Şimdi Ara

MOTOR SU DEPOSU DONUK VAZİYETTE ARAÇ ÇALISTIRMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Harpy34

geçen ay motora giden borulardan biri patladı usta kaynak yaptırdı ve dedıkı antirfirz koyma abi arabanın motor boruları eskıdı için kolay patlar hesabı yaptı o sebebden koymadım

Ne şiş yansın ne kebap hee? :))

İkisinide mundar etmissiniz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olmasını bekliyordunuz ?
  • 10 TL lik antifiriz almadın çok tasarruf ettin, şimdi motoru kucağına al da gör

Edit. Şimdi okudum , boruyu değiştirmek yerine antifiriz koyma diyen adamı dinlemissin ya n diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 9 Ocak 2017; 20:42:20 >
  • SAYIN ARKADAŞLAR BUGUN HAVALARIN İYİLEŞMESİYLE BERABER MOTOR SU DEPOMU TEMİZLEDİM BİR GÜZEL ANTİFİRİZİMİ KATTIM VE ARACIMI ÇALIŞTIRDIM TEST SÜRÜŞÜ YAPTIM 120 140 KM KADARDA ÇIKTM HERHANGİBİR PERFORMANS KAYBI YOK SESDEDE SIKINTI YOK SADECE ŞÜPHELENDİGİM TRİGER KAYISINDAN GICIRTI GELIYOR SANIRSAM ORDA BİR SORUN YAŞADIM EN KISA ZAMANDA ARACI KULLANMADAN BİR USTAYA GÖSTERİCEM İLGİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ( MOTOR BLOGU ÇATLAMIŞ DİYEN ARKADASLAR AŞK OLSUN SİZLEREDE BENİ KORKUTTUNUZ:)
  • Yaz kış antifriz kullanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpy34

SAYIN ARKADAŞLAR BUGUN HAVALARIN İYİLEŞMESİYLE BERABER MOTOR SU DEPOMU TEMİZLEDİM BİR GÜZEL ANTİFİRİZİMİ KATTIM VE ARACIMI ÇALIŞTIRDIM TEST SÜRÜŞÜ YAPTIM 120 140 KM KADARDA ÇIKTM HERHANGİBİR PERFORMANS KAYBI YOK SESDEDE SIKINTI YOK SADECE ŞÜPHELENDİGİM TRİGER KAYISINDAN GICIRTI GELIYOR SANIRSAM ORDA BİR SORUN YAŞADIM EN KISA ZAMANDA ARACI KULLANMADAN BİR USTAYA GÖSTERİCEM İLGİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ( MOTOR BLOGU ÇATLAMIŞ DİYEN ARKADASLAR AŞK OLSUN SİZLEREDE BENİ KORKUTTUNUZ:)

Kimse seni korkutmamis, sen ucuz atlatmissin. Yaz ve kış antifrezee mutlaka belirli oranda motorda olmalı. Hatta her bakimda seviyesi ölçülmeli. Motor blogunun pas ve kirec yapmasinida önler aynı zamanda
  • Şu şekilde büyük puntolarla ve Türkçe'nin ırzına geçerek derdini anlatamayan herkesin direksiyonunun altından dumanlar gelsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15 liralık antifrizden kaçanların gazabına uğradım bende aracı yeni aldım soğutma suyunu boşalttım antifriz koydum sonuç olarak üst kapak contasını elime aldım adamlar yıllardır çeşme suyu kullanmış çürümüştü conta.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.