+1 böyle bir telefona 3mp mi koyulur yaw Kaldıramaz valla
Evet; Özellikler???
Çıkış tarihi belli mi?
Diğer markalar 3 MP'de biraz geç kaldı galiba... Ses yok daha... Nokia, SE, Motorola duyurdu şimdilik de mi...
GÜZEL TEL AMA ÖZELLİKLER NE? HERALDE 3MP OLAN Bİ TELİN ÖZELLİKLERİ İYİDİR EN AZINDAN BLUETOOTH WARDIR.
İçim geçti ya.. Ne güzel telefon bee.. Birde windows işletim sistemi olacaktı havada karada giderdi :D
OZELLIKLER
General Network UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Announced 2005, 1Q Status Coming Soon Size Dimensions 113 x 53 x 21 mm Weight 130 g Display Type TFT, 256K colors Size 240 x 320 pixels - Downloadable wallpapers, screensavers Ringtones Type Polyphonic (24 channels), MP3 Customization Download Vibration Yes - 3D stereo audio Memory Phonebook Yes Call records 10 dialed, 10 received, 10 missed calls Card slot microSD (TransFlash) - 63 MB shared memory Data GPRS HSCSD No EDGE No 3G Yes, 384 kbps WLAN No Bluetooth Yes Infrared port No USB Features Messaging SMS, MMS, EMail, Instant Messaging Browser WAP 2.0/xHTML Games Yes + downloadable Colors Camera 3 MP, 2048 x 1536 pixels, video, autofocus; secondary video call VGA camera - A-GPS service - Barcode scanning - Java MIDP 2.0 - MP3/MPEG4 player - T9 - Calendar - Voice dial - Built-in handsfree Battery Standard battery, Li-Ion Stand-by Talk time
fena değilmiş ama o ortadaki joyistiğin orda ne işi var.kulanımda zorluk cıkarır diye düsünüyorum
Yaa bu telefonu forumda daha önce görmüş gibiyim yanlış mı hatırlıyorum yoksa? Valla telefon değişik bi tasarıma sahip. sx1'inde böyle ekranın yanında tuşları vardı ama onlar rakam tuşlarıydı. Çıksın bakalım ama özelliklerine bi baktımda 3G ve 3mp.in dışında k750i'den bi artısı yok gibi duruyor.
bnce tasarım da süper özellikler de motorola non-stop dewam ediyo...sizce?
quote:
Orjinalden alıntı: riza_fb
Announced 2005, 1Q
2006 1. çeyreğe 20 gün kaldı...
yau bu nerde çıkmaz daha e1000 i bile adam gibi çıkarmadılar
mükemmel bir telefon..
quote:
Orjinalden alıntı: TEKNODE
mükemmel bir telefon..
bnce de
Güzel telefon gerçekten
valla özellikler süper bence alınır son teknoloji herşey var içinde.
tr ye gelir di mi bu arkadaşlar?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme