Şimdi Ara

Motogp 2011 Sezonu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
0
Favori
12.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://images2.gazzettaobjects.it/Hermes%20Foto/2011/10/23/0LTINONF--630x365.jpg?v=201110231445
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Kazayı özetleyen çok trajik bir kare.
    http://images2.gazzettaobjects.it/Hermes%20Foto/2011/10/23/0LTINONF--630x365.jpg?v=201110231445

off Allahım offf
  • önceden bir şey oluyor gibi
    bilinci kayıp sanırım
  • http://www.t24.com.tr/media/galleries/cat34/dcf8c8ce.jpg
    Kendisi biraz önde ve viraj girişinde hızları hemen hemen aynı sonradan hakimiyeti kaybettiği için talihsiz kaza meydana gelmiş. Arkadaşlarımla hemfikirim bilinci tamamen kapalı yoksa kayarken bile arkasını kontrol edebilir hiç olmasa motoru bırakırdı.
  • Fikir yürüten veya bir gelişme bulan yok mu?
  • takip ettiğim bir spor değil moto gp ama sadece videoları bile insanın kanını donduruyor. ruhu şad olsun, gencecik bir insan tüm dünyanın gözü önünde hayatını kaybetti. çok yazık..
  • Moto2 yarışından sonra çıkmak zorunda kaldım.
    Sonuçları cep üzerinden takip ederim diye düşünüyordum ama bu haberi okuyunca çok üzüldüm.
    Bu sporda bu var maalesef.
    Muhtemelen yarışan ve içinde yarış ruhu taşıyan her yarışçı ölecekse pist üzerinde ölmek ister diye düşünüyorum.
    Yakınlarına sabır niyaz etsin Allah.
  • Olaya bakar mısn :S Beyin sarsıntısı geçirmiş adamı bir de düşürüyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 26 Ekim 2011; 3:47:50 >
  •  Motogp 2011 Sezonu

Motogp 2011 Sezonu

Motogp 2011 Sezonu

Motogp 2011 Sezonu

Motogp 2011 Sezonu

Motogp 2011 Sezonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 29 Ekim 2011; 3:10:09 >

• ruhun şad olsun marco.. sezonun kalan yarışlarında 1 numaralı cebi onun anısına boş bırakırlar umarım
  • Moto GP tek tük takip ettiğim bi motorsporları dalı, hatta Marco Simoncelli isimli bir pilotun varlığından bile habersizdim bu kaza olana kadar. Defalarca izledim kaza anını, bunu şansızlık veya kader veya başka bi kelime ile açıklamak bile zor. Edwards ve Rossi'nin o hızla o kadar kısa mesafe içerisinde Simoncelli'ye çarpmadan geçmeleride imkansız. İnsan ne dese ne düşünse bilemiyor.

1 hafta arayla iki farklı motorsporları dalı ve iki pilotun hayatını kaybetmesi. Motorsporları dünyasında İmola 94'den bu yana bu kadar kısa süreli iki ölüm yaşanmamıştır sanıyorum.

Yeri değil belki ama Formula 1 yönetiminin bazı konularda neden bu kadar hassas davrandığını böyle durumlarda anlıyoruz. Ne bileyim Kubica'nın 2009 Kanada kazası veya geçtiğimiz yıl Webber'in Heikki'nin üstünden uçup ters düşmesi falan ya da biraz daha eskilere gidersek Jacq'in Ralf'in üstünden uçup duvara çarptığı kaza vs örnekleri çok Formula 1'de. Bu kazalar başka serilerde olsa belki ciddi yaralanmalar veya ölümler olabilirdi ama F1 gerçekten çok güvenli.

Bu arada Rossi yarış kariyerini sonlandırabilirmiş.

