Şimdi Ara

Most Wanted Vs Carbon ( Değerlendirme ) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
17.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

Most Wanted Vs Carbon ( Değerlendirme )

(En Son Oy Tarihi: 16.2.2022)
Giriş
  • bence carbon most wanted ın gece versiyonu dersek yalan olmaz...hemen hemen aynı ama oynanış yönünden most wanted diyorum...mw da 15 tane boss varken carbonda 4 tane var haliyle carbon daha kısa sürdü...most wanted da her bosu yendikçe heyecanım katlanırdı ama açıkcası ben bu hisleri(2 günde bitirdiğim için mi bilmiyorum) carbonda yaşamadım.bitek dariusla kapışırken coştum biraz

şimdi gelelim carbonun olumlu yönlerine...araçların tier ve tuner muscle exotic sınıflandırması gayet mantıklı ve hoş olmuş ve...performance upgrade lerinin değişik yapılandırılabilmesi vinly ler ve de canyonlar ile oyun adeta taçlandırılmış...ve oyunun en en en sevdiğim bölümü ise drift tekniğinin değişmesi oldu şimdi gerçekten de drift oynamak çok eğlenceli oluyor...

bence carbon çok az farkla daha iyi ama yine söylüyorum maalesef carbon gerek grafikler olsun gerekse oynanış olsun beni hayal kırıklığına uğrattı...daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum

Hepinize İyi Eğlenceler...

• NFS CARBON
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

NFS CARBON
  • arkadaşlar bazlıarı mw bazılar carbon diyo bunun asıl nedeni şu mw diyelerin bilgisayarında mw carbon diyenlerin bilgisayarında carbon olduğu için bu arada mw manyak:D
  • most wanted herşeyiyle carbona fark atar
  • herşeyiyle MW tabiki.tek eksiği modifiyenin biraz kısıtlı olması.yeni seride inşllh MW grafik stiline geri dönerlr ve artık bmw M serisi istiorum!!!
  • ya bence en iyisi carbon neden derseniz şu özelliklerinden dolayı

1.canyon
    2.drıft
    3.rakiplen canyonda yarışma aradaki metre farkı
    4.bölge
    5.crew sistemi böylece kısayollar seni geçmek isteyenin arabasının önünü kesmek ve arabanı hızlandırmak
    6.yol tutumu
    7.hız

daha varda aklıma gelmiyor ama tabiki kötü yanlarıda var

1.şehir canlı değil
    2.yarışları her zaman akşam yapıyoz ve şehir her zaman karanlık
    3.driftlerde tek başınasın
    4.ve araba seçenekleri kısıtlı
    5.bmw yok
    6.grafik iyi değil
    7.fazla hız yapmıyor

ama most wantedi oynamadım o nasıl bakalım görücez inşallah iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-R -- 7 Haziran 2007; 16:14:34 >
  • Forza CARBON
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

Emmanuelle Vaugier çok daha güzel.E haliylede carbon daha güzel oluyor böylelikle.

beyler saçmalamayalım hiç kız güzel diye oyunda güzel olurmuya heyacana bakıcaksın hıza adrenasline nitroya oyüzde bende artık mw diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: combata

zevkinize hayran kaldım valla carbonun hangi grafiği most wanteddan iyimiş

lolipop gibi parlayan arabalarımı
    çok mat olan dünya detaylarımı
    halı gibi çok az çatlakları olan yollarımı

most wantedda ise gözümüzü alan güneş
    gerçekçi çatlakları ve parlamaları olan yolları
    geniş derinliği ile dünya detayları vardı

Katılmıyorum elbet sevenler bi güzelliğini bulmuşlardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

Most Wanteed
    Sabahlara kadar oynamistim (Razoru gecebilmek icin cook zordu yaw
    />

BMW Carbonun Careerinde BMW yoktu

ahh ahh MOST WANTED (Carieri 5 ayda bitirdim cook zordu yaa)

Arkadaşım Carbonun başını dikkatlice oyna o zaman Most Wanted daki M3 ü görürsün nasıl BMW yoq yaa

• Cardon da güzel oyun ama çok yapay giden bir şeyler var yani.Bir de yansımaları abarttıkları için ışığın yanından geçerken frame frame uzaklaşıyor.(Ki bu benim hiç hoşuma gitmedi)Most Wanted da heyecanlı kovalamacalar oluyordu. Neyse Pro Street ten sonra yine kovalamalı oyun geliyor.Bu arada ben Pro Street'i pek beğenmedim.(PS 3 görüntüleri itibarı ile,sokak görmek isterdim.MW ye verdim oyumu.
  • NFS :Most Wanted TabikiHer yönü ile daha iyi...
  • MW: TABİKİ HERŞEYİYLEN ÇOK GÜZEL
  • quote:

Orjinalden alıntı: onuryilmaz01992

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

Most Wanteed
    Sabahlara kadar oynamistim (Razoru gecebilmek icin cook zordu yaw
    />

BMW Carbonun Careerinde BMW yoktu

ahh ahh MOST WANTED (Carieri 5 ayda bitirdim cook zordu yaa)

Arkadaşım Carbonun başını dikkatlice oyna o zaman Most Wanted daki M3 ü görürsün nasıl BMW yoq yaa

YOK YANİ ARABACIDA YOK BEN BUNU DİYİYORUM AMA İLK BAŞTADA HIZ YAPARKEN KARŞIMIZA ÇIKIYOR TIPKI BU

• quote:

Orjinalden alıntı: öyse

YOK YANİ ARABACIDA YOK BEN BUNU DİYİYORUM AMA İLK BAŞTADA HIZ YAPARKEN KARŞIMIZA ÇIKIYOR TIPKI BU

m3 most wantedda da arabacıda yoktuki belli bir kademeyi geçtikten sonra kendisi veriyordu arabayı.

ayrıca carbondada var m3 bizzat sürmüşlüğüm varBelli bir polis seviyesinden sonra ve birkaç şey sonra carbonda da m3 ü veriyorlardı

• carbon daha iyi most wandet cok sacmalamislar arabanin lastik patliyinca hemen duruyor oyunun en kotu arabasi en iyisini geciyor cok sacma
  • kasımda nfs pro street geliyormuş ben bi türlü karar veremedim ikisinden birini almak istiyorum grafik kartım 256 bununla carbon vea most wanted oynanırmı ikisinide oynayan biri hangisinin daha güzel olduğunu söyleyebilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRLoRd

carbon daha iyi most wandet cok sacmalamislar arabanin lastik patliyinca hemen duruyor oyunun en kotu arabasi en iyisini geciyor cok sacma

ama motora bağlı arabanın geçmesi eğer motor iyise geçer ve vites manualse
  • bence most wanted

birde birkac soru sorcm

o aracı basta kaptırmamak mumkun degilmi ya cok denedim bi turlu olmuyo

gostergeyi kilometre cinsinden nasıl yapıyoruz.birde booslardan arabayı nasıl alıyoruz her boss vermiyor sanırım.sonra birde bu oyunun internet cafede altyazılı gordum (ingilizce olarak) evde bn bi turlu ayarlanda bulamadm bnde altyazı flan yok.

birde eger bir bilen varsa oyunu ayrıntılı bir sekilde anlatabilirmi...konusu flan ne.cok sey istedim biliyorum ama cevaplarsanız sevinirm :D

tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.