Şimdi Ara

Motogp 2011 Sezonu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
0
Favori
12.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence kaza yerinde yaşamını yitirdi.En küçük bir hareketi bile olmadı kazadan sonra...
    Zaten hem Edwards hem de Rossi çarptı.Çok ağır bir kaza keşke motora tutunmasaydı,düşseydi ön lastiği kaybettikten sonra...
    Rossi'ye de dikkat ettim durumun vahametini anladığı için düşmemesine rağmen yarışa devam etmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30secondstomars -- 23 Ekim 2011; 12:41:47 >
  • Toprağı bol olsun, üzüldüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 30secondstomars

Bence kaza yerinde yaşamını yitirdi.En küçük bir hareketi bile olmadı kazadan sonra...
    Zaten hem Edwards hem de Rossi çarptı.Çok ağır bir kaza keşke motora tutunmasaydı,düşseydi ön lastiği kaybettikten sonra...
    Rossi'ye de dikkat ettim durumun vahametini anladığı için düşmemesine rağmen yarışa devam etmedi.

Doktorun açıklamasına göre ensesinde tekerlek izi oluşmuş. Kazadan sonra kısa bir süre kendine geldiği ama sonra tekrar hayati tehlikenin başladığı sürece girdiği söyleniyor. Rossi için de ne dramatik bir olay, gerçi herkes için öyle de; Rossi Simoncelli'nin en iyi arkadaşı denebilecek biriydi, o da Italyandı ama olaya bak ki kazada en çok zararı veren adam şanssız bir şekilde Rossi. Aslında durumunun ciddi olduğu belliydi çünkü kaza çok vahşi oldu ve kask çıkması da acayip bir olay. Aksiyonu bol, sık düşen ama heyecan katan, potansiyelli bir pilottu, henüz 24 yaşındaydı ve önünde uzun yıllar vardı. Çok üzüldüm açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 23 Ekim 2011; 12:43:49 >

• Vay be bizim deli dumrul hayatını kaybetti demek.Çook üzüldüm yav kendini ölüme sürüklemiş
  • Edwards ile Rossi'nin durumu da zor ömür boyu unutulmayacak çok acı bir anı onlar için...
    Gelecek vaad eden,cesur,hiperaktif ve hızlı bir yarışçıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30secondstomars -- 23 Ekim 2011; 12:49:24 >
  • çok çok yazık oldu.Allah rahmet eylesin.yarışı izlemek için tv yi açtım ilk gördüğüm kare bu kaza oldu.
  • her ne kadar rossi ve edwards ölümüne sebebiyet vermiş görünse de onların zerre suçu yoktu.. simoncelli önlerine düştü aniden.. bence orda enteresan bir durum var, bir pilot low-side yaşasa kayarak pist dışına çıkar.. marco viraja hiç girilmeyecek bir açıdan çok enteresan bir eğimle girdi.. orda bir bilinç kaybı yaşamış olabilir kaza öncesi.. otopsi raporu belli edecektir durumu ama malesef hiç birşey marco'yu geri getirmeyecek kanım dondu resmen
  • Rossi ile Edwards'ın hiçbir suçu yok ama vicdan azabı suç dinlemez.Kolay kolay unutamazlar bu olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30secondstomars -- 23 Ekim 2011; 12:58:40 >
  • Motogp için çok kötü bir Gün.Bu nasıl olayki en iyi Arkadaşları böyle kazada buluşturdu?Çok sevdigim vir sürücü hayatını kaybetti.Aslında Marco kayarak Pist dışına çıkacaktı ama Tuhaf bir şekilde yine Piste girdi ve bu üzücü kaza oldu.Valentino nun durumu belki ondanda kötü.Çok iyi bir Arkadaşınız gözlerinizin önünde ölüyor.Ayrıca Arkadaşlar böyle bir kazada suçlu olmaz,baksanıza olmayacak şeyler oldu.Marcoyu bir daha aramızda göremiyecek.Seni unutmayacagız Marco.
  • bütün moralim gitti yav.keşke izlemeseydim.çok dramatik bir kaza.keşke motordan düşseydi.arkadan darbe alınca kaskı çıkmış ve bütün koruması gitmiş.
    rossinin yerine koyuyorumda kendimi . çok zor bir durum.

