Şimdi Ara

Most Wanted Vs Carbon ( Değerlendirme ) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
17.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

Most Wanted Vs Carbon ( Değerlendirme )

(En Son Oy Tarihi: 16.2.2022)
Giriş
  • yüklerken %33 de böle bi hata verdi SOUND\SPEECH\copspeech.big bunu transfer ederken problem meydana gelmiş ne yapabilirim acaba...
  • nfs serisinin en güzeli Most Wanted Carbon daha sora çıkmasına rağmen under grand 2 den bile kötüydü
  • canyon düel yarışarı yeter demiş bi arkadaş canyon düelolarını yaparken hele dariusda acayip zorlandım oyunu bi günde bitirdim ama 1 saat aldı dariusu geçmek çünkü kenji angie ve wolfu da geçmek lazım hem canyonda hem şehirde bence most wanted tabikide
  • most wanted > carbon
    carbondaki görüntüyü ve de canyon yarışlarını most wanted' a eklesinler tadından yenmez.
  • yorumsuz most wanted
  • carbonun hikayesi daha iyi geliyor bana ben bu açıdan oyumu carbona verdim
  • carbon tabikide canyon yarışı ve modifiyesi yeter
  • arkadaşa katılıyorum most wanted sıkıyor ama carbon sıkmıyor çünkü efektler güzel
  • most wanted
  • kesinlikle most wanted
  • Aralarında bir karşılaştırma yapmak gerekirse :

-Carbonun grafikleri most wanteda göre çok daha kötü.
    -Carbonda drag yok, most wantedda drift yok. Böyle saçma sapan şeyler yapcaklarına ikisini de koyabilirlerdi.
    -Seride bir gündüz bir gece yapılması da ayrı bir saçmalık. most wanted gündüzdü, carbon geceydi, pro street yine gündüz olacak.
    -carbonun soundtrack parçalarında boşuna para vermiş EA, çünkü neredeyse hiç dinleyemiyoruz, free roam ve checkpoint yarışları dışında, zaten 5 para etmez parçalardı.
    -carbonun konusu most wanteda göre çok daha zayıftı ve ingilizce bilmeyenler tarafından hiç anlaşılmadı. most wantedda en azından videolardan az çok olayı anlayabiliyorduk.
    -carbonun career modu most wantedın yarısı kadar bile edemez. 15 bossluk bir oyundan sonra 4 boss çok saçma. polis görevleri de çıkarılınca iyice kısalmış

carbonun iyi yönleri de var tabiki
    -öncelikle canyon yarışları acayip zevkli, bazen sinir bozucu olsa da değişik bişi olmuş.
    -arabaları sınıflandırmaları iyi bir fikir.
    -modifiye olarak most wanteddan çok üstün, özellikle autosculpt..
    -challenge series'ler bence most wanteddan daha güzel, most wanteddaki görevler careerda yaptıklarımızın aynısıydı resmen..

Bu sonuçlara göre most wanted, carbondan çok daha iyi bence..

• Grafik-ses > Most Wanted

Eğlence > Carbon

• MW
  • carbon 'da;
    muscle, speed vs gibi 3 türden birini seçiyorduk yani paramız yetse de her istediğimizi alamıyorduk.
    drag yok
    arabaların üstü jelatin kaplı sanki, grafikler olmamış.
    oyunda yardımcılar olması kötü, zaten oyun kısa, bi de yardımcılar var pff
    polis kovalamıyor fazla, mw'dayken sırf bariyer yapan corvette'lere vurmak için bıkmadan 4.-5. seviye aranmaya gelirdim. hoşuma giderdi.. mw'da daha özgür sürüyorduk sanki..

işin özü: Most Wanted>Underground serisi>Carbon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzuncu -- 28 Mart 2008; 7:24:20 >
  • Carbon daha tazedur
  • Most Wanted de geniş otobanlarda, M3 Gtr ile süratli bir şekilde polislerden kaçmak gibisi var mı ?

Most Wanted,Carbondan da,Pro Street den de daha sağlam oyun bana göre tabi...
  • Bu ilgili konuyu yeni gördüm. neyse diğer konuyada yazdım zaten... Daha yenilerde bakabildiğim Most Wanted tek kötü yanı detaysız sönük kalmış grafikler çevre modellemeleri efektleri bunlar gerçekçi yarış hissini vermekten çok uzak. Çıktığı yıllarda belki iyidir ama günümüzde bu grafiklerle hiç iyi durmuyor... Son oyun ProStreet işte bu anlamda grafikler çevre detayları efektler tam dört dörtlük yakışmış bir yarış oyununa. Ama sadece bu başkada iyi tarafını görmedik diyenler çoğunlukta. NFS oyuncuları bu son oyunu yerden yere vurmuş...
  • yok bence o kadar da değil, most wanted>pro street>underground serisi>carbon,
  • ea nın cıkardı bu serıde bence en ıyısı most wanted.finalı harıka polıs kosturmacası serbest surus modu vs. pro street kadar kotu bır oyunu nasıl becerdılerde cıkardılar walla helal olsun.ea nın bu tarz oyunları aynı impreza gibi.yenılestıkce kotulesıyor
  • cabonu oynamadım henuz ama most wanted daha iyi kanımca. carbon biraz janjanlısı olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.