Şimdi Ara

Motor + ehliyet masrafı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ailemden gizli alacağım için tamı tamına para birimi lazım ve yine ailemden gizli alacağım için noter sigorta vs. Bilgileri bilmiyorum. Para biriktirmeye başladım şuan da 5000tl var yaklaşık olarak ne kadar lazım?

Alacağım motor 15250tl (Yamaha YZF R25)
    Lastikler değişecek
    Ekipman (kask,çanta,eldiven,ceket,pantolon daha varsa...)

Benim bildiğim masraflar bu kadar. Fakat daha noter, sigorta, ruhsat, plaka masrafı, ehliyet harcı gibi bilmediğim şeyler var. Bunlar ne oluyor ve masrafları ne kadar? Bu motoru sürebilmek için 15250tl nin yanına kaç lira eklemem gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liar341 -- 4 Kasım 2015; 22:42:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ailenden gizli iş yapma, büyük sıkıntı çıkar. Sorduğun masraflar üç aşağı beş yukarı belli.
  • Motor sürmediysen eğitimede para ayır bence.

• 5bin daha eklersen ruhsat işlemleri, lastik ve güzel ekipmanlar için yeter bence.
  • Ilk motor olarak r25 alacaksan,kefendi,helvaydi,imamdi,pamuktu,tabut ve mezardi bunlari da hesaba ilave et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @forumnik Ne konuda büyük sıkıntı çıkar? Haberleri mi olur yoksa dini yönden mi?

@Ragnar-_- Onu yazmadım ama onu da biriktireceğim. Hondanın kursu.

@Mesmeyut Teşekkür ederim

@teyzen nevfik Onlar aile tarafından karşılanacak

• İlk mesajı atan arkadaşa katılıyorum ailene uygun ve ısrarcı dille söyle haberleri olsun yarın öbür gün bir sıkıntı çıkarsa çok kötü düşünmeye gerek yok mesela motorun lastiklerini kestiler masraf ayna kırıldı masraf veya allah korusun düştün kolun kırıldı eğer iyi bir gelirin yoksa bunlar seni sıkıntıya sokar sonra evden daha çok para istemek zorunda da kalırsın sizinkiler işkillenir öğrenir falan. Velhasıl psikolojik olarak da sinirin bozulur sürekli aileyle hırsız polis oynar gibi.

Direk yazdım anlatım bozukluğu ve imla hatası varsa affola inşaAllah ne demeli istediğimi anlamışsındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starkan -- 7 Kasım 2015; 9:00:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla bakım masrafı
    geçen hafta açıldı
    ARABA KASKO
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: starkan

İlk mesajı atan arkadaşa katılıyorum ailene uygun ve ısrarcı dille söyle haberleri olsun yarın öbür gün bir sıkıntı çıkarsa çok kötü düşünmeye gerek yok mesela motorun lastiklerini kestiler masraf ayna kırıldı masraf veya allah korusun düştün kolun kırıldı eğer iyi bir gelirin yoksa bunlar seni sıkıntıya sokar sonra evden daha çok para istemek zorunda da kalırsın sizinkiler işkillenir öğrenir falan. Velhasıl psikolojik olarak da sinirin bozulur sürekli aileyle hırsız polis oynar gibi.

Direk yazdım anlatım bozukluğu ve imla hatası varsa affola inşaAllah ne demeli istediğimi anlamışsındır.

Ailem Antalyda ben İstanbulda yaşıyorum o konuda sıkıntı çıkmaz.

• Yani + masrafların olacak o bakımdan da düşün diye dedim anladığım kadarıyla da üniversite okuyorsun.

• Hayatında hiç motor surdunmu tecrüben varmı?

• ne bu r25 sevdası yeni başlıyorsan alacaksın 250sl öğreneceksin
  • Bende dusunuyorum r25.Araba var fakat bu motora heves ettim trafigi cok iyi biliyorum ama motor tecrubesi yok insallah iyi olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.