Şimdi Ara

Motor Ehliyet Kursunda Yaşadığım Sorunlar – Ne Yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motor Ehliyet Kursunda Yaşadığım Sorunlar – Ne Yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar,
    Motor ehliyeti almak için 8 Eylül’de bir kursa yazıldım. Ekim ayında teorik derslere çağrıldım ve 5 günlük derslere katıldım. Ardından Kasım ayında yazılı sınava girdim ve başarılı oldum. Ancak süreç çok yavaş ilerliyor ve bu kadar uzamasının sebebini anlayabilmiş değilim.

Yazılı sınavı geçtikten sonra direksiyon derslerine ne zaman başlayacağımı sordum. Bana “Biz size haber vereceğiz” dediler. 14 gün bekledim ama ses çıkmadı. 25 Kasım’da kursa tekrar gittim ve durumu sordum. “Sizi 30 Kasım’da çağıracağız, sınav da tahmini 25 Aralık gibi olur” dediler.

30 Kasım günü, şiddetli yağmur vardı. Kursa, bu havada motor eğitimi olur mu diye sordum. Bana, derslerin iptal olduğunu ve önümüzdeki hafta çağıracaklarını söylediler. Ama tam da korktuğum şey başıma geldi: Önümüzdeki hafta geldiğinde sınav tarihleri açıklanmıştı.

Kursu aradım ve durumu anlattım. Bana “Sınav günü ekstra çalıştırırız” gibi şeyler söylediler. Ama bu süreçte hiç düzgün bir eğitim almadım. Harç ve diğer masraflar hariç 8 bin TL ödeme yaptım, karşılığında doğru dürüst bir hizmet alamıyorum.

Sizce ne yapmalıyım? Kursu şikâyet etmeli miyim, edersek nereye başvurabiliriz? Bu konuda tecrübeli olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ben Eylül ayında direksiyon sınavına girdim ve sınav tarihinden sadece 5 gün önce pratik eğitimler başladı. Her gün yaklaşık 2 saat eğitim aldık ve toplamda 2 kez trafiğe çıktık.

Bildiğim kadarıyla verilmesi gereken eğitimin minimum saat süresi var ancak çok titiz uygulanmıyor. Bence eğitimlerin bitmesine birkaç gün kala durumunuza bakın, eksik olduğunuzu düşündüğünüz kısımlar varsa eğitmenlerle konuşup biraz ek çalışma talep edin.

Size verilmesi gereken eğitim olması gerektiği sürede ve nitelikte verilmiyorsa elbette şikayet etmek gerekir ancak şikayetiniz bu kısıtlı sürede sonuçlanmayacak ve sizin sınavdaki başarınıza katkı sağlamayacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.