Şimdi Ara

Most Wanted Vs Carbon ( Değerlendirme ) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
244
Cevap
0
Favori
17.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Most Wanted Vs Carbon ( Değerlendirme )

(En Son Oy Tarihi: 16.2.2022)
Giriş
  • saolasın ZİW®O böyle daha iyi oldu
  • Carbona ilk oyu ben verdim ama oyundaki eksikleri öyle yenir yutulur cinsten değil. Koskoca oyunda yerel ağ bağlantısı ile arkadaşlarımla oynama seçeneği yok. Valla alacak arkadaşlar haberdar olsunlar,zira hiçbir arkadaşımla bu keyfi paylaşamayacağımı bilmek insanın canını hakikaten sıkıyor.
  • carbon bence fena bır oyun degıl most dan daha fazla tuttum
  • Bence arkadaşlar mw hikaye careeyer daha güzeldii ve uzun polis görevleri esaslı
    carbon ise cok kısa aldıgı gun bıtırdı cogu insan polis görevi yok nerdeyse polis peşine bile takılmıyor
    Yani EA mw sonra daha kendini daha geliştireceğine geriletmiş

• quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Bu şekilde daha rahat olucaktır

Çok saolasın ya değiştir değiştir yalama olmuştu topic

Ben daha oyumu kullanmadım en son kullanacam gerçi benim oy ' um belli ama olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadirerenk -- 18 Kasım 2006; 11:42:36 >

• Bence mostwanted carbonda polisleri işin içine katmamışlar hemen kurtuluyorsun bitiyo. mostwanted da oynayanlara sorun en çok hoşuna giden polisler.
    mostanted ın grafikleri carbondan kat kat daha iidir. Oynanabilirlikte ölee. carbonda sanki arabalara oyuncak araba gibi duruyo. carbon un carier çok erken bitiyo. bu da gösteriyoki Ea games oyun çıkartmış sayılmak için carbonu yapmışş. Kim isterki aldığı oyun 2 günde bitsin. Oyun dediğin en az 2 hafta sürecek ki zevk verecek.
    BENCE MOSTWANTED
    CARBON
  • most wantedde polisle haşır neşirdik doğru ama bounty yapmak uğruna saatlerce polis arabalarını kovalamak(evet biz kovalıoduk adeta)tam bi fiyaskoydu.bu arada carbon müzikleri bakımından sınıfta kaldı.most wantedda tüylerimi diken diken yapan parçalar varken bunda müzikleri zar zor duyuyorsun onlarda da adamlar resmen elektroyla ritm falan atmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disast3r -- 18 Kasım 2006; 15:35:53 >
  • bence ikisininde lezzeti aynı derecede ama farklı tatlardaydı :D
    most wanted eski nfs serilerine carbon underground serilerine benziyor çünkü.
  • Grafiksel olarak carbon bence araba dışında most wanted tan daha güzel ama carbondaki araba çok kötü görünüyor. detayları açsakta açmasak ta sanki arabaya arkadan extra ışık vuruyolarmış gibi. sanki araba stüdyodaymış gibi de diyebiliriz.

Benve NFS Carbon, NFS Most Wanted'ın yerini tutmaz. Dört gözle bekliyordum carbonu, ilk demosunu oynadığımda şok olmuştum.
  • oyum most wanted a çünkü daha sürükleyici ve polis görevleri daha zordu...
    Carbon gerçekten bana çok kolay ve bir o kadar da kısa geldi.
    Oyunda 2.gün son adama geldiğimde hayır ya son adam değildir bu kadar çabuk bitemez fln dedim ama bitti.Son adam dışında hiçbir şekilde zorlanmadım ki most wanted da karalistedeki 1.adama gelmek için polis görevinde trainer kullanmak zorunda kalmıştım..
    Ayrıca carbonun müzikleri gerçekten vasatı aşamıyor bir hayal kırıklığı da maalesef bu!

Fakat most wanted dan artıları da yok değil özellikle performance ve autosculpt bölümleri gerçekten çok iyi olmuş.Hele performance da motor ayarları çok önem taşıyor arabanın top speedi 330 la 450 arası değişebiliyor bu kadar fark gerçekten etkileyici..

Ancak netice olarak MostWanted>Carbon

• benim oyum most wanted a gidiyo maalesef. maalesef diyorum çünkü indirmek için o kadar uğraştıktan sonra oyunu çalıştırınca adeta şok yaşadım. carbondan daha iyi şeyler beklerdim özellikle grafik açısından. ea mw ile underground serilerinden sonra gerçekliğe bi adım daha yaklaşmıştı. carbonda özellikle arabaların modellemelerinden ve şam şam şakımasından hiç hazzetmedim, çok yapay olmuş aynı çizgi film gibi. en iyisi mw'ye devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: running_wild

benim oyum most wanted a gidiyo maalesef. maalesef diyorum çünkü indirmek için o kadar uğraştıktan sonra oyunu çalıştırınca adeta şok yaşadım. carbondan daha iyi şeyler beklerdim özellikle grafik açısından. ea mw ile underground serilerinden sonra gerçekliğe bi adım daha yaklaşmıştı. carbonda özellikle arabaların modellemelerinden ve şam şam şakımasından hiç hazzetmedim, çok yapay olmuş aynı çizgi film gibi. en iyisi mw'ye devam

