Şimdi Ara

'Moto X' alınır mı? Konuya Bakın derim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk önce şuraya bir göz atınız;http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Motorola-Moto-X-1-Agustosta-resmen-tanitilacak.htm

Bu telefon 1400TL'nin üzerinde olur mu?

Yorumlarınızı alayım eğer bunu almazsam Nexus4 alıcam fakat bunu beklemeyi düşünüyorum 1 Ağustosta çıkacakmış.Dediğim gibi 1400'e kadar fiyat bütçem var ve bu telefon hoşuma gitti.Marka takıntım yok zaten Google satın almış.Güncelleme önceliği vesaire olacak deniyor.

16GB fakat 32GB versiyonu da olabilirmiş.

Yorumlarınızı alayım.

• 4 cekirdek 1.7 ghz gayet iyi. kamerası da 10 mp o da guzel. zaten abd nın apple dan sonrakı en buyuk markası motorola. bence alınası bı telefon gbı duruyor. tek eksisi full hd olmaması ve turkıyede yeterlı servıs agının olmaması
  • O özelliklere kanma bu kadar övünen bi telefon bu sekilde çıkmaz ve inan bana 1.600 den assaga gelmex

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz türkiyeye gelecekmi orası bile belli değil daha
  • Motorolayi google satın aldı güncelleme alır sözü tamamen fiyasko örnek :atrix,xt910
    adamlar türkiye ofisini kapattılar yeni modellerinin ülkemize geleceğini sanmıyorum 50 gün boyunca bana değişim cihazı göndermediler ve hiçbir şekilde bilgi alamıyorsun sanırım bu da bana son güzellikleri oldu bende satın aldığım yerden parayı iade aldım :-) bence motorolaya bulaşma
    Hatta xt 910 için diğer ülkerler yayınladıkları güncellemeyi yüklediklerinde servis illegal yazılım bulundu diyor motorolanın en ufak arızaya 300/40 tl para istiyor garanti dışı bırakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi_Yeleli -- 22 Temmuz 2013; 23:19:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 2 tek geçer buna..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    3 hafta önce açıldı
    2.el i30 Alınır mı ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.