Şimdi Ara

motor soğukken çalışmada problem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 focus amb.sedan LPG li 125 000 km deki aracım 1 gün felan bekledikten sonra ilk çalıştırmada çalışırken motorda vuruntu,titreme ve boğulma oluyor.Kontak sesi devam ediyor kesilmiyor.Titrerken ya stop ediyor yada titreme halinde gaz veriyorum araç çalışıyor.(Bu olay çok sağlıklı değil biliyorum).Bu problem sadece motor soğukken oluyor.Motor ısınınca normal kontak tak diye alıyor.Elazığ da Servis imkanım yok lpg li olduğu için Sanayide iyi usta yok.Bu problem neden kaynaklanıyordur bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.Teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: selçuk küçükterzi

2000 focus amb.sedan LPG li 125 000 km deki aracım 1 gün felan bekledikten sonra ilk çalıştırmada çalışırken motorda vuruntu,titreme ve boğulma oluyor.Kontak sesi devam ediyor kesilmiyor.Titrerken ya stop ediyor yada titreme halinde gaz veriyorum araç çalışıyor.(Bu olay çok sağlıklı değil biliyorum).Bu problem sadece motor soğukken oluyor.Motor ısınınca normal kontak tak diye alıyor.Elazığ da Servis imkanım yok lpg li olduğu için Sanayide iyi usta yok.Bu problem neden kaynaklanıyordur bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.Teşekkürler.

bypass sensörü ya da lpg'de bi sorun olabilir.Ama motor soğukken titreme yapıyorsa daha yüksek ihtimalle bu dediğim bypass sensörü denen zımbırtıdandır.
  • bilgili arkadaşlar lütfen biraz mantık yürütelim.Bu motor çalışma esnasında nasıl böyle sarsılır?MOtor kulağı kırık olabilir mi? Motor ısınınca yapmadığına göre ilk çalışmadaki motorun sarsılması nedendir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.