Çok haklısın Mw yi ilk gördüğümde demiştim işte bir çok oyun bu grafik motoru üzerinden gitmeli carbona oy veren arkadaşlar topic in amacını yanlış anlamış grafiksel açıdan değerlendirme yapmaları daha doğru olur. Tabiki carbon daha zevkli sayılabilir sizlere göre ama grafiksel açıdan bariz fark koyuyo mw kesinlikle Most Wanted .

• nfs serisini grafik olarak anlamak tamamen o oyunun katliamı olur neden?

çünkü bu bir yarış oyunu olayı arabanın üzerine yapmalı mesela mw de ben kaymayan araba görmedim tamam arabadır kayar ama yağ üzerinde gidio sanki bir gram (her arabanın yarışa başlangıcı) yol tutuşu yok ağırlığı konulmamış arabaların BAŞTAN SAĞMA ancak grafik açısından tabiki harika ( şaka yapıyorum tamamen bir sisttem canavarı) nese ancak carbon da bütün araçlar gerçek ağırlıklarında ve dengeli olmuş zaten öyle olmasa muscle exo. turner die ayırmazlardı mesela ben dodge viper ile mw de bilerek dailer çizdiğimde araba 1359317057 tane takla atıyo ancak carbonda en fazla 1 tane neden çünkü gerçek hayata en yakın olanı carbon (fizik motaru olarak) ayrıca sesler mw den kat be kat güzel ve gerçekçi

\\\\\\\\\\\\\ yani şunu söylemek istiyorum mw de grafik,carbon da arabalar konuşur.////////////////

• quote:

Orjinalden alıntı: han7

nfs serisini grafik olarak anlamak tamamen o oyunun katliamı olur neden?

çünkü bu bir yarış oyunu olayı arabanın üzerine yapmalı mesela mw de ben kaymayan araba görmedim tamam arabadır kayar ama yağ üzerinde gidio sanki bir gram (her arabanın yarışa başlangıcı) yol tutuşu yok ağırlığı konulmamış arabaların BAŞTAN SAĞMA ancak grafik açısından tabiki harika ( şaka yapıyorum tamamen bir sisttem canavarı) nese ancak carbon da bütün araçlar gerçek ağırlıklarında ve dengeli olmuş zaten öyle olmasa muscle exo. turner die ayırmazlardı mesela ben dodge viper ile mw de bilerek dailer çizdiğimde araba 1359317057 tane takla atıyo ancak carbonda en fazla 1 tane neden çünkü gerçek hayata en yakın olanı carbon (fizik motaru olarak) ayrıca sesler mw den kat be kat güzel ve gerçekçi

\\\\\\\\\\\\\ yani şunu söylemek istiyorum mw de grafik,carbon da arabalar konuşur.////////////////

İşte orda dur demişsinki bilmem kaç takla atıyo mw de carbondada aynısına rastladım ben hatta daha abartılısına. Ayrıca mw de arabalar yağ üzerinde gidiyo demişsin bence bu çok iddalı olmuş player dan player a değişir kullanma becerisi mesela ben övünmek için söylemiyorum sabahlara kadar oynadım ben mw yi ve gerçekten bir çok arkdaşım corvette konusunda üstüne yok derler neyse bu önemli değil. Peki carbondaki driftlerde arabaların savrulmasını ne kadar gerçekcilikle savunacaksın ( özelliklede arkadaşlar corvettle deneyin drift yapmayı demek istediği anlarsınız ) yanlış anlama carbon tabiki zevk bakımından güzel bi oyun ama eksikleri tartışıyoruz burda

• Most W. da en azından NFS serisinde yenilik sayabileceğimiz gelişmeler vardı. Bu oyun da yeni diyebileceğim pek bişey yok açıkcası. Drift olayı üzerine durulmuş Tokyo Drift den esinlenerek yapılmış bir oyun olmuş. Oyunun adı NFS değilde başka birşey olsaydı eminim oyundan bahseden pek olmazdı.
  • Bence Carbon daha iyi..
    Canyon yarislari yeter.

• Most Wanted
    Carbon
  • U2 hatta U1 daha etkileyiciyiydi.
    Mw de ekran kartımın zangır zongur olduğunu hissederken carbonda super maryo hissine kapılmamın tek bir izahatı vardır heralde.
    Ne umduk ne bulduk, nerde benim flat-out'um.....
  • bütün nfs serilerini bitirdim most wandeı yardı bıraktım ama carbon öyle değil hoşuma gitti tabi underground 2deki tadı hiç bir underground sersinide alamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.