Şimdi Ara

Passat Motor Soğuma Suyu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.4 tsi motor soğutma soğutma sıvısı kaç litredir bilen var mı ?
    Liqui Moly Türkiye
    LIQUI MOLY Radyatör Antifrizi KFS 13 1 Litre (21139)
    https://www.liquimolyturkey.com/liqui-moly-radyator-antifrizi-kfs-13-g13-tl774j-kirmizi-1-l-21139

Şu üründen 3 tane aldım 3 tanede saf su alıp %50 oranında antifiriz saf su koymayı düşünüyorum.

Bide liqui moly'nin radyatör temizleyicisinden aldım. yorumlarını okuduğumda çok köpürdüğü iyi temizlenmesi gerekdiği yazıyodu. Ben suyu otopratikte değiştirmeyi düşünüyorum, ne kadar temizlerler eskiyi boşaltıp yeniyi hemen dökerler mi bilmiyorum. Çeyreğini döksem yine köpürür mü kullanan var mı ?

• Motul g13 olanlar var onu araştir onu kullan derimm.ayrica radyatör temizleme işini es geç yani daha önce yağ yakmadan dolayi suya karişan yağ olduysa söküp temizlemek daha mantikli ama sivi ile ne kadsr temizliyebilir allah bilir bence antfriz değiştirip yoluna dvm et bu bu temizleme sivisi parani cöpe atmiş gibi olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 16 Eylül 2019; 23:2:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Hocam çok araştırma yaptım ama motul g13 ler hazır karışım şeklinde satılıyor yani saf su eklenmiyor örnek;

Verimi konusunda bazı şüphelerim oluştu kullananlar arasında. luqui moly saf su ile karışan konsantresini kendimizin ayarlayabileceğine imkan tanıdığı ve marka kalitesi yüzünden tercih ettim ama 3 litre yeterli mi gelir bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCoDeR -- 16 Eylül 2019; 23:19:38 >

• MyCoDeR kullanıcısına yanıt
    Ayni şekilde bende motul kullaniyorum ama wos wos değil aracim mavi olani kullaniyorum hazir geldi saf su da almiştim öyle kaldi ama saf su şart değil sonuc da hazir geliyo problem yaşamazdin :) ayrica 1 lt olan saf antifriz ile geliyo 3 lt olanlar hazir geliyo kisacasi 2 tane 1 lt alsan kafi olur cok antfriz iyi değil zaten bilginiz vardir tercihin motul olsun pişman olmazsin g13 kullandigi markalar belli yağ kaliteside öyle:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 16 Eylül 2019; 23:11:42 >
  • www.motul.com
    Motul - Yağ Seçİcİ
    https://www.motul.com/tr/tr/lubricants

Burada bakabilirsiniz tüm sıvıların kapasitesine
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    Yok ordada yazmıyor hocam motor yağı vites yağı kapasıtesi yazıyoda motor soğutma suyu yok.
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam onu fark edemedim. Saf antifiriz şeklide varmış bunu almış oldum artık 3 litre antifiriz 3 litre saf su toplamda 6 litrelik soğutma sıvısı yeterli olur mu aklımdaki soru işareti o kaldı. Yoksa 1 litre daha saf su eklesem saf su oranı %60 antifiriz oranı %40 gibi bişey olucak.

Heralde 7 litreden fazla değildir kapasitesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motor soğutma suyu bitmiş
    7 ay önce açıldı
    Motor Suyu Bitti Motor Yandı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyCoDeR

Yok ordada yazmıyor hocam motor yağı vites yağı kapasıtesi yazıyoda motor soğutma suyu yok.

5.6lt olabilir.

• predator93 kullanıcısına yanıt
    b6 kasayla aynıdır heralde sistem muhtemelen 5.6 litre olabilir, teşekkürler.
  • MyCoDeR kullanıcısına yanıt
    Araçda 1-2 lt yakin hortumlarin içerisinde kalicak onu boşaltman imkansiz o yüzden en fazla 3-4 lt alicak aracin kisacasi elinde 1-2 lt boşta kalicak bilgin olsun:)) 5-6 lt komple almayanilir yani. Gelen antfriz arkasinda ne kadar koyman gerektigi yaziyo -10 -15 hatta -20 bulundugun yer görebilir görmeyebilir yerinde olsam 2 veya 2.5 lt antfriz geri kalani saf su koyman iyi olur fazla antfriz saglikli ve daha iyi sogutma veya donma saglamaz bilgin olsun saf antifriz donmasi -10-15 arasidir belkide daha düşüktür 2 lt yeter gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 17 Eylül 2019; 1:23:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.