Şimdi Ara

Motogp 2011 Sezonu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
0
Favori
12.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: loko

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Rossi'nin ayrılma düşüncesinin olduğu söyleniyor nereye gidebilir ki? Repsol desen imkanı yok, Yamaha'ya dönüş zaten olmaz. Ducati'de iş yok ki arkadaş, Stoner zamanında da en hızlı motordu ama zapt edilmesi zordu, müzmin ön kayması problemi vardı, Honda en dengeli motordu bana göre. Ki zaten Stoner ve Pedrosa ile de iyi bir grafik yakaladı Repsol Honda. Bugün sezonun ikinci yarışı var, Lorenzo birinci başlayacak yine.

Rossi boşum dese tüm Takımlar almak ister.Hem iyi bir yarışçı hemde iyi bir Şovmen.Motogp de bu 2 özelligi sergileyen başka bir sürücü yok.Yalnız ben Rossinin Ducati den başarılı olmadan ayrılacagını sanmıyorum.Elbet birgün Ducatiyi Adam edecektir.Umarım kısa zamanda bu günleri görürüz.Bu arada yarışı izlemesemde Stoner lorenzonun önünde kazandı.Motogp izleme hevesimizi kursagımızda bırakanlara yazıklar olsun.

Yok Rossi'yi kimse almaz anlamında demedim ben, zaten diyemem de, diyen adam çarpılır herhalde. Büyük Rossi hayranıyım ama gideceği takımın motor performansı açısından demiştim, ben tekrar Stoner veya Lorenzo'ya kafa tutabilmesini umuyorum, onun kafaya oynamadığı iki sezondur MotoGP izliyorum ama tat almıyorum resmen. Ducati resmen gitmiyor, sanırım viraj çıkışlarında falan da yeteri kadar hızlanamama gibi bir problemleri olduğundan bahsediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 30 Nisan 2012; 0:28:01 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

Rossi'nin ayrılma düşüncesinin olduğu söyleniyor nereye gidebilir ki? Repsol desen imkanı yok, Yamaha'ya dönüş zaten olmaz. Ducati'de iş yok ki arkadaş, Stoner zamanında da en hızlı motordu ama zapt edilmesi zordu, müzmin ön kayması problemi vardı, Honda en dengeli motordu bana göre. Ki zaten Stoner ve Pedrosa ile de iyi bir grafik yakaladı Repsol Honda. Bugün sezonun ikinci yarışı var, Lorenzo birinci başlayacak yine.

Rossi boşum dese tüm Takımlar almak ister.Hem iyi bir yarışçı hemde iyi bir Şovmen.Motogp de bu 2 özelligi sergileyen başka bir sürücü yok.Yalnız ben Rossinin Ducati den başarılı olmadan ayrılacagını sanmıyorum.Elbet birgün Ducatiyi Adam edecektir.Umarım kısa zamanda bu günleri görürüz.Bu arada yarışı izlemesemde Stoner lorenzonun önünde kazandı.Motogp izleme hevesimizi kursagımızda bırakanlara yazıklar olsun.

Yok Rossi'yi kimse almaz anlamında demedim ben, zaten diyemem de, diyen adam çarpılır herhalde. Büyük Rossi hayranıyım ama gideceği takımın motor performansı açısından demiştim, ben tekrar Stoner veya Lorenzo'ya kafa tutabilmesini umuyorum, onun kafaya oynamadığı iki sezondur MotoGP izliyorum ama tat almıyorum resmen. Ducati resmen gitmiyor, sanırım viraj çıkışlarında falan da yeteri kadar hızlanamama gibi bir problemleri olduğundan bahsediliyor.

