Şimdi Ara

motor 3000 devirde bağırıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkeze slm.Acemisiyim henüz arabaların ilk arabamı bayandan aldım 2.el 99 model accent gls 90 beygir 1500 motor.Kmsi 60000 de.Benim sorunun arabayla 5.viteste 95-100 e geldiğimde deviri 3000 e geliyo ve motordan bayağı ses geliyor zorlanıyor gibi.Acaba normalmidir araba az kullanılmış diye.korkuyom 110-120 ye çıkmaya bişey olcak diye ne dersiniz??

• az kullanmayla alakası yok debriyaj balataların bitmek üzere , bence özel servislerde kontrol ettirin sonra servise gidin , kendim nasıl kontrol edicem diyorsanız el frenini çekeceksiniz 1 vitese alarak aracınızı gaza yükleneceksiniz stop etmekte geçikiyor ise balatalar bitik ve veya bitmek üzeredir yok ben bu testlerden anlamam diyorsanız en yakın özel veya normal servis size yardımcı olacaktır
    şahsi görüşüm bi kaç yere sormadan debriyaj balatalarını değiştirmeyin olur ya başka bir sorun olabilir belki malum piyasa sahtekar para tuzakçılarıyla dolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 16 Temmuz 2007; 9:03:00 >
  • Motor sesini hissettiren araçlarda normal bişey...
    Ben de ilk uzun yol tecrübemde bu durumdan endişe duymuştum, şehir içinde kısa süreler bastığımız için hissetmiyoruz, uzun yolda sürekli devirli gidince korkuyor insan acemiyken...
  • bayandan aldıysan zaten ilk yapılacak iş debriyaj balatasını değiştirmektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba 3000 Deviri Geçmiyor.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.