Şimdi Ara

motor suyu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2009 model aracimda motor sogutma suyunun zamanla azaldigini gordum.gozle gorulur herhang bir kacak yok.dlik oldugunu zannetmiyorum.eger delik olsaydi su azalmasi daha hizli bir sekilde olurdu.1 sene icerisinde su seviyesinin maximumdan minimumun yarim cm altina indigini gordum.uzerine antifriz yukledim.max.a getirdim.tekrar zamanla azaldigini gordum.aklima takilanlari iletmek istiyorum.
    1 bu durum normalmidir
    2 bu tur bir problem neden kaynaklaniyor olabilir
    3 su seviyesi minimumun altina indiginde hava yapmis olabilirmi.
    4 uzun donemde yavas yavas su eksilttigini goz onunde bulundurarak gerektiginde su ekleyecek bu sekilde uzun yol yapabilirmiyim.

bir muddet kullandiktan sonra motoru durduruyorum.
    kaputu aciyorum.su ekledigimiz yerdeki mavi kapaktan sanki hava kaciyormus gibi ses geliyor.sonuna kadar kapali olmasina ragmen.
    farkettim sonra kendi kendime belki de sistemin calisma duzenidir dedim.belki de havayi disari atiyordum dedim.sonra da aklima geldi hava cikarsa su da buhar olup cikabilir diye dusundum.gorusleriniz nelerdir.
    hic dikkat eden oldumu bilmiyorum.

• Hiçbir zaman ağzına kadar doldurulmaz zaten.
  • Kacak yoksa suyu eksıltıyor demektir. Conta dan dıye düşünüyorum su eksıltme yol yaptıkça fazlalaşıyor mu ? Aracın soğutma suyuna yağ karışmış mı bakın veya egzozdan su atma var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Hiçbir zaman ağzına kadar doldurulmaz zaten.

Zaten agzina kadar doldurmadim demedimki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motor Suyu Bitti Motor Yandı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.