• http://www.modifiyem.com/haber-rossi-039kardesim-gibiydi039-9611.htm

Şöyle bir haber daha var.

http://www.motosiklet.net/forum/son-haberler/95181-rossi-birakmiyor.html?amp;goto=newpost

Kenan'ın da Rossi'nin bırakması durumunda ben daha ne yarış izlerim ne de konusunu açarım. Kenan abisini trafik kazasında sonra diğer abisini ise pistte antrenman turlarında kaybetti.Bu ölüm onu çok sarstı doğal olarak.Rossi ise onun ideolü,abisi ve daha fazlasıydı.O da kendini suçlu tutuyor. Ben bırakmalarını istemiyorum. Rossi en azından daha iyi bir şekilde yarışlardan çekilebilir. Kenan ise önünde daha çok yol var kendisinden sonra bir tane bile pilotumuz yok.
    İnşallah kendini toplar kısa zamanda özlediğimiz performansını görürüz. En doğru kararı yine kendi alacaktır eğer yapmam derse kimse de bir şey diyemez. Annesinin kalan tek evladı babası bile yok. Yüreğimiz seninle.
    http://www.haberpan.com/haber/sofuoglu-motosikletten-sogudum

• D-Zıbart MotoGp'ye de el attı 3 yıllığına.
    Neyse Zaten Rossi ve Ducati'den hayır yok yine bu sene iyi tarafı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

D-Zıbart MotoGp'ye de el attı 3 yıllığına.
    Neyse Zaten Rossi ve Ducati'den hayır yok yine bu sene iyi tarafı bu

ciddenmi?Yok artık ! Bunlar ne para göz insanlarmış böyle?Motorsporlarını seven İnsanları azaltmak içinmi böyle herşeyi paralı yapıyorlar?

• Ben de Allah'tan Moto gp ntv'de diyordum bu da gitti. Tühh ya F1 gibi bunu da izleyemeyeceğim. Ulan Ntv sen de bunlara yenildin ya.
  • Ön tarafta klasik üçlü, geri kalanlardan koptu yine, vasat bir yarış oluyor. Rossi'nin kafaya oynamadığı yarış, benim için harika olamıyor arkadaş, o da 10. takılıyor. Bir ara pist dışını gezdi geldi zaten. Sezon öncesi motordan memnun olmadığını da söylüyordu. Repsol'de olsaydın be keşke Rossi. Bu arada D-Smart, bu spikerlerini çok mu arıyor? Hem boş, hem de çok konuşuyorlar yahu, bir nefes alın! Nerede NTVSpor yayını, yorumcuları, mumla arıyorum. Sezon sonu nasıl gelir D-Smart ile o da ayrı mesele, Serie A, MotoGP, F1, NBA... Güzel olan ne varsa bu adamlar aldı.
  • Valentino bir türlü Ducatiyi Adam edemedi.Rossi nin Babası bu durumun devam etmesi durumunda Rossi moralmen çökecektir diyor.Yani anlayacagını Ducati de yakın zamanda düzelme olmazsa Rossi başka bir Takıma gidebilir.
  • Rossi'nin ayrılma düşüncesinin olduğu söyleniyor nereye gidebilir ki? Repsol desen imkanı yok, Yamaha'ya dönüş zaten olmaz. Ducati'de iş yok ki arkadaş, Stoner zamanında da en hızlı motordu ama zapt edilmesi zordu, müzmin ön kayması problemi vardı, Honda en dengeli motordu bana göre. Ki zaten Stoner ve Pedrosa ile de iyi bir grafik yakaladı Repsol Honda. Bugün sezonun ikinci yarışı var, Lorenzo birinci başlayacak yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 29 Nisan 2012; 13:06:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Rossi'nin ayrılma düşüncesinin olduğu söyleniyor nereye gidebilir ki? Repsol desen imkanı yok, Yamaha'ya dönüş zaten olmaz. Ducati'de iş yok ki arkadaş, Stoner zamanında da en hızlı motordu ama zapt edilmesi zordu, müzmin ön kayması problemi vardı, Honda en dengeli motordu bana göre. Ki zaten Stoner ve Pedrosa ile de iyi bir grafik yakaladı Repsol Honda. Bugün sezonun ikinci yarışı var, Lorenzo birinci başlayacak yine.

Rossi boşum dese tüm Takımlar almak ister.Hem iyi bir yarışçı hemde iyi bir Şovmen.Motogp de bu 2 özelligi sergileyen başka bir sürücü yok.Yalnız ben Rossinin Ducati den başarılı olmadan ayrılacagını sanmıyorum.Elbet birgün Ducatiyi Adam edecektir.Umarım kısa zamanda bu günleri görürüz.Bu arada yarışı izlemesemde Stoner lorenzonun önünde kazandı.Motogp izleme hevesimizi kursagımızda bırakanlara yazıklar olsun.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.