ben most wantedi daha oynamadığım için bilmiyorum ama carbon yüklü ve bben carbon diyorum
Keşke carbondak klasiklerii mostwanteda koysalardı.... Ama neyse PRO STREET çıkıyor... hayalleriminde ötesinde bu oyun....
most wanted carbonun eline su bile dökemez
ya tabiki de carbon ama kariyer cok cabuk bitio.3 günde bitirdim
Başta carbon daha iyidir sanıyordum.Ama carbondaki catch-up programını ögrendikten sonra most wantedin daha iyi olduguna karar verdim.Carbona denecek laf yok.Carbon için şu terimi kullanmak yeterli.REZALETTE SON MODA!
Herkesin zevki farklı.Bende Most Wanted ve Carbonu oynadım.Hatta Carbonu PS3 te oynadım.Carbonda farklı yarışlar ve gece yarışları farklı ve hoş fakat Most Wanted daha çok hoşuma gidiyor.En başta iki oyun arasında optimizasyon farkı var.Most Wanted daha iyi bir optimizasyon ve hıza sahipken Carbon PS3 gibi bir sistemde bile aracı sürerken daha takıntılı gidiyor.Gece Etraf pek gözükmüyor.Most Wanted ise aydınlık gündüz.Bütün bunların sonucunda Most Wanted ı tercih ediyorum.
bence most wanted her yonden nfs serisinin şu an için en iyi oyunu..........
carbon diorum ben
ben most wanted diyorum. senaryodaki heyecan hiçbir seride yok. yalnız acil bir yardıma ihtiyacım var. realmanagertechnology@msn.com a mesaj atarsanız sevinirim. lütfen
ben most wantedı beğenmedim doğrusu carbonu pek oynamadım ama daha güzel gibi sanki
Carbon kısa ama sırf o Canyon da yapılan driftler beni hasta ediyo..Şunuda eklicem oynarken insana en çok adrenalin hissettiren tür Drift. Most Wanted da drift olsaymış gelmiş geçmiş en güzel NFS oyunu olabilirmiş.Most wanted ın en eksi yanı drift Carbonda ise o karanlık efektleri gerçekten muhteşem
bence carbon çünkü gece oynamayı severim sonra carbonun modifiyesi mw den çok daha üstün bence özellikle vinly ler hiç bi nfs de böyle bişey yoktu şimdiye kadar istediğin yere istediğin boyut ..... sonra autosculpt ondan sonra klasik arabalar mükemmel olmuş süper bi düşünce bence onları koymaları
ama mw nin grafikleri daha güzel bunu kabul ediom çevre detayları falan hızı hissettirme bunlara katılıom ama carbon daha ii bence ben modifiye hastası olduğum için bana öle gelio belki de bilmiom
Şahsen grafikleri ve verdiği zevk bakımından most wanted carbondan çok daha iyi.
most wanted daki hava carbonda yok, carbondaki araçlar ve modifiye most wanted da yok yani cevap undergroundlar
quote:
Orjinalden alıntı: dikmenibo
most wanted daki hava carbonda yok, carbondaki araçlar ve modifiye most wanted da yok yani cevap undergroundlar
iyi bi cevap bence de Underground'lardaki modifiye ne Most Wanted'da ne de Carbon'da var... ama ikisi arasında Most Wanted derim... Carbon resmen oyuncuları oyalamak için çıkarılmış bence... arkadan ProStreet'i geliştiriyolardı sanırım... bence Most Wanted, Carbon'dan daha iyidi... Carbon'un Career 2-3 günde bitti :(:(:(
u1 i bitirmek normal şekilde 1 hafta sürüyordu, u2 1 hafta bile sürmüyodu career bitirmek, most wanted polisler yüzünden uzuyodu, carbonda o da yoktu, dediğin gibi 2-3 günde bitti
Carbon modifiye bakımından MW yi geçiyor.Ayrıca yarışta 4 yerine 8 arabanın olmasıda güzel bir olay.Fakat digerki crewlerden 4 araba gelirken biz maximum 2 arabayla yarışa giriyoruz.Bu biraz saçma olmuş.
Polisler geri plana atılmış yani daha özgürüz.1. yıldızdaysanız 2. yıldıza çıkarana kadar canınız çıkıyor.
Oyunu hemen bitirebilirsiniz.Bir bölgede her 2 yarışı kazandıgınızda o bölge sizin oluyor.Her ana klanında 5 bölgesi var.Hepsini aldıgnızda klan başıyla vs yapıyorsunuz.4 tanede ana klan mevcut.Tabi sizede farklı klandan saldırı gelebiliyor.
Yarışlar sadece gece yapılıyor.MWde ise bu şekilde degil.Hem gece hem gündüz yapılıyor.
Ayrıca oyunda kullanılan ara videolardaki oyuncuların kim olduklarının bana göre hiçbir önemi yoktur.Ara video olsun bana yeter.Tabi bu benim görüşüm.
Şehir daha kötü dizayn edilmiş.Mw de ise harika bir şehir var.Tam yarışlara uygun bir yer.
Carbonda drag yok.Onun yerine canyon eklemişler.Canyon modunu acayip sevdim.Gayet güzel olmuş.Yanlız orada da bir sorun var.Karşı taraf sizi kolaylıkla asagı ittirebiliyor.Fakat siz onu ittiremiyorsunuz.Mubarek aracı tank gibi.Aynı şey polis jeeplerinde de bulunuyor.
Boss yarışı dendiginde ödünüz kopuyor.Fakat yarısa girdiginizde basit oldugunu farkediyorsunuz.MW deki gibi degil.Yarışlar gayet basit.Ayrıca ketcap programıda bulunuyor onlarda.Bu programı önceki yazılarımda açıklamıştım.Fakat buna ragmen bizi geçemiyor.Ancak canyonda biraz zorluyor.
Oyunu bitirdiginizde herşey bitti sanıyorsunuz fakat öyle degil.Sizi zorlayacak daha birsürü saçma görev var.Neymiş garajını arabayla doldur.Pesine polis tak.Bunun gibi saçma görevler!
Bu söylediklerim carbon içindir.
Arkadaşlar hep konuşuluyor şu most wanted bende alıyım dedim ama piyasada orjinalini bulamıyorum siz bana oyunun internette linki varsa verebilirmisiniz
www.nfshome.com demosunu burda bulabilirsin cd diyorsan bilmem