Şimdi Ara

motor kullanırken dizlik kullanılmalımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaskın yanında dizlikte alınmalımı

Edit: ankarada motor kullanmak tehlikelimi sizce eskişehir yolunda falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 17 Haziran 2014; 15:26:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O da güvenlik ekipmanıdır, alınması doğru olacaktır. Motorlara binlerce Lira verip, hayati önem taşıyan ekipmanları es geçmemek gerek.
  • arkadaşın söylediği gibi güvenlik adına bütün ekipmanlar kullanılmalı.. malesef biz halen şıklık ve pratiklik derdindeyiz....
  • Hocam ikinci sorum ankarada motor kullanmak tehlikeli olurmu ben mesela eskişehir ümitköy tarafına gitsem akşam yenimahalle ivedik tarafına dönmem yada ankarayı full dolaşmam çankaya vs dolaşmam tehlikeli olurmu alacağım motor mondial 100 hyena

• Eğer yüksek hızda dizin zarar gorecek şekilde düşersen dizinde geri dönülmez hasarlar olacaktır. Yüksek hız derken 80 ve üstünü kast ediyorum.
    En basitinden bi yararı; dizini soğuktan korur. Tanıdığım bir kurye arkadaşım dizlerine çok soğuk aldığı için her gün diz ağrısı çekiyorum diyor.

• ben ankaradayım bir aydır motosiklet kullanıyorum, en karışık trafikte de en sakin trafikte de dikkatli ve süratini ayarlayarak gidersen hiçbirşey olmaz ankara, ist, izmir farketmez kardeşim sen kendine güveniyosan ekipmanlarını tak ve çık yola korkma sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital90

ben ankaradayım bir aydır motosiklet kullanıyorum, en karışık trafikte de en sakin trafikte de dikkatli ve süratini ayarlayarak gidersen hiçbirşey olmaz ankara, ist, izmir farketmez kardeşim sen kendine güveniyosan ekipmanlarını tak ve çık yola korkma sakın

Mondial 100 hynea trafikte zayıf kalmaz dimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • motor sürerken pür dikkat olmak şarttır gözlerin sürekli yolda ve aynalarda olacak tehlikeli hareketler yapmayacaksın he şanstır bu biir gelip sana çarpar ayrı konu
  • O nasıl soru, senin durumunda birisi için tabi ki gerekiyor. Acemisin trafikte ne kadar dikkatliyim desende tecrübesizlikten dolayı dikkatli olamayacaksın kaza riskin yüksek bence takmanda fayda var. Hız limiti 30 olan yerlerde kullanmasanda olur, birşey olursa ufak yaralarla atlatırsın
  • ben her gün eskişehir yolundan işe gidiyorum sincan dan bilkente sorun yok :)
  • kazalarda olusabilecek geri donulmez yaraları bi kenara koyuyorum,bugun motoru servise goturdum.motorlu zabıtaya denk geldim,sohbet ettik. adam 3 senedir kullanıyomus dizliksiz ,sabah uyanırken dizlerimi dövmüşler gibi kalkıyorum dedi.ayrıca trafikte aralara girerkende lazım oluyor.bugun durmus trafikte gelirken bariyere fazla yanasmısım, dizligin bariyerden cıkardıgı sesi duyduktan sonra iyiki kullanıyormusum dedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.