Şimdi Ara

Most Wanted Vs Carbon ( Değerlendirme ) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
17.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

Most Wanted Vs Carbon ( Değerlendirme )

(En Son Oy Tarihi: 16.2.2022)
Giriş
  • Carbon tam bir rezalet....... Audi Le mans carreer de acilmiyor
    MW
    CARBON
  • Sana söyledik dostum audi le mans car lot a eklenmiyor diye Neyse ya ben carbon şokunu atlattım test drive ı dört gözle bekliyorum Ya bu ea de nasıl bir zihniyetle yapmış bu carbonu anlamıyorum o kadar araba var çoğu garajımıza eklenmiyor ee o zaman ne diye gösteriyosun ki? Quick race de seçip iki tur oynamak için mi koydunuz yeni camaroyu, le mans ı, koenigsegg i??? Valla bu oyundan artık adam olmaz yeni versiyonda mutlaka çok farkı bir şeyler yapmak zorundalar.
  • carbon oynamasi keyifli ama verdiği hatalar beni çileden çikardi sinir hastasi oldum valla bu neden le

• Dostum hemen nfs 2,3,4 serilerinden biri oyna kendine gel ben de aynen öyle yaptım rahatladım Sil makinandan carbon u ve eski nfs serilerinden birini yükle rahatla
  • yaa dostum tamam carbon çok sinir bozucu hatta adamı piskopat eder ama görüntüleri iyi be abi
  • Ona zaten bir şey demem canım grafik olarak gayet iyi bence Ama işte olay grafikte bitmiyor ya keşke şu eski nfs serileri gibi zevkli ve oynanabilirliğini koruyan bir oyun olsa ama değil işte Büyük ihtimalle oyunu bitirenler birkaç atraksiyon daha yapıp (max hız denemesi vs..) oyunu makinalarından kaldıracaklar ve yeni serinin gelmesini bekleyecekler veya benim gibi artık nfs den ümidi kesip test drive unlimited in gelmesini bekleyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 8 Aralık 2006; 11:06:55 >

• Carbon

En iyisi bence.. NFS2 (2000) nerede o yarislar. 10 kisilik yarislar filan..
  • Mw ye kıyasla Carbonda grafik mrafik yok abi varmı bundan iyi görüntü söyleyin bana carbonda. İşte benim Mw deki best car buyrun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrande -- 8 Aralık 2006; 12:54:31 >
  • most wanted daha bir sürükleyiciydi baştan sona, ama Carbon'da sadece Canyon Duel'de heyecanlanıyor insan
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigsoldier

yaa dostum tamam carbon çok sinir bozucu hatta adamı piskopat eder ama görüntüleri iyi be abi

ewet haklisin ama oynatmiyo ki

• Oyum Most Wanted'a Carbon'u henüz oynayamadım. MW'deki yağmur efekti beni yedi bitirdi, elimden gelse sürekli tüm yarışlar yağmurlu olsun isterdim. Bir de most wandet da bir şeye kıl oldum arkadaşlar dodge mavi rekli pikaplar varya hani hemen hemen her yarışta o pikaplardan birine mutlaka çarpıyorum çok uğursuz bir pikap o. Ama oyunda ki boss razor insanda psikolojik bir etki yapıyor en azından bende öyle oldu. Drag yarışlarını sevmiyorum razorun dragını yapmam için anam ağladı ama polislerin de anasını ağlattım oyunda...
  • carbon adı üstünden mw ın carbon copy si

Genel---- kötü
    Carbon copy kullandığınızda alta geçen yazı daha silik oluyorsa carbonda mw da göre silik bir oyun olmuş. Amaç oyun çıkarmaksa tüm firmalar bunları yapabilir.

Performans --- içler acısı

2.5 ghzlik s939 a64 ile carbon 640*480 de tüm grafik ayarları lowda max 37 fps veriyor. 1024*768de herşey low max 25 fps falan

Oynabilirlik------ kötü
    driftler berbat. Kontrol çok zor. Catch up çıldırtıyor.

Grafik ve sesler -----
    genel olarak iyi
  • Carbonun yenilikleri yeter be. Hele o drift yokmu.
  • Carbon çoğu kişide olduğu gibi bendede hayal kırıklığı yarattı hiç doğru dürüst bir şey eklenmemiş mw ın kopyası nerdeyse hemde kötü kopyası
    Angut herifler
    NEDEN SADECE GECE? most wantedta da sadece gündüz ne ki bu!
  • Carbondan nefret ediyorum
    onun yuzunden sinir kupu oldum Carbondan nefret ediyorum
  • Fenerli Cihandan sonra şaşkınlığınız geçmedi galiba
    carbon out diyorsun imzandaki ne öyle hazır silerken logoyuda sil rahat et
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluetime

Fenerli Cihandan sonra şaşkınlığınız geçmedi galiba
    carbon out diyorsun imzandaki ne öyle hazır silerken logoyuda sil rahat et
    Unutmusum CARBON yazisini ilk ciktiginda super biseye benziyordu....
    Edit:Logoyu silmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 8 Aralık 2006; 23:57:50 >

• Most Wanted
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluetime

Carbon çoğu kişide olduğu gibi bendede hayal kırıklığı yarattı hiç doğru dürüst bir şey eklenmemiş mw ın kopyası nerdeyse hemde kötü kopyası
    Angut herifler
    NEDEN SADECE GECE? most wantedta da sadece gündüz ne ki bu!

Most Wanted dada gece oluyo ama belli olmuyo fazla havaya bakarsan kararıyo arada bi
  • carbonun mw'din kopyası olduğunu söylüyorsunuzda şunuda unutmamalısınız bu bir ticari oyundur yani üretici firmalar herzaman tutulan ürünlerini biraz daha yenilikler ekleyerek piyasaya sürerler hatta bu carbon bekleneni verebilseydi tekrar aynı şeyi yaparlardı(allahtan tutmadı)bence bundan sonra nfs yapacağı şey açık bu tip formları dikate alıp neticesinde bizler hedef kitleyiz buna göre bir değerlendirme yaparak tartıştığımız yada yurt dışındaki tartışmaları değerlendirerek yeni çıkaracakları ürünü tüketici isteklerine göre yapmalılar en azından ben öyle umuyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.