Rossi en çok Frenleme yaparken zaman kazanıyor normalde.Sürüş stili bu şekilde.Ducati huzursuz oldugundan daha önce frenleme yapması gerekiyor.Motor gücü olarak Rossi şikayetçi degilim diyor.Motoru tam kontrol edememe sorunu var.Bunu kontrol altına alabilse Ducati ile çok iş yapabilir.Bu arada Stoner Rossi için :Hayden Rossi den daha hızlı sürebiliyorsa Ducati yi o zaman birisi kendini sorgulamalı demiş.Aklınla dalga geçiyor Rossi ile.Laguna seca da en güçlü Motorsiklet ile yenilmemişmiydi Rossiye.Tokatlar gibi geçmişti Rossi stoneri.

• Ducati'deki temel sorun ağırlık dağılımı.Rossi loko'nun da dediği gibi en büyük avantajı geç frenajında elde ediyor ama Ducati buna hiç müsait değil.Yoksa motor gücü olarak en iyilerden sayılır ama çok dengesiz bir motor asla sınırları aşmaya gelmiyor.
    Bu sene de böyle gider artık gelecek sene sanıyorum her iki taraf için de son şanslar.Rossi'yi böyle görmek gerçekten üzüyor.Stoner sakar pilot lakabına sahipti 3-4 sene öncesine kadar kalkıp Rossi ile dalga mı geçiyor aklınca.
  • rossi'nin önünde saygı ile eğiliyorum.. söke söke aldı 2.liği
  • Öf be Rossi... Adamın şöyle bir kıpırdanması bile MotoGP'ye heyecan katmaya yetti, geri dönüş sinyalleri verdi ufaktan. Stoner'ı da geçmeden şu yarışı bitirmedi, ikinci oldu ya, nasıl memnunum anlatamam. Bu arada şu Lorenzo'nun kendisi ve yaptığı o bayrak dikme hareketleri o kadar antipatik ki...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuru hava şartlarında gitmeyen Ducati ıslak zeminde uçuyor.Rossi ile Dalga geçer gibi açıklama yapan Stonere iyi bir Tokat oldu son turdaki geçiş.Hakikaten Rossinin kıpırdaması bile Motogp ye heyecan katıyor.
    Bu yarışın tekrarını nerden izleyebilirim?
  • yarışın tekrarının peşindeyim bende.
    yazıklar olsun Moto GP, F1 izletmeyen zihniyete.
    stoner bırakıyor; seneye Rossi, repsol'a geçer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

yarışın tekrarının peşindeyim bende.
    yazıklar olsun Moto GP, F1 izletmeyen zihniyete.
    stoner bırakıyor; seneye Rossi, repsol'a geçer mi?

Stoner şuanki Ruh haliyle öyle demiş olabilir fakat bırakmayacagını tahmin ediyorum.Rossi ducati de devam edecektir.Son 2 haftadır Ducatiyle baya bir ilerleme kaydetti Rossi.Haftasonu stoneride geçerek aldıgı ikincilik ona iyi Moral olmuştur.İlerleyen yarışlarda havaların yagışlı olması Ducatiyi avantajlı kılacaktır.
  • çok iyi yarış oldu.. lorenzo büyük yarışçı
  • ilk 2de heyecan vardı.Bu çekişmeden sonra diger pozisyonlarda çok sakin bir yarış oldu.
  • Sıralamayı atacak biri var mı? Rossi ne yaptı ulanbir zevkimiz vardı içine ettiler.Lorenzo 1. oldu sanırım. Lanet olsun herşeyine her bok paralı tv yasağıda gelir artık. Kendi maçımızı bile izleyemiyoruz ne beklenti içine girdiysek. Biraz tutulan bir spor böyle bir kanala geçip berbat olmasa şaşarım. Ben azerbaycan tv den yok bilmem rus tv den izlemem lanet olsun yemin ediyorum.
  • Kafan iyi mi senin?Marco vefat etti!
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1 Alonso

Kafan iyi mi senin?Marco vefat etti!

Asıl senin kafan iyi mi?
    yukarıdaki Marco ile ilgili mesajlar, o ölünce yazıldı zaten.
    Yeni değil.

