Beyler Herkeze Hayırlı Ramazanlar Bol Keyifli Forumlar.2005 model ramzey cup'ım var.Aldığım adam boyamış ama bildiginiz alabora biçimde rezil etmiş birde sol çamurlugu kırık Orayı Değiştircem ve lokal yerlerde yerleri kırık oldugu için başka yerlere akıllı vida ile tutturmuş.Yeni grenaj alcakım nerdeyse 400 lira masraf çıktı.Motoru zaten 550 liraya aldım.Pahalı Gelince yeniden boyama ve tamir işine gircem.Boya işlerinden anlarım elimden hertürlü iş gelir sanayide çalışıyorum zaten.Bileğimede güveniyorum beceririm bu işi ama tek sorum bazı kırık çizik yerleri macunlucam ve vernigi gidesiye kadar su zımparası ile ince işçilik yapıcam.Fakat astar atmam şartmı ? Bide Astara para vermek istemiyorum astarsızda macunlu yerleri boyuyabilirmiyim ?
Sprey Boya ile boyucam daha önce 3 tane bisiklet boyadım. İş geregide Kaç bin iş parçası aşırı tecrübeliyim boyayı hayatta akıtmam eşit atararım O konuda problem yok tek sorum macun üstüne direk boya atılabilir mi ? Astarda para vermek istemiyorum
kırık yerleri plastik kaynağı ile yapabilirsin ucuz yollu olur. Tanponcular yapar.
boya yerleri boya sökücü var onu kullan mutlaka , ama sprey boya zaman la dökülüyor tavsiye etmem. Onuda boyacıya sor o tarif etsin.