Şimdi Ara

Motoluxe kamera sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Daha once de sorunumu bikac yerde yazmistim. Ama simdi farkli bisey sormak istiyorum. Telefonumun kamerasi birdenbire bozuldu ve com.android.camera hatasi veriyor. Bununla daha once kimse karsilasmamis sanirim ama benzer sorunlarin cozumu de bu sorunu giderebilir. Fabrika ayarlarina donuldu ve hard reset falan attim. Ancak sorun yine ayni. Garantiye gonderdim ve 2 hafta sonra garanti disi diye geri geldi. Aradim telpayi biz teknik servise bakmiyoruz teleservise gonderin dediler. Simdilik gonderemiyecem.
    Forumlarin birinde vignette diye bi kamera programi okudum ve indirip kurdum. Ancak kamera driver crashed falan yaziyordu. Ilk androidim oldugu icin bilgisayar gibi midir bilemiyorum ama bence de driver klasoru falan olup da icinden bir dosya silinmistir diye baktim ancak bulamadim oyle bisey.

Sormak istedigim driver la mi taniyor androidler donanimlari. Oyleyse yeni driver aranabilir veya bir motoluxe tan bunlar eklenebilir.
    Umarim derdimi anlatabilmisimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dosya gezgini - data klasoru icerisinde com.android. bicok klasor var. Bu silinmis olabilir mi :s fabrika ayarlarina da donmekle duzelir diye dusunuyorum ama :s

• Garantiye gonderdim. Ancak telpaya degil teleservise gondermem gerekiyormus . 2 hafta daha bekleyemem diye simdilik gondermedim.biraz arastirma yaptim vignette diye bir program tavsiye edilmis . Indirip yukledim camera driveri bozulmus diyor. Birkac yerde de firmware guncellemesi yapin diyordu. Indirdim bu sirada dosya gezgini icinde bulunan android klasorunun icine de com.android.camera diye bi klasor actim. Hard reset yerinden guncellemeyi secip zip dosyasini sectim ancak hata verdi. Telefonu bastan baslattim kamera duzeldi. Ne duzeltti bilmiyorum. Biraz fotograf cektim gauet normal. Sonra bozuldu duzeldi bozuldu falan. Ne oldugunu anlayamiyorum. Lutfen yardim edin.

• Aynı sorun bende de var.
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Hard format attım, yazılımı yeniden yükledim ama sonuç negatif. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system78 -- 26 Mart 2014; 17:33:45 >
  • Benim sorunum kendiliğinden düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    LG G2 KAMERA LEKESİ SORUNU!
    9 yıl önce açıldı
    S7 dokunmatik sorunu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.