Şimdi Ara

B8 Passat Tdi Soğutma Suyu Eksiltmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 yıldır kullandığım 2015 1.6tdi passat aracımda soğutma suyu eksiliyor.Aracım yetkili servis bakımlı 105000 kmde hiçbir sorun yaşatmadı.

Geçtiğimiz ekim ayında bakım yapılırken eksilen su tamamlanmış servisteki arkadaşlar herhangi bir kaçak görememişti.Devirdaimde kaçak yok dediler.

Ancak kontrol ettiğimde tekrar eksilme görüyorum.Susuz kalıp hararet yapmasından çekiniyorum.

Nedeni hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

İyi forumlar

B8 Passat Tdi Soğutma Suyu Eksiltmesi

• başka bir yetkili servise götürün bir de

aracın altında ıslaklık vs yoksa, bir ihtimal kapak işlevini yapamıyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 8 Ocak 2022; 14:49:7 >
  • Genleşme kabının kapağını orjinal yenisi ile değiştirdim ama fayda etmedi.Devirdaim Pompasından kaçırdığını söylediler orjinali ile serviste değiştirdik fayda etmedi.Şimdi yardımcı su pompası şüpheli görünüyor.Maalesef henüz çözüm bulamadım.

• hocam merhaba bende de 2018 1.6 TDI Comfortline passat var sizin sorununuz ile aynı şeyleri yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi?

• Bestcooll B kullanıcısına yanıt

Merhaba, soruna çözüm bulabildiniz mi?

• Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için yetkili serviste yardımcı su pompasının değişimiyle çözüldü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a3 su eksiltme uyarısı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.