Tarih bilgin nedir bilmiyorum ama bizler maya takvimi yerine miladi takvimi kullanıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 4 Haziran 2012; 22:01:03 >
  • Rossi geleceği hakkındaki beklenen kararı verdi: Yamaha'ya dönüş. 2013 ve 2014 sezonlarında yarışmak üzere, Yamaha ile iki yıllık kontrat imzaladı. Jorge Lorenzo ile eski dönemdeki alevli tartışmalarının ardından şimdi tekrar arasının düzelmesi, su sızmaması ve Lorenzo'nun da Rossi'nin dönüşünü istemesinden dolayı böyle bir şeye büyük ihtimalle gerçekleşecek gözüyle bakılıyordu zaten. Ducati olmadı, kullanamadı ki zaten Ducati'yi pek kullanabilen de çıkmadı, Stoner bile oradan Repsol'e geçince resmen sınıflar atladı; e bir de üst üste vasat sonuçlar alınca Rossi gibi bir adam için hedefsizlik problemi çıkıyor ortaya. E Repsol Honda harika olabilirdi ama orası da dolu zaten, geriye Yamaha seçeneği kalıyordu. Rossi'nin tekrar eski günlerine dönmesi en büyük temennim, ama dönemese bile Yamaha ile Ducati kariyerindekinden daha üst düzey performans sergileyeceği kesin.

• hayal kırıklıgına ugradım açıkçası.Jeremy burgees bile Ducatiye geldi ama ikiside bu motoru ileriye götüremedi.Hiç olmazsa 1-2 galibiyet alıp öyle Takım degiştirse.Audi şirketi bile Ducati ile iş birligi yapma aşamasındayken Rossi nin gitmesi iyi olmayacak.Bakalım zaman ne gösterecek.
  • Rossi ducati yi adam edemedi. Sürekli denge sorunu yaşıyordu bildiğim kadarıyla ben Yamaha'ya geçmesini yadırgadım. spies başarılı olamayınca,reytinglerde düşünce bunu yaptılar. Rekabet olmayan yerde kim niye izlesinki.
  • Rossinin bi Stoner olamadığını görmüş olduk böylelikle. Yamahada lorenzo tarafından madara olacaktır. Bence bu sezon sonu emekli olması en hayırlısı olacaktı onun için ama bu da schumi gibi gereksiz bir şeyler ispatlama triplerine girince itibarını zedeliyecek sonuçlarla karşı karşıya kalacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyWalker87

Rossinin bi Stoner olamadığını görmüş olduk böylelikle. Yamahada lorenzo tarafından madara olacaktır. Bence bu sezon sonu emekli olması en hayırlısı olacaktı onun için ama bu da schumi gibi gereksiz bir şeyler ispatlama triplerine girince itibarını zedeliyecek sonuçlarla karşı karşıya kalacaktır

Rossi nin stoner olmadıgını 2008 Laguna seca pistindeki yarışta görük.
  • Rossi'ye bunu yakıştıramadım açıkçası hem de hiç.Zaten başarılı da olacağını sanmıyorum şu saatten sonra.Bari Stoner'ın yerine Honda'ya geçseydi.
    Olmadı bu 46 hiç olmadı..
  • Valentino Rossi Ducati ile ilk kez Podyuma çıktı.İtalyanın Missano pistinde geliştirilmiş Ducati ilk kez digerleri ile rekabet edebildi.Elbet lorenzo ve pedrosanın Motorları daha iyi lakin Ducati bu gidişle ilk Galibiyetini alacak gibi gözüküyor.Yarıştan sonra Rossi nin sevinci görülmeye degerdi.Uzun zamandır Başarı yüzü göremeyen Doktor,yarıştan sonra Galip gelmişçesine sevindi.Doktoru böyle görmeyi özlemişim.Gelecek yarışı merakla bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.