polislerden tut yarış türlerine, uçuş kamerasına kadar her şey çalıntı), üstelik Nvidia kartlar için optimizasyon yapmadılar, Nvidia kartların başarımı yerlerde süründü. Ayrıca NFS 10: Carbon'u NFS 9: Most Wanted'ı yapan ekip değil, yeni bir ekip hazırlamış. Bunun sonucunda NFS 10: Carbon deneyimsiz ellerden çıkmış ve bu da NFS 10: Carbon'un başarısızlığındaki en büyük rolü üstlenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 27 Mayıs 2007; 20:01:58 >
  • C şıkkı al birinivur ötekine
  • Most wantedda polis çok abartılmıştı , carbon daha iyi bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2e3a

quote:

Orjinalden alıntı: fiko273

most wanted bile bundan iyidir gene . bu nasıl bir şeyse artık. 2 günde bitti nasıl dertse artık.bu oyunu alacaklara 1 daha düşünmelerini tavsiye edlir...

12 saatte bitti oyun hakkaten çok iğrençççti carbon

sadece bossları geçerek oyunu bitirmek en fazla 4 saat.yani yeterli sayıda yarış geçerek bitirmek

• Most Wanted Da Aşırı Hırs VArdır.O yüzden Most Wanted...
  • most wandet carbonda cok cok daha iyi
  • bencede most wanted daha iii ama carbonda o grafikler o yarışlar o polislerin fazlalığı fln olsa yani karışımı işi bitirirler işte carbonun en gzl yönü mucsle car ları eklemişler o spr offf
  • Most Wanteed
    Sabahlara kadar oynamistim (Razoru gecebilmek icin cook zordu yaw

BMW Carbonun Careerinde BMW yoktu

ahh ahh MOST WANTED (Carieri 5 ayda bitirdim cook zordu yaa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 27 Mayıs 2007; 22:25:46 >

• Most Wanted
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.