24 yaşında gencecik adam gitti. Ruhu şad olsun.
  • Abi inanmıyorum ya inanmak istemiyorum. Olamaz böyle bişey ya. Gözlerim doldu resmen bütün moralim alt üst şuanda.. Tüylerim diken diken oldu.
    Off ya..
    Allah rahmet eylesin demekten başka bişey düşmüyor malesef ama bunu bile yazarken içim bi tuhaf oldu. Kabullenmek istemiyorum adeta..
  • Gencecik pilot gitti.Yazık oldu Simoncelli'ye.İnsanın ağlayası geliyor cidden.Çokta vahim bir kaza.Kaskının uçması da ayrı soru işareti.Ben orada onun neden motoru bırakmadığını anlamış değilim.Direk bıraksa motoru en azından çimlere uçacaktı. ve böyle bir kaza olmayacaktı.Rossi ve Edwards'ın da birşey yapma ihtimalleri 0.Zaten Rossi'nin arkasına bakıp kafasına sallaması durumun vehametini açıklayacak nitelikteydi.Rossi ve Edwards'ın bugün akşam uyumaları zor.
  • öncelikle belirteyim video +18 sayılabilir.. hassasiyeti olan bakmasın

http://www.divshare.com/download/16018827-94c

videoda çok net görüldüğü gibi simoncelli viraja girerken kesinlikle bilinci kayıp olduğunu düşünüyorum.. motoru toparlamak için en ufak bir çabası yok.. kaskın kafadan çıkışı da gayet net şekilde görülüyor.. çok acı çok
  • @drexler tam bende senin ''enteresan bir eğim'' le başlayan dikkatine bakıyordum. hakikaten de marco kendinden geçmiş gibi motoru olmayacak şekilde sağa çekiyordu. motoru sağa olmayack şekilde gitmeye başlamıştı. edwards farketti motoru yerede yatırdı ama kaçacak yer yok. çok üzücü simoncelli...
  • Asıl darbeyi Edwards yapıyor bence.Olay anında da kanımca hayatını kaybediyor.
    Rossi sporu bıraksa kimse bişey demez şu olaydan sonra.
  • Geleceğin dünya şampiyonlarındandı.Pistin salt hız olarak en hızlı 4 pilotundan biri idi rossi,stoner, lorenzo ve simoncelli.

125 ve 250 cc de çok iyi yarışlar çıkaran ve o geçişi yapacak ekstra performansı gösterecek nadir sürücülerdendi.Üstün performansı ile honda yarış takımının fabrika spesifikasyonundakimotoruna kazanmıştı.Ham .gibi fazladan tık ı yapan biri idi.

Boş olduğu bir hafta sonu kendi serisi dışında superbike yarışına max biagginin takım arkadaşı olarak katılmış ve geçmişti .

Ruhu şad olsun.
  • Sanırım oracıkta ruhunu Teslim etti.Kazada boynu kırılıyor gibi direk.Neyse konuyu kapatalım,burda noktalayalım.
  • Indycar'daki Dan Wheldon'un ölümünü unutamamışken 2. bir acı daha

Kelimelerle ifade edilecek bir durum değil
  • Akşam bilgisayar başına geçebildim.Yaşanan olayları görünce dondum kaldım.Yazık 24 yaşında gencecik biriydi. Son yarışlarda çok iyi performansı vardı daha geçen hafta 2.olmuştu.Arkadan takip eden ve ani gelişen olayda Edwars ve Rossi'nin suçu yok gibi çünlü sağ tarafa yatmış ve onların önüne çıkmış şekildeydi.Kendisi bile durumu toplayamamış üzüldüm.Motor sporlarının çok renkli ismiydi .Allah rahmet eylesin.
  • çok üzülüyorum marco ya. karizma, sevilesi biriydi. şapkadan tavşan çıkartırdı...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.